Komentari

kiwie.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borut

    Samo ti nastavi pisat kako si poceo; ja te lipo sve razumin i cini mi se koda san u "Medina" i slusan koga sta se vratio iz svita pa se fali di je sve bio; a slike mogu vidit u onoga drugoga sta skita po NZ (nz.blog.hr) i sitit se mojih dobrih dana tamo!

    avatar

    15.03.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    e baš me zanima oću li sad uspit ostavit komentar!!! Pa pet puta pokušavam dosad. Ovo kako pišeš je više nego dobro, najkraće ako neko ne razumi ne mora ni čitat! i naravno cili svit je Rašćane!!! pozdrav i uživaj...

    avatar

    16.03.2006. (04:52)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Mislim da sam skužio tko si, no neću otvoreno "u glavu" jer neznam kakav ti je stav vezan uz to... Mate danas leti za Novi Zeland. Dobio je konačno vizu. Možda se i sretnete digod, pa zarakijate! :))

    avatar

    16.03.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • hladno pivo

    sta je djubre jedno Rascansko, pa da ja u Zagrebu moran citat ova tvoja sranja. ajde blekove jedan lipo uzmi par janjaca i vrati se doma pa da bacimo koju na buce i poidemo to sta si donia. Evo dosli su nan u Zagreb Joze i Marina na koncert Depeche Mode-a,pa evo citamo ova tvoja sranja.ajde uzivaj, vidimo se ovo lito!

    avatar

    19.03.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • Hrvatski helsinski odbor

    Molimo autora da koristi hrvatski pravopis a ne pravopis Vuka Karadzica ( Richard a ne Ricard i sl. ), i da ne vrijedja osjecaje nacionalnih manjina, u protivnom bit ce izvrsen pritisak na administratora da ukloni blog

    avatar

    20.03.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...