Komentari

alen87.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • teuta

    E, mačak....što si htio to ćeš i dobiti, ha haaaaa. Ovako, kad bih ti ja stavila ono nešto i tamo na neko mjesto.....više ti ne bi trebao nikakav eliksir, pa ni votka!! Ha,haaaaaaaaaaa. Sad malo ozbiljno...čekaj da se smirim.....Ajde Teuta, smiri se i budi ozbiljna.....Evo, uspjela sam....Što mislim o muško-ženskim prijateljstvima? Vrlo jednostavno, ne vjerujem u takva prijateljstva. A zašto? Uh, to bi mi trebalo puno vremena i prostora da ti to objasnim, taj moj stav. Ali zaista u to ne vjerujem. Bar ne u stvarnom životu....ovako kao neka virtualna prijateljstva poput bloga....to da, iakoooo....no, dobro bolje da prekinem, jer ću ti puno zauzeti mjesta. I jesam li ti lijepa kao vještica? Pusa i topli pozdravček. Cmokkkk.

    avatar

    14.03.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • cvjetic007

    e simpa ti je blog..ja mislim da su muško-ženska prijateljstva moguća...al to je u rijetkim slučajevima jer sad svi pa čak i najbolji prijatelji (naravno muško-žensko prijateljstvo) misle kak bi se pobarili i to.. uživaj..

    avatar

    14.03.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • !miss blitva

    musko-zenska prijateljstva su moguća al u rijetkim slučajevima...by the way zakon kursor

    avatar

    14.03.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    Ja osobno imam dosta frendova suprotnog spola. Imam jednog najblojeg frenda i s njim o svemu razgovaram, među nama se ne dešava ništa više od prijateljstva, i to mi je cool.

    avatar

    14.03.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    BTW: I u mene starci imaju puno povjerenja, ali staru sam razočarala tim što prostačim, to joj je najgore! Rekla mi je: "Ja te nisam takvu rodila, niti odgojila!" a jebiga, kaj ću ja sad tome.

    avatar

    14.03.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • jedna curička

    hej..mislim da možeš imati frendice da ne misliš kako te odmah žele zbariti,i obrnuto..ja imam dosta prijatelja,i nije mi palo na pamet da s nekim imam nešto više,pa tak se nadam da je i s njihove strane..mislim da to funkcionira,ali ne i baš uvijek..blog ti je super..pozdrav:)

    avatar

    14.03.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • LjUb@V J3 T@k0 kR@tK@, @ Z@b0r@V T@k0 b3sKr@j@N...

    muško - ženska prijateljstva svakako imam naj naj frenda već dugoooo

    avatar

    14.03.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • PaLi_AnDeo

    da , kužim te.......... ja npr. nemrem bit s nekom curom dobra frendica.............. al zato sa deckima da........makar vecina nase prijateljstvo pocinje dozivljavat malo drukcije i to je onio sto iritira.........to je grozna situacija i nikad neznas sta bi napravio kad ti frend pocne pricat okolo da si ti njegova ,neznam sta........... nemos ga odjebat jel ti je frend a snjim nemres bit..........i onda se prijateljstva raspadnu.........a iz mog iskustva cure su pokvarene.......i cura ce uvijek zeznut drugu curu .....i to mi se desilo milju puta i prema curama iman distancu...........moj moto: ne povjeravaj se curi , po mogucnosti nikom. al ima i izuzetaka ....8))

    avatar

    15.03.2006. (07:35)    -   -   -   -  

  • Ponosni domoljub

    Nemoguće zato što će prije ili kasnije jedno od njih početi drugačije razmišljati i pokazivati drugačije osjećaje nego što su bili dotada. Sve u svemu, teško ostvarivo.

    avatar

    15.03.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha, ha, ha.....a tako ti dakle?! Hm, još ću o tome razmisliti o tvom prijedlogu. Iako....kako da to napišem...hm, nekako mi se čini....da sam ja u pravu, ha haaaaaaaa. No, vidjet ćemo. Ugodan ti dan želim i šaljem ti velikuuu pusu. Cmokkkkk.

    avatar

    15.03.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • BORN TO BE WILD:)

    hm, pa ja brijem da nisu moguća muško-ženska prijateljstva, mislim bar u mom slučaju... Nikad nisam imala baš best frenda, to uvijek završi vezom, brijanjem , barenjem il nečim četvrtim... Al kriv je muški rod, nisam ja...=) KI$$

    avatar

    15.03.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • BORN TO BE WILD:)

    by the way ponovo sam išla kopirat onaj kod i neće=(...

    avatar

    15.03.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • cvjetić007

    da.. 3.ekonomske... e tko iz razreda (tvog) još ima blog?

    avatar

    15.03.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • mala_pametna

    Ajde, i ja ću ti napisat komentar da ih ne bude 13 nego 14!! Ja ne vjerujem u muško - ženska prijateljstva. S vremenom uvijek netko poželi nešto više od tog prijateljstva! Znam iz vlastitog iskustva. I onaj ko kaže da takva prijateljstva postoje - laže!! Nije ti baš pametno imat puno frendica-ženskih-mogu ti sa sigurnošću reć da vjerovatno nisu sve ravnodušne prema tebi..uvijek će među njima bit neka kojoj se sviđaš! :) et..toliko od mene

    avatar

    15.03.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • Život jedne grofice..

    dobro pitanje,vjerujem da je moguće u rjetkim slučajevima..il se cura u dečka zacopa il obrnuto..ali moguće je,iako malo čudno.dobro je imati frenda/frendicu suprotnog spola,pa kaj ne?tak pobliže shvaćamo drugi spol,to je cool... i ja pokušavam imat frendove al u većini slučajeva oće nekaj više..ma to mi ide na živce al stvarno.i mislim da si fakat pametan jer oćeš nekuu curu koju poznaš a da ti je samo frendica,eto u tom se slažemo.samo sjebana su i ta prijateljstva ako postooji neka kemija s jedne ili druge strane.ali mislim da je logično zakaj cure u većini slučajeva imaju frendice (i obrnuto) pa zato kaj se isti spol lakše shvaća,ono ljubavni problemi i te stvari... chiao,zanimljv ti blog,svrati do mog.. kiss

    avatar

    15.03.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • PaLi_AnDeo

    da kuzim ........i ja sam bila u takvim situacijama..........al kad neko to kaze, pa to ti i nije frend tj. tebi frendica...........to je skroz proracunato i ljigavo.......mrzim kad mi neko laze i jos o takvim stvarima.......nemam rjeci kojom bi to opisala jel me to uvjek tak iziritira...joj

    avatar

    16.03.2006. (07:04)    -   -   -   -  

  • klockoo

    kolega ekonomist i ja sam ekonomist, ali ne djelimo bas isto misljenje sto se tiče našega napretka, nama treba dobra inozemna potpora u svakom pogledu da bi se mi trgli.... što se tiće prijateljstva.... mislim da su moguča, imam nekoliko takvih prijateljstava i mislim da su puno iskrenija i zrelija od mojih muško muških prijateljstava.... naravno da se i slazem da prava ljubav izlazi jedino iz prijateljstva, ali to je sada već filozofija o kojoj mi se ne da pisati.... al imo sam davno taki post.... pozzzzd

    avatar

    16.03.2006. (07:55)    -   -   -   -  

  • mala_pametna

    Ma to sam rekla jer znam da uvijek tako bude..Imala sam nekoliko ljudi za koje sam mislila da su mi frendovi..ali svaki od njih mi je kasnije priznao da osjeća nešto više..znači-nema takvih prijateljstava..

    avatar

    16.03.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, drago mi je da te se tliko dojmio taj moj post, ha ha. Ne brigaj....uskoro će petak. A tada?!.....Tko zna što će biti, ha ha. No, nek ti je sa srećom, cakani. Cmokkkkk.

    avatar

    16.03.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • love is in the air

    ej,hvala na posjeti i komentaru...blog ti je odličan...muško-ženska prijateljstva su meni ok,i postoje..ja sam čisti primjer...imam najboljeg frenda koji je zgodan da boli glava,najzgodniji dečko na školi,svi to kažu..nema cure koja je rekla da nije zgodan..ono stvarno je sladak...i sve super,ali evo ja uopće ne želim s njim ništa drugo osim prijateljstva...prije godinu i pol smo bili zajedno i ok...ali,sad ga volim samo kao prijatelja ili brata...koliko god da je zgodan (svjesna sam toga) ipak ne želim imati ništa više s njim od prijateljstva,a vjerujem da on isto misli

    avatar

    16.03.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • Martinin blog

    Cool blog! Hvala ti na komentaru! Bok!!!

    avatar

    16.03.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • mala_pametna

    Ma da..to je najbolje..uvijek su cure krive za sve..nedaj Bože da se dečko prvi zaljubi u frendicu..Hoćeš reć da se to vama dečkima ne može dogodit? Šta ste vi nekakva nadljudska vrsta možda?

    avatar

    16.03.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • PaLi_AnDeo

    e o tom bi se dalo jos puno pricat.................stvarno dobra tema al ono..............ubiti .pametan si ti tip, to sam upravo skuzila................

    avatar

    16.03.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • neka tam

    e bok....ja mislim da muško-ženska prijateljstva nisu moguća zašto???zato što sam imala jednog frenda al najbolji frend koji je postojao sve smo si govorili on meni o svojim ljubavnim problemima i ja njemu a jebiga nakraju mi ostali zajedno bili smo 2 mjeseca zajedno sad smo prekinuli jel ja sam htjela jel neam smisla više al sad si uopće više nismo dobri i sve je puklo tak da je s dečkom nekim uopče nije dobro ulazit u muško-ženska prijateljstva

    avatar

    16.03.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • irena

    Hm...dobro pitanje ali ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva, zbog toga što prije ili kasnije jedna strana osjeti i nešto više. znam to iz iskustva. svi koje smatram dobrim frendovima razočarali su me jer su kasnije osjetili nešto više.

    avatar

    17.03.2006. (07:55)    -   -   -   -  

učitavam...