Komentari

stravicni.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • HORROR ZONA

  nažalot imam lošu vijest za tebe, a to je da se planira krajem ove godine snimiti remake ove famozne serije, a vjerovatno čak i freddy vs. jason2, pa eto... što se tiče filma, iznenadio sam se koliko me zabavio film, posebice meni legendarna scena na kraju kada klinac probije nož barem 10 puta kroz jasonovu glavu... to je sigurno bolilo, čak i samog jasona. pozdraF

  avatar

  20.03.2006. (22:25)    -   -   -   -  

 • Kronike horror kulture

  nepotrebno uvredljive komentare polupismenih tupavaca ubuduće ću, kao ovoga puta, izbrisati. argumenti, ljudi, su važni svuda, pa tako i ovdje. recimo, možete ubuduće ako nemate što pametno reći o temi posta, zaobići raspravu. imam pametne ljude koji me čitaju (među ostalima i kolega horror, terrifying, horrori koji pišu o sličnoj temi). uostalom, godinama i profesionalno pišem, tako da u svom kraljevstvu, tj. MOJEM blogu mogu ignorirati neargumentirane ispade tipa "fakat je tajitaj bolji" ili "zakaj pišeš tak kratko, bolje nemoj ni pisat" i slične analfabetne pizdarije. riječima razumljivim crvenojruzi666 i sličnima: ODJEBITE U SKOKOVIMA!

  avatar

  21.03.2006. (19:31)    -   -   -   -  

 • HORROR ZONA

  ma jebeš ih stravicni, meni ne pada na pamet trošit svoje vrijeme na brisanje njihovih glupih komentara, imam pametnijeg posla za radit, među ostalom i čitat tvoj blog koji je po meni već jako dobar, a i ti i ja pišemo samo tri mjeseca. uglavnom, nemoj se osvrtavat na njih i sam ti nastavi tak dalje. pozdraF

  avatar

  21.03.2006. (21:26)    -   -   -   -  

 • Paranoid

  daj stari javi jesi li za to da postaneš naš član u feardot.blog koaliciji??

  avatar

  22.03.2006. (00:01)    -   -   -   -  

 • Kronike horror kulture

  paranoid i'm in. samo javi na koji mail da ti šaljem tekst. nema ti bloga?! nego, napisat ću nešto o argentu do kraja tjedna za feardot. može?

  avatar

  22.03.2006. (19:43)    -   -   -   -  

 • Paranoidov Blog

  daj ti meni svoj mail da ti pošaljem username i pass. Mairosu je rekao da će napisati nešto više o argentu pa daj ako možeš napiši nešto drugo. Svoj blog sam izbrisao.

  avatar

  22.03.2006. (20:47)    -   -   -   -  

 • Kronike horror kulture

  evo ti ga lijevo u stupcu stravicni@gmail.com

  avatar

  22.03.2006. (21:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...