Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • poma

    kod mene je sunceeee, al i da nije smjeskala bi se sta san otkrila ovaj blog. koja ugodna promjena! iden skrolat nize i jos malo cituckat... :)

    avatar

    09.04.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • pegyial

    Dobro jutro!Kod nas su još neki u pidžamama meso se peće juha gotova još prilog.............Pegy

    avatar

    09.04.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • VELKOM TU KREJZISVIJET

    dobro ti jutro ili dan mama...rastuzi me zeno ovim postom....gadno je kad ljubav predje u naviku...postane teret....toga se bojim....ajme rastuzi me...a jos ni kavu do kraja nisam popila....vole te knjeee:)))

    avatar

    09.04.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kao prvo, dobar ti dan želim. Savršeno si to napisala i opisala. Mislim, zaprvo, skoro sam sigurna, da su se mnoge žene koje su u braku ili nekoj dugoj zajedničkoj vezi, prepoznale u tvom postu. Da, često se baš tako ili slično (razlike su u nijansama), događa u brakovima. Lagala bih da se ja tako često ne osjćam poput tebe. Ali sam ujedno spoznala (možda će to zvučiti čudno), da je ponekad jako dobro doživjeti određenu krizu u braku ili vezi. Ona zna često pomoći baš u takvim problemima...naravno, samo tada ako se brak zasniva na pravoj ljubavi! S tom krizom...na neki način...takve stvari postaju očigledne i o njima se raspravlja i postaju partneri svjesni mnogih nedostataka. Jednostavno se polože otvorene karte na stol..što i nije loše, zar ne? Osim toga, često je dobro i "zdravo" se posvađati oko toga...o tome sam isto pisala post. Najgore je...postati flegmatičan prema tome. Primiti to "zdravo za gotovo". Brak je zajednica...koja se mora gajiti, čuvati i obogaćivati. Uh, moglo bi se još puno o tome polemizirati i razglabati, ali neću ti previše zauzimati prostora. Ali sigurna sam da znaš što sam željela reći. Zaista dobar post i veoma koristan. Pusa i želim ti ugodan ovaj dan. Cmokkkkk.

    avatar

    09.04.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    Krećemo prema opisanom galopirajućim korakom... trenutno ne razgovaram s njim (on sa mnom da... ne može se čovjek ni posvađati s njim!!!!!!). I muka mi je već od tog "obogaćivanja" zajednice... nek je malo on obogaćuje... ljuta sam!!! grrrr!

    avatar

    09.04.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ....je žene se trude da obogate zajednicu,trpe ,brinu o računima,djeci,školi,aktivnostima i nemaju vrimena ni sist i razmislit.Kad dica poodrastu i uhvate vrimena razmislit shvate da očevi njihove djece uopće ne sudjeluju u tom braku tj. dadu love koliko ih volja i budeš vrića za ostavljanje spermića...

    avatar

    09.04.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • mama44

    @ IVE: ma, priča ima DVA kraja...probaj izabrat onaj bolji, ali ako ne ide, ne zamaraj se onim "ma, možda će bit boljeeee (kenjkenj, što bi rekla Krejzi)", nema toga, bar ne u ovom životu.A leta pasuju, odnosno godine idu...pa na nama je da vidimo...:))

    avatar

    09.04.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • mama44

    @PROSINAC : a, jbmpsmtr (!), sve se svodi na te jebene spermiće...njima, mislim...i uvod, i glavni dio, i zaplet, i rasplet...A to je valjda tako kad imaju dvije glave, a ni jedna nije bog zna šta....ČAST ČASNIM IZNIMKAMA, ali malo vas je:)))

    avatar

    09.04.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • mama44

    @IVE: još preporuka: nije Teuta to tek samo tako napisala ( idi gore) to je ta druga opcija...:)))

    avatar

    09.04.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...