Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • BW

    draga moja furunice,ja ti nisam od onih što ponavljaju:"znaš u moje vrijeme je bilo...bla,bla..ali što se tiče kontrole eh,tu sam malo zeznuta,ja držim pod kontrolom pa i ono što ona piše,vidiš da je majka one djevojčice od dvanaest godina vodila više kontrole njena djevojčica ne bi ostala trudna ja to još uvijek ne mogu vjerovati da se to desilo,nisam staromodna,a nisam ni znatiželjna samo hoću da znam što mi dijete radi i s kim se druži,pa i sama znaš da je svaki dan sve gore i gore i da je sve više droge i samoubojstva,a kako se kaže:"BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI.PUSA TEBI.

    avatar

    16.03.2006. (07:53)    -   -   -   -  

  • furuna

    @BW-ja sam bila sretna sa mojim dečkima, oni nisu pisali dnevnike pa nisam morala doći u iskušenje da ih pročitam, ali sam ih zato dočekivala kad su dolazili iz života i gledala ih u oči da ne bi primjetila neku drogu ili pijanstvo.

    avatar

    16.03.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • umoran

    Mislim da smo mi krivi što su oni postali tako preosjetljivi. Previše smo ih razmazili. Još malo pa im se ništa neće smjeti reći. Ni pogledat ih nećemo smjeti. Ma treba njima čvrsta ruka pa da znaju tko je tko. Trebaju naučiti poštivati i slušati šta stariji misle i govore a oni u svoje slobodno vrijeme neka se zabave o sebi.

    avatar

    17.03.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...