Komentari

maroons.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • landaranje po studiju

    Stari, evo jednog savjeta, znam da si pet ljeta stariji od mene ali slušaj: "Dopusti im da kontroliraju tobom, sve su žene malo nastrane, žele nas mučiti, shvaćaš, to je već nastranost, kad shvate da imaju kontrolu nad tobom i ti shvatiš da ona misli da ima kontrolu nad tobom, šamar joj jedan zavežeš, da dva dana ne može doći sebi. Tu će se sigurno roditi ljubav. Time ćeš potpuno pokazati incijativu. To žene vole. Što ih više jebeš u zdrav mozak, više te vole. Probaj, provjeren recept."

    avatar

    13.02.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • Maroons Dirty Mind Club

    hm, kolega...pa nije vam ni ta luda...jeste još mladi i naivni, al ste izašli iz OŠ Vitez...vidi se da vrijedite...svakako bi trebalo razmotrit i taj aspekt muško-ženskih odnosa. Zanimljivo koliko ima žena koje muževi ili momci šoraju, a one uporne, hoće ostat s njima...čudnovato poput čudnovatog kljunaša...hvala na ideji kolega...razmotrit ćemo vaš cijenjeni prijedlog...

    avatar

    13.02.2006. (11:34)    -   -   -   -  

  • Maroons Dirty Mind Club

    bajdvej, evo opet na radiju onaj bioenergetičar...kaže kako su žene jači spol, samo da se predstavljaju slabijim...to objašnjava nekakvom teorijom o čakrama i tijeku energije...taj dio nisam baš uhvatio, al eto...ovo sad već predstavlja znanstveni dokaz, što dodatno zabrinjava muški rod...

    avatar

    13.02.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • indian woman

    imaju još dvije sjajne knjige koje na popularno-znanstveni način govore o m - ž razlikama... "zašto muškarci lažu a žene plaču" i "zašto muškarci ne slušaju a žene ne znaju čitati zemljovide" ... btw, što tako brzo pišeš postove, dok sam otvorila kućicu za komentar ti već lansirao novi post??!! :-))))))

    avatar

    13.02.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • Maroons Dirty Mind Club

    ..a eto...toliko toga bi htio podjelit sa svijetom....a što se tiče knjiga, mislim da su danas stvari postale dosta jednostavne, samo ih ljudi kompliciraju u svojim glavama, pa im netko treba sve lijepo napisat i nacrtat... ;)))

    avatar

    13.02.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...