Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Gali

    Strašno. Ispada da su svi tako ružni. Znaš podsjeća me na ono kao tipični jugoslaven...Mogli su mene staviti :))))))))))))

    avatar

    30.03.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • berlinerica.blog.hr

    steta ne otvara mi se slika.. ali sunchi svima :*

    avatar

    30.03.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Isil

    prestrasno. a sto je najgore i u svim filmovima i slicnom nas prikazuju kao teske divljake. mozda ima nesto i u tome ;))

    avatar

    30.03.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • *Lonely Maura*

    ahahahahahahahahah....ccc...ahahahah stvarno sam krepala,impresioniraju me debilne face.ali ova,ova je do JAJA...:)) HEHEHE inače sunchi..

    avatar

    30.03.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • superbitch

    Ma slika je da crkneš od smijeha

    avatar

    30.03.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    hi hi hi, ma nisi valjda ljut, naj se ljutiti, mislim lakše reći, al evo šaljem osmijeh i sunchi vam veliki...stvarno di ga nađu??

    avatar

    30.03.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • edopeje

    da umjesto zvijezde ima U na kapi sa obzirom na broj zubi mogao bi proći a nekog od ovih klošara a vežice:)))))))))iako mi nije do smajlića kraj takvog osmijeha:)

    avatar

    30.03.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Katastrofa! Koji široki osmijeh...

    avatar

    31.03.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • Svi se jebu sa Meri

    Moram priznati je slika užasna, baš sam izgubila apetit kada sam oučila prekrasni osmjeh i te divne ostatke zubića... fuj.... umjesto strašnog prizora zbilja su mogli staviti kakvu finu tetu ili nekog zgodnog tipa. Pozdrav ;-)

    avatar

    31.03.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    baš si me nasmijao komentarom kod mene, ovdje ima pekara ko u priči, ma htjela sam ti reći da se držite i čuvate, i da ste zajedno najjači i da bu sve u redu, sunchi

    avatar

    31.03.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • nochnoi dozor

    A mislim stvarno, čunjka je ko u nekog Čečena u najmanju ruku!!!Tako sam se smijao u internet caffeu da mi je došla konobarica i upozorila da uznemirujem goste, a li kad je vidilas što gledam, na peti se okrenula i vratila se svakodnevnim kavama i mamurnim gostima. Ne znam za vas, ali moju zemlju ne smatram jugoslovenskom, ani moj narod. Oću reć, hrvat sam pa me slika ne dira.Iako me nasmijava do suza!Evo opet konobarice, moram se skulirat.:))

    avatar

    01.04.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • My FuCkInG hEaRt Is BLaCk!!!!

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj

    avatar

    01.04.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    @Galadlier:To i ja kazem, mogli su tebe staviti ;), @ Berlinerica: Nista od smijanja morati ces se vratiti ponovno:), @Isil: Pa mislim da i jesmo malo divlji, ali bas ovakvi... ;), @Lonelimaura: Hehehe...ovaj je kralj debilnih faca ;), @Superbich: ;), @Zvjezdica: Ma kakvi ljut Zvjezdice, nasmijan sam oko glave stalno ;), @Sumohrvat: hehehehe...ne znam da li se ti sjecas Vasota koji je imao koze na brdu Kriz, ne znam je li jos ziv ako je, to je on...hehehehe.. @Thelittleone: Sirok...hehehe.. @Mery: Itekako, i to u nekoj pozi na jahti u jadranskom moru ;)), @Nocnoi dozor: I ja sam Hrvat, ali da se maknes bilo gdje u svijet vjerojatno bi imao prijatelje Jugoslavene i na to ne bi gledao kako gledas. Razliku su napravili zli ljudi. Postoje dobri i postoje losi, ali svi smo dio istog....@ Stoja: pazi ovo, procitao sam ovu poruku do pola i ne krecem dalje, ne volim igre ovog tipa. Ja vas pozivam na partiju boxa, sta kazete?

    avatar

    02.04.2006. (01:31)    -   -   -   -  

  • buba mara

    strava!! :))

    avatar

    02.04.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • Svi se jebu sa Meri

    Kao mali bio je uvjeren da je lijepo dijete. Imao je kovrđavu kosu i mamine prijateljice nisu znale da li je li to stvorenje curica ili dečko. Kako je rastao zbog ne baš presvjetlih okolnosti u obitelji i ne baš presretnog djetinjstva i njegove su sklonosti kao i identitet postale upitne. Izrastao je u muškarca s puno rana u duši, boli i tuge. Bio je zbunjen. Šta da radi, kome da se obrati? Nije imao nikoga. Jednoga dana dok je mama bila na putu otišao je u videoteku i posudio film. Došao je kući, obukao svoje roze papučice na slatkoga zeku omotao se u svileni kučni mantil i ubacio film u video. Udobno se zavalio u kauč i stisnio dugme na kojem je pisalo play. Film je započeo. Što je film više odmicao i bližio se kraju on je bio sve sretniji i oduševljeniji. Taj je film promijenio njegov cijeli život. Otišao je u kupaonicu, uzeo žilet i obrijao si glavu. Poistovjetio se sa glavnim glumcem i odlučio da će se od sada na dalje zvati njegovim imenom. Odlučio je da više neče nositi svoje roze papučice na slatkoga zeku i da neče više nositi ženskaste stvari. Odlučio je postati muškarac. Odlučio je da će se obrati nikom drugom nego samom Bogu, svemiru i putovati kroz prošlost i budučnost... Toga dana se desilo još mnogo za njega značajnih stvari. Počeo je bildati ne bi li izgradio svoje tijelo i počeo izgledati kao muškarac, obečao si je da više niklada na njegovoj glavi neče kosa rasti i da će početi jebati žene... Par godina kasnije nakon što je napustio naplatnu kučicu, ugodno se smjestio u sjedalo, stisnuo lagano gas i “žutoj curici” podupro njenih 150 konja duboko u noč, krenuo je u susret prvoj avanturi. Titranje svjetala autoputske rasvijete, pirkanje dreame trance, miris vanilije i povremeno nasmijano lice Mjeseca kada proškilji iza oblaka, bili su mu pratioci neka dva sata vožnje. Svaki povratak u svoju državu donosio mu je kakvo takvo nova iskustva. Ovaj put, Dragi mu je obećao poklon. Rodenđanski poklon! Znao je o čemu se radi. Prvi puta će jebati, prvi puta će osjetiti dodir žene na svome tijelu, prvi puta ga neče primate u svoje dupe (ili možda samo malo hoće). Pomisao na taj događaj uzavrela je krv u njegovim venama. Traperice ionako uske sada su mu postale neugodno uske. Zaželio ga je izvaditi i ispustiti spermu koja mu je dizala toplinu već i ovako toplog tijela. Uzeo ga je u ruku i milovao kako je to samo sam mogao. Navlažio je šaku i stisnuo nabrekli glavić. Kroz dlan je osjetio pulsiranje nabreklih vena i toplinu sperme koja mu je ubrzo zalila cijelu ruku. Urlik koji je ispustio još je dugo odzvanjao u kabini auta…

    avatar

    02.04.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • Svi se jebu sa Meri

    Konačno je stigao i pozvonio na vrata. Dragi mu je otvorio, a pored njega je stajala žena u odmaklim godinama, mlitava, puna celulita, crne poluduge kose, smaragdno zelenih očiju sa razmakom među prednjim zubima, pomalo nalik na staru vješticu. Čim ju je ugledao znao je da je to žena sa kojom želi osnovati obitelj.... Stara funjara ga je uzela za ruku i odvela u mračnu sobu. Gurnula ga je na ofucani krevet i pružila mu pljugu. Povukao je par dimova kako bi razbio tremu pošto do sada nikada nije jebao, nikada nije bio sa ženom, do sada ga je uvijek samo primao u svoje dupe... Dragi je ušao u tu istu sobu i promatrao ih. Uzbuđivalo ga je kako se celulitni Anđeo navalio na Ratnika i počeo ga nemilosrdno savladavati svojim erotskim dugogodišnjim iskustvom. Žena je gola puzala po njemu i zabijala mu svoje velike mlitave sise u glavu. Pohotno se nabila na njegov kurac i počela se trzati na njemu i glasno dahtati. Dragi je drkao, čvrsto je stezao kurac u svojoj ruci i oblizivao si ispucale usnice. Odlučio im se pridružiti. Odlučio je svoj nabrekli, napaljeni kurac zabiti u već izguženo dupe Ratnika i pojebati ga još jednom za rastanak. To je i učinio. Gurnuo je ženu u stranu i navalio se na njega. Žestoko se zabijao i razvaljivao mu šupak. Bio je opak i grub, bio je napaljen mladičevim tijelom. Oh, Dragi je svršio i izašao iz sobe, a stara Anđelina se vratila svom Ratniku u zagrljaj. Gurnula je njegovu glavu među svoje noge. Ah, jadničak je ugledao ožiljak na njenoj obrasloj pički. Bio je to ožiljak od poroda, bila je polovna, bilo je to u skladu s njenim godinama. No to njemu nije smetalo. Lizao ju je i jebao još dugo u noć, jebao ju je kao nikoga do sada jer do sada još nikoga niti nije jebao. Nakon par dana odlučio ju je oženiti i uvijek vuči sa sobom. Odlučio je furati se na ljubav, vjeru..... i još brdo sranja. Živio je novi život, gradio je novu kulu za njih dvoje... Sve je bilo lijepo i krasno.... ali duboko u sebi je znao da je to laž... i dalje je kada je bio sam oblačio svoje roze papučice na slatkoga zeku... i dalje je drkao na porno filmove i dalje je zamišljao mlade, napete, zgodne ženske dok je nju jebao...i dalje je bio isfrustriran i pun boli, ružnih uspomena koje su se duboko urezale u njegovo srce i proganjele ga kao kosturi iz ormara i dalje nije bio sretan mada je to žarko želio biti, a ona puna boli, nesigurna i isfrustrirana živjela je zauvijek u strahu hoče li se jednog jutra probuditi i ostati bez njega. A on, on je i dalje razgovarao sa Bogom i svaki put mu postavljao isto pitanje: Bože, toliko sam ga puta dobivao u šupak, jesam li ja muško?

    avatar

    02.04.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    O Mery, bas si zlocesta. Svidaju ti se grube igre? He-he..., mislis da smo svi drkonje koji masturbiraju na tvoje neostvarene zelje da budes zensko i karas dobre tipove. Stil tvog pisanja je stil nacitanog drkosa porno prica koji vapi za dobrom pickom i ne kuzi do kuda mu dolazi suplja reala a od kuda pocinje zbrckane zelje da te netko jebe tri puta za redom svrsavajuci u rafalima iz dupeta u usta... O draga Mery, mozda si ti stvarno zensko a ja napaljeni derpe koji planira kupiti svemirsko odjelo i tebe jebati u vjencanici u bestezinskim uvjetima u nekoj raketi negdje medu zvjezdama nadajuci se da si u stvari musko a da cu ja biti prvi pojebani Ratnik Svjetlosti u svemiru. Mozda stvarno nisam nikada karao ali se uvjek nadao da cu naici na neku poput tebe tako pametne koja ce me fascinirati izborom rijeci i mastovitoscu i na koncu pokazati sta je pravo jebanje... Hm...prvi put kada se budes sevila pomisli na mene, mozda ovaj put uspijes i svrsiti. Nemoj ocajavati ako ti svaki sljedeci kao i predhodni sex bude ponovno neostvarena zelja da dozivis nesto posebno kao posebna zena, jer ti nece biti posebno niti je primarni problem u tebi vec u krivom sklopu davne zbrke... Tvoj odnos, vjerojatno sa majkom koja je s vremenom na tebe gledala kao na konkurenciju a ujedno ti imponirala strogocom radi cega znas biti histericna, ali i uspjehom kao i izborom muskaraca stvorilo je od tebe onu koja ne bira izmedu muskarca i zene. Bitno ti je da te netko zeli. Hrani te pomisao na partnerovu uzbudenost i sexualnu ovisnost. Cilj ti je voditi igru kako bi se osjetila kao ona koja sevi a ne ona koju seve. Cesto se zamisljas sa penisom. Stenjanje aaaahhhh....oooohhhh...ihhhh.., ti je dio igre kako bi sakrila svoju impotentnost svrsavanja. Cesto masturbiras i to najcesce uz citanje erotskih pricica jer jedinio si ti ta koja sebe moze zadovoljiti kako treba. Tvoja istina zapocinje i zavrsava prvim sexualnim iskustvima u kojima su prioriteti izgubili smisao! Zasto? E pa zato sto si osamljenost zamjenila ovisnoscu, ucitelji su ti bili suparnici a parametri lazni uspjesi. Ne mogu reci da si jedinstvena posto je i Columbo imao jednu Mery. Svaki kurac ima neku Mery. Ne vjerujem da se neces ovdje vracati jer te ljutnja uzbuduje ali i ako te ne bude vec ce te netko otkopati ;))

    avatar

    03.04.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • Noeli

    Woow!Koji fantastičan osmjeh!Sviđa mi se tvoj post koji si objavio o Slobi. Zar se zaista vraćate kući ili sam ja nešto krivo shvatila? Ako da, bit ćemo si blizu, ja sam u Puli.

    avatar

    03.04.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • Carpe diem

    Osmjeh je famozan:-) Imaš pravo.Pozdrav family.Hasta luego

    avatar

    03.04.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • freestyler

    prvo me je osmijeh oborio a tvoj opis istoga definitivno istodobno i meni zaljepio takav na lice, bravo ... uživaj ...:))))

    avatar

    04.04.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ha ha ha, gdje li su ga samo našli ;)))

    avatar

    07.04.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    DRAMA U HRVATSKOJ



    Država tone a funkcioneri se izmjenjuju?



    U četvrtak 18. veljače 2010., sa Pantovčaka definitivno otilazi stari predsjednik RH Stjepan Mesić, a na njegovo mjesto dolazi novo izabrani predsjednik Ivo Josipović. Po Ustavu i tradiciji predsjednik je šef države, šef izvršne vlasti, vrhovni komandant oružanih snaga i motor zakonodavne vlasti, tj. šef svih glavnih službi u zemlji. Na kraju krajeva, izvana u „domovini“ ništa se nije promijenilo, osim toga što se izmjenjuju politički funkcioneri. Tako prenoseći začarane probleme: nezaposlenost, bijedu i ljudski strah,…, neimaštinu, u isti začarani krug. Velika urota u Hrvatskoj i dalje traje, dok u zemlji tame svijetla nema.



    Talas antifašizma



    Josipović je obećao Hrvatima da će biti „svjetlo“ i da u mračni naš zavičaj dolazi vedrina. Bukvalno, neposredno nakon Mesića dolazi svjetlo, što znači Mesić je bio teška tama. Tako bi to bilo po izjavama Josipovića. Što mislite Mesić kao „tama“ podržao je i izabrao Ivu Josipovića za svjetlo. U tome svemu ima tu puno kontradiktornosti. No, hrvatskom narodu očito nije to važno, jer služanski duh kod njega se nije izmijenio. Naše društvo svakodnevno zapada u sve gore i katastrofalnije probleme. Nije važno što se problemi ne rješavaju, važno je da se mijenjaju naše vođe i gazde.



    Nevolje i teška stvarnost



    U ovim olovnim i tmurnim vremenima nitko ne drži otvorene oči pred dvjema opasnosti i mnogi ne shvaćaju njihovo užasno značenje za egzistenciju hrvatskog naroda. Mislim da svaki normalni Hrvat svoju zemlju Hrvatsku smatra, da u njoj bi se trebao razvijati standard i da u njoj treba vladati lijepi život. Do tada, i uprava, a i političko vodstvo, moralo bi ispunjavati tu „rajsku svetinju“, što se podrazumijeva samo po sebi. A ne da nas se gura u propast i zadužuje u svijetu. Koliko su, međutim, bile velike opasnosti, i političke poteškoće koje nam ina-gura-cija donosi? Sama riječ govori nam da na čelu naroda je „guru“, vrač, mag… Ja sam općeg političkog mišljenja da tu riječ i ceremoniju treba izmijeniti.



    Hrvatski narod je do kosti poražen



    Dok se bivši komunistički šefovi tako izmjenjuju kao na traci „elevatora“, velikih ambicija za promjenama nema. Svaki pametni i normalni Hrvat u vlastitoj zemlji postao je žrtva budala i nerazumnih ljudi, odnosno „krvnika i zločinaca“. Pitam se: Zašto mnogi ljudi to ne vide? Da u vrhu vlasti su nam diletanti i demagozi, prevaranti i lažovi,…, lupeži i muljatori,… Ako se nitko jednom riječju protiv toga ne izražava, ne buni i prosvjeduje, što se trebamo čuditi kakva će nam biti onda i daljnja budućnost. Narode čuvajte se darova i kad ih „predsjednici“ nose. Gospodarstvo je u raspadu, a darovi su nam „svjetlo“, ne politička rješenja i napredak.





    U Bjelovaru, 12. 02. 2010.
    C R O A T I A

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56


    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    28.06.2010. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...