Komentari

aarsla.blog.hr

Dodaj komentar (61)

Marketing


  • s.k.

    nitko nije pisao nita novega..pa svrljah po fresh blogovima uz jutarnju kavicu..i ugledah poznato ime...i pomislih si..eto haluciniraaaa...ne valja to rano budjenje!ne valja!i kliknem..a ono-nevjericaaaa:-))))..enivejz..slatko sam se nasmijala (kao i uvijek:)..lijepo te citati opet...ustala se na lijevu, a prebacio me na desnu...i zato ti more hvala..i tebi dobro jutro iz sibirskog kraja, kojega su proljeca ove godine zaobisla

    avatar

    16.03.2006. (07:05)    -   -   -   -  

  • vrtni patuljak u ronilačkoj opremi

    moj favorit je br. 3...simpa mi je on i taj njegov pes...na žalost, pobjednike nisam imala priliku videti! šteta!

    avatar

    16.03.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • pišković

    ti si kralj, car, legenda, tebe treba proglasit javnim dobrom, ne znam šta bi više napisao... uglavnom, nemam sad ideja šta birat slijedeće naj, ali što god bude, ako bude u ovom tonu, bit će odlično!!! za par godina organizirat ću tiskanje ovog tvog bloga - to će bit svjetski hit!!!!!!

    avatar

    16.03.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • Akademska pauza

    kad sam ugledao naslov tvog bloga mislio sam da me netko zajebaje.Naime ja se potpisujem kao dr.Arslanagic i ljude me ovdje tako imaju zapisanog u linku,al ono sto nisam ni slutio je da se jos netko sjetio dr.Arslanagica...Kako vidim ti si duze dr.Arslanagic nego ja,pa cu ja to promijeniti.Znaš šta je dr.Arslanagić rekao? Reko je sve je to šaša!

    avatar

    16.03.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • studena

    cisti surealizam :)) odlican post

    avatar

    17.03.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Pa di si bio do sada čovječe? Mene u Zagrebu i domaji nema već pet godina, ali sjećanja su živa, pa molim izbor za najbezobraznijeg prodavača na Trešnjevačkom placu, naj-izjavu ZET-ovca dok tjera raju s vrata, najbolje čevape u gradu i najduhovitijeg žicara...i usput jel živa ona legenda...ne mogu mu se sad sjetiti ime, ali najčešće po centru hoda obučen u odijelo pilota i dogovara sastanke sa škvadrom u prolazu...Ovdje živa dosada...prodavači uglavnom ljubazni, jučer vozač kulturno zamoli ženu da makne nožicu ne bi li mogao zatvoriti vrata od tramvaja i krenuti, maskote i žicari dskretni i ne dave, a čevapi navodno neki pravi bosanski na drugom kraju grada...Jadno, jadno...Ajd uživaj i piši što ima novo kod tebe, ja sigurno dolazim opet na rakijicu

    avatar

    17.03.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • borut

    Super ideja i odlican post. Samo, ne slazem se sa izborom pobjednika.Moj kandidat je Mico zbog njegova altruizma!

    avatar

    17.03.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • astro-riba

    Nisam ni ja uspjela slikati rokera ali zato imam videoklipić na kojem se on nalazi.

    avatar

    17.03.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Evo što kava radi...mislim da sam se sjetila i da se tip odaziva(o) na ime Đovani iliti Giovanni - tlo bi ga znao...pa evo još jedan prijedlog...najosebujniji tip sa zagrebačkih ulica...sorry, nadahnuo si me...

    avatar

    17.03.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    recimo "baba s najizdašnijim grincajgom na Dolcu", ili "grad koji najvise slici Daruvaru" (to ti je doduse malo skupo za istrazivat buduci si student), ili "studentice filozofije koje najviše liče na likove iz crtića"...mogućnosti su neslućene, samo nemoj da pati tvoj akademski život!

    avatar

    17.03.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    Moj favorit je tri i svaki dan obavezno moram proći kraj njega i tako on meni svaki dan svira i ja njemu svaki dan kad imam sitno dam koju kunu!Ide njemu to novokomponovano dobro:))Pozdravljam te puno i želim lijep dan!

    avatar

    17.03.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • pokojni_toza

    Hehehe! Sjećam se kad vidjeh baku i deku prvi put, bukvalno sam sjeo na pločnik od smijeha! Definitivno nambr van! Samo im još fali repa!! Povuuci-poteegni, juhuuuuuuu!!! :)))

    avatar

    17.03.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • Vještica...

    moj glas za babu i dedu :)) a sto se tice drugog projekta, kod nas u Sisku nema jehovinih svjedoka, bar se ja jos nisam srela sa takvim primjerkom, ali zato imamo prodavaca novina, svih vrsta, koji je po dosadi i davljenju ljudi, definitivno broj jedan u HR! :)

    avatar

    17.03.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • high.times

    Ma to je izbor za pjesmu, a ne ovo kaj nam serviraju na telki! Možda da je bilo malo više gitarista, a malo manje harmonikaša... Ali uvijek imamo slijedeću godinu. :)

    avatar

    17.03.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • M

    Ček, jel to onaj stari šta je prije svirio violinu na početku Ilice? Baš mi je drago da je još tu, nekako sam se bio uplašio za njega.

    avatar

    17.03.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • PAUCINA

    hahahahaahhm....ludnica....dajem glas babi i dedi...htjela sam onom ibri dirka...al me hracnuo neki dan u prolazu...hm...neotesani mali...takvi su svi muzicari...e al znas kolko ima jos ulicnih sviraca...a onaj slatki tipac ka svira gitaru u prolazu, pa onaj jos jedan slatki ka svira gitaru u nekom prolazu...i ona dva slatka ka sviraju gitare ljeti i pisu da zele ic na more a ne otidju i sam poberu pare...a onaj slatki dugokosi ka svira petkom nacerve gitaru na pocetku marticevog kad nema onog rockera...pa u utrinama u pothodniku onaj stari rocker ka svira gitaru...pa mi u zgu imamo gitara-fest...

    avatar

    17.03.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • melez

    Odličan ti je blog i ovaj izbor. Ja sam još prije 25 g. htio napraviti nešto slično, ali sa riječkim frikovima (pijancima i beskućnicima). Neko je bio napravio odličan web na tu temu, ali, nije ga održavao, a sad više ni ne znam gdje je ...

    avatar

    17.03.2006. (12:44)    -   -   -   -  

  • oceana

    moj naklon (za temu) i palac gore (za stil pisanja) :- )...btw - u Oktogonu zna svirati jedan tip koji tako dobro zvuči da mi je jedno veče poput sunca u maglovitom danu razvedrio misli. K'o za inat kod sebe nisam imala niti kune da ga "nagradim" za trud, pa sam skoknula u ducan i na karticu mu kupila malu bombonijeru. I u pravu je svaki onaj koji tvrdi da je darivanje jedno od najsebičnijih ljudskih djela - bilo mi je neugodno koliko mi je radosti priuštio primajući moj mali darak.

    avatar

    17.03.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Daj onom malom cigi s harmonikom reci "Dat ću ti 100 kuna ako ponoviš sve što si svirao u posljednjih 10 sekundi!" A deda i baka su za štiklu na Euroviziji.

    avatar

    17.03.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    sjajan post i fakat se već dugo nisam tako dobro nasmijao kao tvojim opisima na postu....pozz

    avatar

    17.03.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    ej, prvo, pohvale za post, konačno nešto na ovim blogosferama što nije pro- anoreksična tema ili izvještaj sa spoja... ja bi svoj glas dala stričeku s pesima u jurišićevoj zato kaj mu je kujica dobila 2 mala koja svi gnjave a on ne ferma nego i dalje svira. legenda!

    avatar

    17.03.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • PAUCINA

    "Oktogonu zna svirati jedan tip koji tako dobro zvuči da mi je jedno veče poput sunca u maglovitom danu razvedrio misli" e taj tip ak mislis na onaj s gitarom, on ima i svoj cd...pitaj ga pa bu ti dao uvijek ima uz sebe...lik svira prejebeno i pjeva...ma zakoon je

    avatar

    17.03.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    ne znam kada sam se zadnji puta ovako smijala - sad me i čeljust boli... i ti trebas redovitije pisati ! your paralegal=

    avatar

    17.03.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • 2PAC Ressurection

    E dobar si

    avatar

    17.03.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • Bexica in wonderland

    super..jedva čekam novi izbor za najnešto ;)))

    avatar

    17.03.2006. (18:58)    -   -   -   -  

učitavam...