Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (63)

Marketing


  • buba mara

    juhu, ja prva!!! :))

    avatar

    09.02.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • buba mara

    odličan je film!! svaka čast na tak dobroj interpretaciji i mogu reći recenziji. eto, ispričavam se zbog prvog komentara, ponijelo me raspoloženje :)) imala sam nekih problema s vezom na net i sad kad sam on-line jako sam happppppy :) inače, čokolada mi se jako svidjela, baš je film po mom ukusu, nije previše romantičan, niti previše dramatičan, niti previše zagonetan, i baš zato dobitna kombinacija. mislim da ću nakon pogledanog filma definitivno pročitati knjigu jer sam se na jednom primjeru uvjerila da je knjiga puno bolja od filma :)) eto, takva sam ti ja, volim isprobati štošta, tako da sam bila na toj audiciji, ali nisu me zvali, valjda i zato što sam im rekla da me voditeljski posao ne privlači previše, nema tu slobode kakvu imaju voditelji malo ležernijih emisija, a oni su tražili baš nekoga tko bi vodio vijesti, a meni to ne ide nikako ... možda kad bih se malo naučila i izvještila, ali ne zanima me to tako da sam to prepustila drugim curama kojima se to sviđa .... tako nekim riječima sam rekla i voditelju audicije :) no, što se čokolade tiče, imam jedan friški trač! danas gledam u konzumu čokolade i piše da je milka whole nuts (moja omiljena, moja "the one" čokolada) sada na "trajno niskoj cijeni" koja iznosi 8.99!!!!!! pa kakva je to niska cijena???!! prije je koštala 7.49 ili 7.89, kako gdje, tj. kako u kojem malom konzumiću, ali sad kad su svi artikli poskupili, vidjela sam da je samo ta moja omiljena milka poskupila do te mjere, druge milke kotiraju oko 8 kuna, tj. 7.99

    avatar

    09.02.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • ____ludaca____

    decki......savjeti ze zurke kod mene!!!!!!

    avatar

    09.02.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • Extion

    Film je dobar i meni se svidao...ali sto da ti kazem, vjerovatno se ponekada treba jednostavno prepustiti uzicima i mozda cak i malo pretjerati ali ne precesto :) Ne preekstremno hehe. Sreca ja nisam toliko ljubitelj cokolade ali recimo da imam problema sa nekim drugim finim stvarcicama kao sto su smoki i chips :) Uglavnom da ne filozofiram, lijep i zanimljiv postic kao i uvijek pegy :) Da ih je bar malo cesce, tesko ih je docekati :P

    avatar

    09.02.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • Lydija's world

    opcenito mi je taj film predobar...a johnny depp.... ah,bolje da ne spominjem. jedino sto se u filmu ne slazem je upravo ta logika oko korizme... i to ponasanje prema "gusarima". ugalavnom,film je super za pogledat... btw,odlican blog. pozz

    avatar

    09.02.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • amy damon

    ima vec otkako sam gledala taj film. lijep mi je. vizualno, bas mi je krasan. prava je bajka. a svi ponekad volimo bajke.

    avatar

    09.02.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • freestyler

    postojili loš film s deepom? moja omiljena čokolada je kraševa s keksom od 200grama i život mi je nezamiisliv bez nje.... uživaj ....:))))

    avatar

    09.02.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • maja

    bajadera. makar nije čokolada. a od čokolada, obožavam onu kremastu milku s joruetom i kremom od barema. volim o ove s raznim čudesima unutra tipa keksa, al to me malo i žifcira jer se mora žvakati. joooooj, sad si me navela da prošnjofam malo :-)

    avatar

    09.02.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    Juliet Binoche mi je omiljena glumica a i taj film je JAKO drag :)) A omiljene su mi Leonidas praline svih vrsta, ali možda ipak posebno dobre one od bijele čokolade punjene cappucinom MLJAC :))))

    avatar

    09.02.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Film nisam vidjela li cu uvijek pozdraviti poruku iz epiloga:) Cokoladu tek jela,da nisam nakon Tvog posta bih sigurno suskala:))) Ja tamanim barette Kinder,Lindt,a i teglu nutelle imam uvijek nadohvat ruke.

    avatar

    09.02.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • Trunks San

    ćobani idite di vam je i mjesto na pašu s ovcama s kozjim mljekom

    avatar

    09.02.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • Dorijanove i Vaše priče

    Vjerujem da se nećeš iznenaditi ako ti ponudim čokoladu baš kakvu voliš.Jer,znam da ću negdje pogriješiti,a ti ćeš mi oprostiti,jer ću ti donijeti Zvečevo ili Kraš ČOKOLADU!! P.S.Ima muškaraca na BLOGU.HR,ali,kao i obično-ne vide dalje od svog nosa!

    avatar

    09.02.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Nisam gledao film.Svidjaju mi se poruke u vezi filma,koje si napisala.Ne treba druge iskljuciti,nego treba naci most koji ce nas povezati,ukoliko je to moguce.Za ispriku nikad nije kasno i uvijek je dobrodosla. Najvise volim jesti bijelu cokoladu,a i sve druge su dobre.

    avatar

    09.02.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • Princeza i njena mama.....

    Film mi je neobičan..., ali lijep...., a čokolada je izgleda svima u zadnje vrijeme na pameti....Ja jako volim milku sa jogurtom i jagodom....i svaku meku... finu čokoladu...., na žalost..., a tako bi volila da ju ne volim....:))) Pusa

    avatar

    09.02.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    Novoodkriveni okus užitka kojeg u filmu priprema i pruža Vianne (Juliette Binoche) probudio je duhove u malom francuskom mjestašcu. Čokolada kao osnovno sredstvo koje izaziva dramatičan sukob stanovništva je za jednog šveđanina (a to je redatelj filma) iskustvo, mada je za predložak imao knjigu. (koju netko u komentarima spominje kao možda bolju od filma - nije). Dobro toliko o filmu a o poruci i iskušenjima bih rekla ovo: sva iskušenja u cijelom ponuđenom spektru od iskušenja tijela do iskušenja duha su isključivo ljudska svojina, grijeh nam je kao ljudskoj vrsti preodređen, i zato kažemo griješiti je ljudski, ne smijemo pri tom zaboraviti da ono što slijedi, a to je da je oprost Božanski, je isto tako ljudska tvorevina: jer Bog kaže: dano ti je da znaš (znači znamo što je grijeh). Činimo ga i moramo biti spremni za odgovornost. A sada lakši dio komentara kojim se slažem s tvojim navodima da moramo popustiti pod pritiskom naravi, ne odricati se sebe kao ljudskog bića sa svim manama i vrlinama. Udovoljiti svojim čulima, za to su nam i dana, ne preispitivati se i ne podvrgavati se pitanjima na koja ne znamo odgovora. I na kraju za jednu "mršavicu" jedem i pretjerano čokolade, naročito tamne čokolade, mada ne odbijam ni onu s rižom, a ni onu sa keksima.

    avatar

    09.02.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • estera

    moram priznati da film nisam gledala ili se ne sjećam. znam da sam počela čitati knjigu ali mi je bila dosadna. a od čokolada najviše volim Mikado:))) i uvijek je podijelim...nešto pojedem odmah, nešto malo kasnije...:D:D:D

    avatar

    09.02.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • anna

    film još nisam pogledala, ali što se tiče čokolade - OBOŽAVAM JU!!!! Znam da je neumjerenost u jelu i piću grijeh, ali ne mogu si pomoći kad volim čokoladu... a što je najbolje, kile mi se ne primaju :)) baš sam sretnica, hehehe...

    avatar

    09.02.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    Gledala am taj film i odličan mi je...i sad me hvata želja za čokoladom...bilo kakvom...sva sreća imam jednu Milku pri ruci :) A mislim da svi vrlo često odlazimo u krajnost, neumjerenost...a nakon toga nam se javlja grižnja savjesti...ili bol u stomaku, ako se radi o jelu...Ali teško je odoljeti...ipak samo mi samo ljudi...Pozdrav

    avatar

    09.02.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • život i ja

    ja sam od tog filma očekivala mnogo više

    avatar

    10.02.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • kad se proroci zapiju

    ja u ljubav ne vjerujem.

    avatar

    10.02.2006. (00:15)    -   -   -   -  

  • Run

    uf, davno sam ga gledal... al sad si me prisjetila priče... sjećam se da su mi sline curile od te silne čokolade... :)) inače mogao bih se zagutit u marcipanu...

    avatar

    10.02.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  • beštijica

    "Ispričati se iskreno, kada shvatiš da si nekoga povrijedio, nikad nije kasno. Još ako je s čokoladom, oprost je zagarantiran." Neke isprike nemaju smisla i mogu biti prekasne. Definitivno.

    avatar

    10.02.2006. (02:20)    -   -   -   -  

  • yogica

    taj film je i sladak kao cokolada :) cokolada je ultimativni slatkis za mene; nikakvi kolaci i torte je ne mogu zamijeniti; konzumiram sve moguce vrste, dok su mi one s ljesnikom omiljene :)

    avatar

    10.02.2006. (05:05)    -   -   -   -  

  • Darko

    Više nego o grijehu (što bi valjda bilo simbolizirano čokoladom), za mene je to bio film o ljubavi. Ne mislim pritom prvenstveno na ljubav između muškarca i žene, nego na ljubav između osoba. Čokolada je predstavljena kao neka vrst prepreke za jednu stranu (provincijalno mjesto sa svojim gradonačelnikom). Zbog nje ta strana ne vidi ono dobro u drugoj strani. Za mene je poruka filma bila: Ljubiti druge osobe bez obzira na ono što rade, kako se ponašaju, odijevaju, u što vjeruju. Ljubiti jednostavno osobe.

    avatar

    10.02.2006. (07:11)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Bubice, nisam pročitala knjigu. Možda da pređeš na neku hrvatsku čokoladu? Znam da je Milka mnogima zakon, ali nije jedina dobra čokolada. :)) @Extion, jedva i ovoliko stignem pisati. Ali hvala na komplimentu. :)) Iz ovog posta se ne vidi, ali meni kao ni tebi čokolada nije vrhunac gurmanskog užitka i puno radije biram čipsiće i smokije. :)) @Lydija, Johnnya Deepa nisam spominjala, jer prečesto spominjem zgodne tipove, ali nije da mi nije pao napamet u tom smislu. :) @Freestyler, nisam ga baš često gledala, ali kad jesam nije mi ga baš mrsko gledati. :))) @Maja, volim bajadere, voliš ti griotte? :)) @m4dpro5, jednom hoćeš. :)

    avatar

    10.02.2006. (08:09)    -   -   -   -  

učitavam...