Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sve malkice po malkice. Pratim sve vrste tvojih skidanja. Ako si sutra navečer za Saloon, iza devet, onda se javi. Nadam se da si dobio i poklon. Kemo

    avatar

    06.04.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Kemo, hvala Kemo i za dar i komentar. Raspakirao sam darak i srčem ga slasno. Stara je istina da su neka djela vječna. Upijam ga kao da je jučer pravljen. A što se svlačenja (Formanovo je genijalno) bit će toga još, osobito na međunarodnom planu. A u Saloon neću stić'. Moj je red uspavljivat malu, a suprugin brijat po gradu. Ravnopravnost spolova na djelu. Uglavit ćemo drugo vrijeme i mjest. Pozdravljam :)))

    avatar

    06.04.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Sve je to bez veze !

    Hoće li Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić poduzeti adekvatne sankcije spram svog zamjenika Dragana Novosela? A protiv veterinara Novaka ?

    avatar

    06.04.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • I.G. Cobra

    Željko, molim te kad već kao krtica izvlačiš zaboravljene tekstove, da nađeš i onaj od gosp. Mate Granića u vezi događanja u Gospiću 1991., gdje je zbog djelovanja Josipa i družbe, skoro glavom platila i Vlada Nacionalnog Jedinstva. Mate u Večernjaku tvrdi da je tema bila na dnevnom redu, te je Šušak preuzeo stvar na sebe, da će to Josip riješiti. I riješio je. Uhapsio Oreškovića, pa ga zaposlio u SIS-u., a Norcu postao pukovnik i kasnije general. Poslije dolaska Šuška u MORH smjenjeno je dosta visokih časnika, među njima i moja malenkost, a zločini ne samo da su zataškavani, nego su i producirani, a mjesta i činovi su bili rezervirani za "odabrane", pa čak i junake stranih a i domaćih crnih kronika.

    avatar

    08.04.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • Kobra, ne pretjeruj po blogićima... Što su tebi sad krivi Norac, Orešković i Šušak? (M.B.)

    avatar

    12.04.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...