Komentari

liganaroda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MOJ ŽIVOT JE ŽIVOT JE ,ŽIVOT JE SEXY MAGAZIN

    ups sjebala sam se!!!!!napisala sam komentar s anchinog bloga,ona je već u ligi...ovo je moj blog

    avatar

    14.03.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • kktz

    pa mogao bi me barem staviti u linkove kad mi vec krades postove, heh. neka, istina se treba cuti. uglavnom, zasto ja mislim da je ovo u francuskoj jako bitno; tamo imaju mozda i najjacu tradiciju borbe za radnicka prava, sto je i smisao svake prave ljevice i socijalnog anarhizma. a ako njih uspiju slomiti, mozete misliti sto ce se tek desiti s nama gdje nikakva klasna svijest ni ne postoji. drugo, jasno pokazuje sta nedostaje ovdje na nasim prostorima, solidarnost medju slojevima, samo-organizacija i svijest da ono sto se danas dogadja drugima sutra moze docekat i mene. mislim da su nam radnici i studenti sa trulog zapada i te kako odrzali lekciju sta je ljevica, a sta tek foliranje. u svakon slucaju, mozemo barem simbolicki biti solidarni s njima, i da, uciti od njih.

    avatar

    15.03.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • cicija

    u potpunosti se slažem sa balkan demonom,mi smo jebeno izmanipuliran narod,rijetki su radnici koji se bune i do kraja prosvjeduju za svoja prava (radnici Sljemena,Valpova itd...),potrebno je iskaszati svoje nezadovoljstvo,to nam jamči i ustav a mi to pravo dovoljno ne koristimo u strahu od otkaza i mobbinga poslodavca.stanimo na kraj ovom robovlasničkom društvu-jer kapitalizam to je kako god se činio sjajnim i savršenim na prvi pogled

    avatar

    15.03.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • kktz

    dobro, prvi je korak kad to postane svima jasno, to mislim vec uglavnom i je. ali vlada apatija, nemamo mi ipak nikakvu stvarnu tradiciju iza sebe. titoizam je vise odmogo nego pomogo, ljudi nemaju nadu ni povjerenje u sebe... sve je postalo nabacivanje ideologijama ili bijeg od stvarnosti, a bitan je zivot.

    avatar

    16.03.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...