Komentari

arianna.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • klockoo

    PJESMA SREĆE AKO ŽELIŠ ZNATI ŠTO ZNAČI JEDNA GODINA PITAJ STUDENTA KOJI JE ZBOG JEDNOG ISPITA PAO. ZA ZNAČENJE JEDNOG MJESECA PITAJ MAMU ČIJA JE BEBA DOŠLA NA SVIJET MJESEC DAN RANIJE. ZA ZNAČENJE JEDNOG TJEDNA PITAJ IZDAVAČA TJEDNIKA. ZA ZNAČENJE JEDNOG DANA PITAJ ZALJUBLJENE KOJI ČEKAJU DA SE VIDE. ZA ZNAČENJE JEDNE MINUTE PITAJ NEKOGA KOME JE POBJEGAO VLAK, AUTOBUS ILI PAK AVION. ZA ZNAČENJE JEDNE SEKUNDE PITAJ ONOGA KO JE PREŽIVIO NESREĆU. ZA ZNAČENJE JEDNE STOTINKE SEKUNDE PITAJ ONOGA KOME JE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA POBJEGLA ZLATNA MEDALJA. VRIJEME NE ČEKA NIKOGA. ISKORISTI SVAKI TRENUTAK, KOJI IMAŠ, JER ON IMA VRIJEDNOST… PODIJELI GA SA POSEBNIM LJUDIMA I ON ĆE BITI MAGIČAN. Izvor ove pjesme je nepoznat, no on bi trebao donijeti sreću svakome tko je želi dijeliti s drugima. Pošalji je ljudima kojima želiš sreću jer će se možda i tebi dogoditi nešto lijepo sljedećih par dana.

    avatar

    14.03.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    ima jedna zgodna anegdota koju mi je prico frend kad je bijo na nudistickoj plazi. prica on: lego ja pored neke zgodne pice na plazi i gledam je. nakon nekog vremena meni skoci kita. zemska to primjeti, nasmije se i pokrije se rucnikom. cim je to napravila meni kita pala, a ona se ponovo otkrije i nastavi se sumcat, a meni ope skoci kita te se ova ponovo pokrije rucnikom i tako par puta. omda sam joj ja priso i reko: neka, ne morate se pokrivat rucnikom, meni ne smeta. zivijooooooooo

    avatar

    14.03.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • krang

    karla... zaboravila si jedan mali detalj, ti nisi njih odmah videla, nego si prvo stala i lepo popricala sa mnom a mi smo sve tri bile zabezeknute totalno --- e pa si TEK TADA skapirala da su njih dve tu.... i ne znam bas da lisi odmah primetila da "luftiras balkon" (=da su ti sise na vidjelu)...... bar sam ja imala takav utisak! :-D

    avatar

    14.03.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • krang

    ah da jos nesto! pozdrav za ovog supka (super ti nick!) sto sere po zbunju :-)))))))))))))))))) genije si!!! ti si zajebo i karlu kad je sa drugaricom nasom i sa mnom pisala pored raskrsnice..... ona je bar bila cupava pa je izgledala ko pas.... a i bilo je vece i nije bilo sveta... skoro al ti jos kao citas novine.... ehhh bas sam se ismejala :-))))

    avatar

    14.03.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Samo ti uči, gola ili odjevena, ha ha. Ma, ima svašta okolo nas, pa i u šumarcima, parkovima....svugdje, haha. Nedaj se smetati. A što se tiče mog posta, da dobro si to napisala, upravo izvrsno, ja znam za to da ima u tome djelomice istine. Jer u svim tim izlučevinama ima veoma puno stastojaka koji su jako korisni. A dakako...i mirisi imaju tu veoma bitnu ulogu, pa i pri odabiru partnera. Dobro si to sve napisala, zaista. A bez obzira na boj kromosoma...potpuno se slažem da smo jedna vrst životinja...a mislim da i najokrutnija. Pusa i ugodan ti dan želim. Cmokić.

    avatar

    15.03.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    :)! Zivjela sam u Italiji pa je je mail zato it.; trenutno sam na Curacaou! Sunchi!

    avatar

    15.03.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • VELKOM TU KREJZISVIJET

    sam ti uci da budes vejka ko teta krejzi:)))pa cemo skupa svirat:)))

    avatar

    15.03.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...