Komentari

boysdontcry.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • infrared

    Pročitala sam post. Samo ti mogu reći, Ribar ne valja. Ima puno supstanci koje štete organizmu, jer to zapravo i nije vino. To je otrov (koje piju samo true gotičari, jer je njihov život toliko mizeran i jadan i povrijeđen i mračan da je to jedino što im treba...) Kao poznanica, dat ću ti jedan savjet. Taj savjet je da ja prodajem vino, da, da domaće vino iz vlastitog vrta. Od grožđa u vrtu. Prodajem ga u flaši po litru i pol, a košta 25 kn. Dakle, nije jeftino kao Ribar, ali je jako dobro, visoke kvalitete i jako djeluje :) Istina Bog starci još ne znaju da prodajem, (ali plitkog sam džepa, pa moram) ali mislim da će uskoro saznati kad pokušaju natočit kapljicu, jer prodaja ide kao luda. Zato požuri i naruči svoju flašu finog, crveno- crnog, blago kiselog, blago slatkastog i zdravog za krrrv vina...

    avatar

    17.02.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • Orange

    Poštovanje johnny park-u. Vidim želja za kavom sve je jača, očito ju jako voliš piti... Blago tebi, da barem ja toliko volim kavu kao ti i da barem imam toliko kandidata... Ali zapravo to i ne bih htjela jer sam previše zadubljena u filozofiju života,naravno uz moju prijateljicu Stock Colu koja je uvijek uz mene...ah,po cijele se dane umjetnički izražavam i ne znam kako bih mogla izdvojiti pola sata za kavu kao ti, uzoran student...Zaista, odakle ti toliko vremena?!?!?

    avatar

    18.02.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • hey, johnny park

    Ja nisam goticar a to da je ribar otrov i da ga ja voli piti mozda ima i neku dublju poruku? Podsvjesno cinimo svasta a da toga nismo ni svjesni. Koja glupa recenica ali u mojoj glavi ima smisla. A neznam 25 kn mi se cini nesta mnogo, ali ajde, nek ti bude:) I da volim piti kavu jer kad je ne popijem boli me glava. Kao danas. Nemam vremena pa nejdem na kave. Bas. Kako ide ona pjesma "otrova, otrova" nes...?

    avatar

    18.02.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...