Komentari

colorblind.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Under my skin

    icq ne koristim iz čiste nezainteresiranosti, blog pišem iz navike/potrebe ponekad. nisam više blu na blogu, ali sam blu u RL, nemam potrebu pisati na isti način kao prije, ali imam potrebu pisati općenito. na mom blogu nikako ne možeš biti uljez, niti onda kad se nikako ne mogu složiti sa komentarom, niti onda kad bih ga bila spremna potpisati. Ja ne mogu reći da mi je trenutno u životu sve ok, ali gravitiram prema tome da bude ok, i ne samo ok nego super. Trenutno sam doma, bit će uskoro cijelih 15 sati da sam provela u kući i uopće me to ne zabrinjava jer ću za par sati biti tamo gdje je sve po mom/našem. Naspavana, sretna, bezbrižna, nasmijana... i to je ok. Pusa! :))

    avatar

    19.02.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    ali draga, pa znaš da te čitam, uvijek i stalno :) i doista me raduje kada vidim tvoj komentar na svom blogu tebe i blu doživljavam kao frendice :)) a znaš i sama kako bi glupo i dosadno bilo da nam sve u životu ide savršeno :))

    avatar

    20.02.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • Leia

    sad sam na liniji neodlučnosti ostavljanja komentara. jer ja te ne poznam, štoviše, osjećam se uljezasto. možda je to samo neki dnevni zamah, nestalan promjenjiv. zanimljiv stil

    avatar

    14.04.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    pa dobro draga, daj malo mrdni guzu i napiši nešto! predugo te nema!

    avatar

    19.04.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    a gle nje budne, za nevjerovat ;.) ajde iš, stisni se uz medu i ne provociraj jer bi moglo svašta ispast ;-)

    avatar

    19.04.2006. (04:37)    -   -   -   -  

  • Marita

    S Pixiesima si takla dusu :) I da, nakon cca desetak godina na netu kuzim kako se osjecas. Sve je to veliki paradox, ali srecom jos uvijek izmami pokoji osmijeh :))))

    avatar

    02.05.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...