Komentari

patak74.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


 • lolla2

  joj pače..opet kasniš..,to je stoga kaj voziš u smjeru suprotnom od ljubavi valda...tema ti je ofucana i zastarjela..pa prošlo je već 6 dana

  avatar

  10.03.2006. (13:52)    -   -   -   -  

 • Lola ne laktaši se!

  avatar

  10.03.2006. (14:34)    -   -   -   -  

 • frakcija

  Pa posrnula je. Nek baci kamen ko nije sagriješio mišlju..Zamisli da se tebi nedajbože desio preljub, i da si javna osoba, maskota nacionalna..Morao bi nastavit igru na sceni.., pomirit se sa sobom...Kako je Klinton

  avatar

  10.03.2006. (14:41)    -   -   -   -  

 • lola

  ima pače pravo. ona ni sama nezna ovo sta pače zna o njoj! al podvjesno je to upravo tako. neka neko da severini pačetov link. mislim da bi seve trebala znat sta se snjom zapravo događa. možda bi joj ova spoznaja doslo ko...izlječenje?!

  avatar

  10.03.2006. (14:45)    -   -   -   -  

 • patak74

  Naravno da se to svakom može dogodit, boli me briga ko se skim jebe, ali se radi o načinu na koji je nju to promijenilo, i o načinu na koji ona i dalje vodi priču, ne može to ostavit iza sebe, nego se i dalje u karijeri i novom pozicioniranju javne sebe drži toga, nastavlja priču, referira se na to, šalje poruke, i to agresivno, ne može prežalit, i mislim da to radi totalno pogrešno. Nek prežali brate, vidli smo ju golu, pa šta.

  avatar

  10.03.2006. (14:51)    -   -   -   -  

 • frakcija

  a dobro dobro mene nisi stavila u ekipu!!! :( I'm ljut! ej a ovaj dragon15....,sutra cu ti reci!!!

  avatar

  10.03.2006. (14:57)    -   -   -   -  

 • Woolf - male divlje ženske priče

  Ti Pače, kao inteligentno živućo bitje :) doživljavaš image kao dugotrajnu i mukotrpnu dobro isplaniranu gradnju, pa mada si ti u pravu to ipak nije to. "Javnost" ionako pamti kako joj se hoće. Ukoliko mi ne vjeruješ pomisli na RTL ;)

  avatar

  10.03.2006. (15:03)    -   -   -   -  

 • patak74

  Novinari i način na koji čitav taj cirkus funkcionira uopće nisu bitni, oni je nisu proizveli, zaboga, pa oni MORAJU ama baš svaki božji dan pisati i slikati zvijezdu sa ameterskim porno filmom i osobom u ratu sa onim dijelom nacije KOJI KUŽI SVE ŠTO I ONA, shvaćaš? Em što je ovo jedna situacija u kojoj mediji nisu PROIZVELI, nego je apsurd u tome da ona ratuje s onim dijelom javnosti koji ODBIJA BIT GLUP, neće se pokorit, koji zna sve što i ona sama, a ona misli pobijediti tako da nam dokaže da je jača jer glupljih ima više, i ONA TO ZNA, a bogami, pokazala nam je, sad znamo i mi. Ajd, ako joj je lakše, ovaj put je pobijedila. Samo, poješće ju ta gorčina....smanjiće joj se i osušit sise...

  avatar

  10.03.2006. (15:07)    -   -   -   -  

 • frakcija

  Imamo i staru koku Alku Vuicu , sa sličnom situvacijom. Ona je imala vlastiti tv show u kojem je mogla biti blentava, patetična, besmislena do bola, a gosti su pokušavali održat emisiju da zataškaju stvar što je Alka pukla i sramoti se.

  avatar

  10.03.2006. (15:12)    -   -   -   -  

 • patak74

  Kužiš, ona i dalje pljucka po onima koji za nju glasaju i idu joj na koncerte, jer se obraća zapravo ONIM DRUGIMA-koji kuže, kao i ona, cijelu situaciju, da im pokaže "ko vas jebe", glupljih ima više, viš da sam pobjedila, ne možete mi ništa.

  avatar

  10.03.2006. (15:14)    -   -   -   -  

 • frakcija

  Zato mi je najdraža Sanja Doležel jer je nepatvoreno bedasta.

  avatar

  10.03.2006. (15:35)    -   -   -   -  

 • BILA SAM VEĆA OD VELIKE BRITANIJE

  avatar

  11.03.2006. (13:00)    -   -   -   -  

 • Woolf - male divlje ženske priče

  Novinari nisu bitni-kažeš ti Patak? A tko bi znao za Seve da ovi ne "svaki božji dan pisati i slikati"...Pa čak i ti (mi) ovdje pišemo o njoj..... "Glupljih ima više"- vidiš da si skužio cijelu priču ;) Jebesh Seve ;)

  avatar

  11.03.2006. (14:38)    -   -   -   -  

 • Noir Lady ili ti googla

  afriku papriku nisam čula,,,,jerbo sam osjetljiva....njezin video uredak ostavio je traga na mene ,,,,vjerovatno kao i na svaku drugu hrvaticu..;)........a šo se tiće pjesme..hm..ma boli seve njonja za to kaj mi mislimo,,,,,,njoj je najvažnije je da je opet izašla na pozornicu kao nacionalna hm...... mojim očima gledajući ,,sramota...

  avatar

  12.03.2006. (16:51)    -   -   -   -  

 • Manistra

  vrlo lucidne opservacije. teorija ima smisla. ipak, ne bih se ja drvljem i kamenjem na nju obrusavala tek tako. sevila se na jahti s nekim seljakom, pa sta. prebolit ce ona tu aferu. u meduvremenu,uzivajmo u africi paprici:)

  avatar

  12.03.2006. (23:12)    -   -   -   -  

 • Nika je blogerica

  a ta se žena neprestano sramoti..... da mi je znati ima li kraja, hoće li prestat, kuži li ona uopće kako je glupa? gledala sam ju u zuhri i ima očajnu spiku. s druge strane, dobro izgleda, ima relativno ok glasovne mogućnosti i bed je što ne pjeva općenito normalnije stvari, pa prošla bi sigurno kod publike i kao takva, ali su njoj draža ta seljaštva, očito..

  avatar

  13.03.2006. (01:15)    -   -   -   -  

 • patak74

  Možda se nismo baš najbolje razumjeli, ja zbilja nemam ništa protiv cura koje izgledaju kao Seve i ševe se kao ona, dapače, ako ima koja takva, nek mi se slobodno javi, hehe, ja samo komentiram medijsku pojavu, "taj slučaj": ona je gradila jedan imidž,(dakle, da ste nju prije tog događaja stavili pred pitanje što misli o takvim osobama, vjerojatno ne bi odgovorila kao ja-nemam ništa protiv, jer JAVNOST SLUŠA) a nije rijetka pojava da je javna osoba potpuno drugačija osobno i privatno od onoga što pokazuje javno, ali je ovdje specifično to što se ona saživjela s tim svojim javnim na način da je "voljela da je vole", uživala u tom "svom javnom", (ne zaboravimo da njen posao ukuljučuje emocije),a to joj se raspalo i ona to ne može prežaliti, i uopće se nije snašla kako sad dalje s tom činjenicom, kako se "javno repozicionirati", već to radi da se razračunava sa onima koji ju "više ne vole" i pretvara se u grotesku.

  avatar

  13.03.2006. (08:25)    -   -   -   -  

 • frakcija

  A ti glumiš da radiš u gospodarstvu, a u stvari si sex-mašina.

  avatar

  13.03.2006. (10:44)    -   -   -   -  

 • tenf

  ja spadam u one koji kažu : SEVE JE ZAKON! e patak ak buš kontaktiral severinu imam jedno pitanje za nju ak joj možeš proslijedti. naime, zanima me kad izlazi nastavak njenog filma " na jahti"? ajd ju to pitaj pliiiz. lijep pozdrav svima koji me poznaju. ŽIVJELI MLADENCI!

  avatar

  13.03.2006. (12:29)    -   -   -   -  

 • Lucy Fair

  voli, ne voli? mislim da ona nije sposobna imati duboke osjećaje, suviše je plitka. osim toga, ravno joj je za sve, sve dok diže lovu. a diže i dizat će.

  avatar

  13.03.2006. (15:16)    -   -   -   -  

 • patak74

  Lucy, mislim da je upravo u tvom komentaru ta mala kvakica: "voli-ne voli"-kladio bih se da je u prijašnjem građenju svoje medijske pojave ulagala smišljen napor da izgleda kao da ima emotivan odnos s publikom, da je vole jer je vjerodostojna, i da ona uzvraća poštenim pristupom, a mislim da ni sada nije emocionalno ravnodušna, ako i "ne voli", sposobna je biti uvrijeđena i ogorčena, i to do te mjere da ne može kontrolirati već joj to vodi karijeru. Mislim da "diže lovu", ali nije zadovoljna "kako ju vide",pati jer je tašta, a diže lovu iz inata.

  avatar

  13.03.2006. (15:49)    -   -   -   -  

 • Woolf - male divlje ženske priče

  Željela bih znati na osnovu kojih znakova ti primjećuješ da je Seve uvrijeđena i ogorčena do te mjere da joj TO vodi karijeru?;) Meni ona izgleda potpuno autentična dapače cijela njena (pred)karijera je išla upravo ovim putem gdje se i sada nalazi "biti poznata pod svaku cijenu" - uostalom zar to nije cilj svih medijskih zvijezdica?

  avatar

  13.03.2006. (18:57)    -   -   -   -  

 • frakcija

  E moja prija je grezulja kake nema na široko. Može izgovorit galaktika svemirska krstarica dok podriguje. Obožava puštat rafal ispušnih plinova di je niko nezna, i još se svuče gola na plaži i unese promatraču u lice " Šta buljiš pizda ti materina?!?!". A s mužem je u vezi 17 godina. Nikad nije pustila goluba i pred njim govori piskutavo. Taj pooojma nema. Zna složit facu nevinog anđela u sekund.

  avatar

  14.03.2006. (07:44)    -   -   -   -  

 • patak74

  Mislim da ste u gadnoj zabludi ako mislite da javnim osobama nije važno da uživaju u tome kada im "uspije" biti percepiranim onakvima kakvi bi oni htjeli da budu. Mislim da to vode kao uspjeh ili neuspjeh u nakani i doživljavaju ga kao što i svaki drugi čovjek podnosi uspjeh ili neuspjeh. Mistificirate ih. Neki šund pjevači, recimo, uspijevaju izbalansirati, imaju "pošten odnos", neki prešutni dogovor s publikom-ja pjevam ono našta se ti voliš izdernečit, ti mi daš novce, čist i pošten poso, i nije te briga što ja mislim o onome što pjevam i o tebi, imamo dogovor.Niko nikog ne dira, ništa osobno. Ali u ovom slučaju nije tako, naša junakinja KOMUNICIRA. Ne može završit priču, kopka ju, još bi nam nešto rekla, nije raskrstila. I jest, ogorčena je i uvrijeđena, uopće ne gradi konstruktivno, ne pokušava, nego ide namjerno nizbrdo ne bi li nam poručila da je nevažno što mi mislimo, da može i ovako, na dnu dna kace. Upravo joj to motivira poteze u karijeri "nakon onoga".

  avatar

  14.03.2006. (10:00)    -   -   -   -  

 • Pupa

  Ja sam joj baš rekla da se super kara, i da ako ima još koju pornjavu nek je pusti u opticaj bez razmišljanja. Ona mi je odgovorila da će razmisliti. Samo slabo joj to ide, to razmišljanje, pa eto još nije domislila a već se na sljedeću papriku bacila.

  avatar

  14.03.2006. (10:55)    -   -   -   -  

učitavam...