Komentari

mfc.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • moko

    ovo je 555 blog koji "pokušava" opisti punk i njegov smiso...uzalud...to nemaš kaj opisivati-to samo živiš... pozdraf!

    avatar

    02.02.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • Elian

    Draga moja, nisu ovo pokušaji opisivanja panka, meni su neke stvari sasvim jasne. Samo iznosim svoja razmišljanja o nekim stvarima. Osim toga, ne vidiš li da ovaj post poziva upravo na to što ti kažeš('...to samo živiš...'). Pozdrav i tebi ;)

    avatar

    02.02.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • moko

    ma pokušavam objasniti da ne treba pisati o tome...zašto šminkeraj nikad ne piše kako su nastali i ko kak kreće, skupine itd. oni su sretni jer im se broj nažalost širi...koma... ma dobro, gle ne da mi se raspravljati s alternativcem k tome i pankerom...bar mi moramo biti together!!! bitno da nas ima...svaki klinac koji počinje s blinkom itd. ima nade da će jednog dana širiti ideje punka i anarhije jer glupo je da se stalno štuje ono čega ima više,a nema nikakvu kvalitetu ni ideju...sorry za brdo ovih gluposti i patetičnih rečenica...ali glupo mi je da se mi stalno preispitujemo dal smo "pravi punkeri"...

    avatar

    03.02.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • dompsa

    evo ja ti s javljam....neznam dal ima još garaža,ali ti prvom prilikom javim...nisam ti odg.na sms zato kaj nemam para na mobu....ideš(vani pit) sutra u kset???pa da se vidimo i dogovorimo u vezi garaže...mogli bi je djelit a i plačat!!!OI!!!

    avatar

    03.02.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • Elian

    @moko: Naravno, ja sam uvijek za to da se panxi drže skupa. Samo shvati da netko tko je u tome zbog fore neće nikad biti dorastao tuđim idejama, pa mu je bolje da ni ne pokušava shvatiti nešto njegovom umu nelogično. A zašto ima šminkera jako puno? Zato jer su oni nekakav prosjek modernog društva, a prosječnog je uvijek puno ako ne i najviše! @truli: E ja nemam para za to i još sam na antibioticima pa ne znam dal ću doć sutra! I još sam se dogovarao s nekim frendovima da im dođem navečr na probu. Javi ak se možemo nać tokom dana, pa ću ti objasnit zašto mi treba garaža! Ajd oi!

    avatar

    04.02.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • Elian

    E i samo sam htio dodati, nemoj draga moko misliti da ja brijem na neke čru spike :)) Više volim treš, pijanstvo i dobru svirku! Oi oi oi!

    avatar

    04.02.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...