Komentari

strikanovekurve.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • random zen

    Hvaljen Isus i Marija, Bog blagoslovio sve koji posjecuju ovu stranicu a posebno vas, drage autorice. Nasa molitvena grupa ce moliti za ostvarenje svih vaših potreba, neka Duh Sveti vodi vaše želje i nastojanja. Molba: molim sve one koji su ozdravili (duhovno,dusevno,tjelesno) napajajući se na duhovnom vrelu ovog bloga da mi posalju svoje svjedocanstvo jer pisem temu za magisterij: ozdravljenje po duhovnim vježbamai. Na taj nacin se mozete oduziti Duhu Svetomu.

    avatar

    08.03.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • lola

    hahaha mnogima je, kaćunko dragi, ovaj blog obogatio dušu i zacijelio rane. al nazalost, pope, kod vas je postignut kontra efekt. moja sućut.

    avatar

    08.03.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • random zen

    Vidim da si prava kći kršćanske ljubavi koja se dostojno pričešćuje i sve ostalo čini dobro. Moje sestre i braćo budite sretni jer ste prepoznali ljubav Kristovu i postali sitne male kapi u jutarnjoj magli jednog jutra koje je i pored magle obasjalo naša lica, i srca obasipalo ljubavlju prema ljudima o kojima skrbimo ma koje boje kože oni bili a da kažem i vjere jer mi smo svi djeca božja.

    avatar

    08.03.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • random zen

    Htio sam nešto reći i o svom nevjenčanom bivšem šurjaku, ali neću budući da je pobjegao s automehaničarom i odnio mi ladu 1600 specijal nezahvalnik.

    avatar

    08.03.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...