Komentari

mirta9.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Erich2

    Izgubljena partija šaha nije moj poraz! Nije sve izgubljeno. To je tek jedna partija. Koja je izgledala dobivena pa je teško podnijeti poraz (jer sam se veselio pobjedi). No, ako sam na taj način naučio gubiti i naći i u gubitku neku korist, neku pouku - tada je to bio koristan poraz.

    avatar

    22.03.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • LokalPatriot

    pročitao sam i vratit ću se naslovu.. "i kada puta nema, ljubav nastavlja svoj hod" ...

    avatar

    22.03.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ovaj Gavranov citat ostoji u mom dnevniku čitanja gdje bilježim posebne citate. :-) Uživala sam u postu. NO, o ljubavi ne bih. Ne osjećam se stučnom. Znam samo da vjerujem i znam da je svatko stvoren za nekoga i da se kad-tada te osobe pronađu.

    avatar

    22.03.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    Kada je netko došao da ode, mi mislimo da nije ni trebao dolaziti.... ali jednom će netko doći da ostane... i mi ćemo biti sretni što tada to znamo prepoznati :)

    avatar

    22.03.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • hope

    Tako je, treba osluškivati koje su prilike prave za nas. Ako nešto ne ide, treba odustati i čekati strpljivo svoj "kolač"...

    avatar

    22.03.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Ta mi je situacija jako dobro poznata.I osjecaji tuge koji idu uz nju.To su jedni od jako teških trenutaka u životu.Toliko puta se dogodi da ljubav nije uzvracena,treba uzeti svoj križ i nastaviti dalje.A taj križ tako boli i teško je naci pravu utjehu.Bog je jedini koji nam može pravo pomoci.

    avatar

    22.03.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    treba samo sve staviti u Božje ruke i biti strpljiv... a onda se kockice poslože...i to uglavnom u trenutku kada se najmanje nadamo!

    avatar

    22.03.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • felipo72

    super je tekst a odmah sam si prepisala citat, nekako mi je upao u oko odmah - voli jer samo hrabri vole, a kukavice...... opet sam pročitala sve od početka da imam u jednoj cjelini :-) pusa ....e, vidjela sam ti blog na emisiji Mir i dobro :-)

    avatar

    23.03.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • Angelus revealed

    Ovo što je zrno gorusice rekla, to sam doživjela, upravo tako, u trenu u kom sam se najmanje nadala.

    avatar

    24.03.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • Dvocvijet

    Vjerujem da Bog ima dobar plan za sve nas..., ali mi tako cesto u svemu zelimo ici svojom snagom, pa i u ljubavi. Tko zna sto je najbolje za mene osim Oca? I kome ce otac dati, ako ne svome djetetu? No, kako ne dajemo djetetu noz ili sibice da se igra, tako ni nas Nebeski otac ne moze u svojoj ljubavi nama dati nesto na sto nismo spremni. Ovo mi se tako cesto dogadjalo - imao sam, sada mogu reci: nazalost, popriican broj veza prije braka, a svaka je tuga dolazila da me pouci. One koje nisam savladao - ponavljale su se. Ponekad sam se pitao hocu li ikada pronaci 'onu pravu'? Zivio sam u stalnom strahu da cu ostati sam. No, manje je lose biti sam, nego stremiti neuhvatljivom. Ovo ne znaci da treba odustati, nego da nam valja dobro oslusnuti ne bi li 'culi' sto nam Otac govori. Kada ga poslusamo, blagoslov ne izostaje! Na koncu, ako nam doista treba netko da s njime budemo jedno tijelo, znati cemo kada se pojavi. Stoga, 'don't waste your sorrows' (ne traci svoje tuge)!

    avatar

    24.03.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • mirta

    @Hrvoje- da, taj križ jako boli ali treb aga uzeti i krenuti naprijed. @zrno gorušice i @Angelus - to bi bilo lijepo, da se dogodi kada budem najmanje očekivala, to su sam čula od mnogo ljudi. @slavonchica - vjerujem da će netko doći i napokon ostati..

    avatar

    26.03.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • mirta

    @Dvocvijet - hvala ti na ovom komentaru, treba čuti što mi Bog želi reći kroz sve što prolazimo. Toliko puta sam rastresena u svojim žurbama umjesto da stanem, razdijelim bitno od nebitnog i odvojim vrijeme za tišinu u kojoj mogu čuti odgovor.

    avatar

    26.03.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...