Komentari

illuminati.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • k.

    vidis, sve sam ovo tvoje procitala, i neki dan radim za kompom, u pozadini radi tv, pocne neka emisija, sanitet u domovinskom ratu, napola slusam, ne da mi se ici stisati...odjednom hebrang, ili dr prodan, ne znam vise, pricajuci o epidemiologiji u ratnim uvjetima spomene onu famoznu paucinu, ak se sjecas, koju su za vrijeme rata avioni bacali oko zagreba (ako nisi premlad :)), anyway, hebrang kaze, radilo se o ispitivanju nacina kontaminacije nekog podrucja, bioloskim agensima. kaze jos kako je jugoslavenska armija imala ugovor s nekim stranim kompanijama za testiranje takvog nacina....meni je to dovoljan "mainstream" dokaz :), nije bas chemtrails, ali nema ni bitne razlike....usput, preporucam film Constant Gardener, (brizni vrtlar), ako nisi vec gledao, odlican je....iako kritika vrlo brizno zaobilazi glavnu temu filma....

    avatar

    02.04.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • Zašto nas drže ofcama????

    Nema slučajnosti. Ne, nisam bio premlad (sada-sredina 30-ih). ;) I, da, to su bili chemtrails-i. Širom amerike nailaze na tu "paučinu". Scarry, ha? Hvala na preporuci za film, budem pogledao, svakako. :)

    avatar

    02.04.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • k.

    ja sam 36 :), scarry?, prestala sam se bojati iceg vise :), u principu, volim provjeriti (nekak), ali ne znaci da ako nisam nasla dokaz, nesto iskljucim, makakvi, ostavim otvoreno. najsladje je kad se potvrda pronadje u mainstream kontroliranim izvorima, kad im se omakne neka sitnica, koja posluzi ko dokaz..... a film je odlican, engleski, ostar, prava poruka je blago zamaskirana u ljubavnu dramu, ali vrlo surovo i potpuno istinito prikazuje poslove farmaceutskih kompanija u izmucenoj africi. citala sam kritike, nitko se ne usudjuje (jednostavno autocenzura, nisu blesavi, he, he) analizirati radnju, ko macci oko vruce kase :), analiziraju likove i odnose medju njima. najbolji je bio Ralph Fiennes, glavni glumac, u jednom intervjuu, kaze o temi filma: puno vise bi se postiglo da je dokumentarni.....ovak je samo moderno snimati conspiracy theories filmove, badava trud i g. clooneyu i ovom reziseru, nazalost.

    avatar

    02.04.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...