Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • OKRENI SE SEBI

    :)) mislila sam da treba odbacivati negativne misli od sebe da ne opterećuju i ne truju, pozitivno razmišljanje korisno je i za dušu i tijelo....naravno, treba nekada s nekim podijeliti naboje ili se ispucati.... ovaj dekolte ti je dobar..pozdrav!!!

    avatar

    02.02.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Ponekad pomislim da je i negativno naneseno od drugih dobro sacuvati jer moze biti kao brana drugim uljezima... ponekad me ljuti drskost Sudbine sto mi vraca odstranjene rane ili rane koje imaju poznati miris...ponekad i ruze me izdajnicki gledaju, - moje ruze ...ponekad i proljece mi lici naivno kao u djecjim sveskama, - ali nikad moje napisane stranice nece lagati ! Lijep dan Ti zelim meni draga Prijateljice, draga Hope !- umorni Faraon !

    avatar

    02.02.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    nadam se da vjerujes svojoj ruzi, jer ti govori i mirisom i bojom...i srcem svojim i tijelom i jos ti rane vida. Ne razumijem tvoju sumnjicavost i ljubomoru, kad tvoja ruza cvate samo za tebe i svoj sjaj i miris daruje samo tebi....Ugodan ti dan zelim....

    avatar

    02.02.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Draga meni Hope, promijenio sam ilustraciju jer na momente mi je malo dalo izgled napadnosti, spustanja pa sam ubacio ovu sad primjerniju. Nijesam spadalo nego trazim izraz i u slikama ali se moze zalutati i reci ono sto nebi trebalo ... rijeci i slike odlutaju i same pocnu po nekad da se ispoljavaju zato uzimamo ono sto nam odgovara i svi zadovoljni ako zadovoljstvo i postoji. Tebi pozdrav i zahvalnost !!!!!

    avatar

    02.02.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Dunjin mirisu, sve je lijepo sto si napisala a i savjet, ali tragovi su dosli kad su htjeli i odlaze kad oni hoce zato polje ljubavi je polje cuda ! Molim da bude po Tvojim savjetima i zahvalnost dugujem a sa njim saljem najljepse od najljepseg !

    avatar

    02.02.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • OKRENI SE SEBI

    :)) vrijeme liječi rane, opraštanjem i zaboravom oslobađamo se zla što su nam drugi nanijeli, time postajemo slobodni... ono što nas ne uništi, ojača nas i iz toga učimo..! Yours:)) Hope

    avatar

    02.02.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Lijep je osjecaj , draga Hope, biti oslobodjen nevolje ali kad je neko nakon - vise njih i pred Srecom on vise ni njoj ne vjeruje jer dojade pokusaji , ali moramo osmisliti ovaj jedini zivot ali kako kad i u najljepsem zaletu sasijece te neka opomena, da se ne ponovi ! Fino je gledati stvarnost u bojama ali moramo skinuti naocari bar kad idemo spavati !Oprastacemo, zaboravljati ali kad cemo zivjeti ! Malo sam pesimistican, jel´tako!- SJUTRA CE BITI BOLJE !!! Tebi zelim i sad da je sretno kao i sve u naprijed ! C a o !!!!!!!!

    avatar

    02.02.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • erin

    veče želim faraon, još jedna lijepa pjsema.."s razlogom ili bezrazložno, grizem se.." .. s razlogom, jer za sve što se dogadja razlog postoji, što ne znači ako ga mi sad ne vidimo da ga niti nema.. pozdrav Tebi..;))

    avatar

    02.02.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • OKRENI SE SEBI

    :)) znaš ono: pomogni si i Bog će ti pomoći.. ljubav je u nama.. treba ju izbaciti.. uvijek ostaje vjera u ljubav i nada (hope).. Pozdrav!!!!!

    avatar

    02.02.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    I Tebi jos ljepsa noc bila, draga gosco moja ! Evo i nase Hope pa noc dakle moze da pocne ! Hvala na rijeci lijepoj, a sto se grizes kad je vrijeme razvigora i budjenja , vrijeme je da razloge nalazimo u nama za nas ; vrijeme je da je vec Vrijeme , zar ne ? U FRAGMENTIMA SI NAPISALA PA ODOH DO TEBE DA VIDIM STA IMA NOVO , SVJEZE !!!!! Pozdrav nad pozdravima !!!!!!!!

    avatar

    03.02.2006. (07:33)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Ljubav je , mislim, kao ruza i treba je izcvjetati jer njeno bogatstvo mora svojom ljepotom ubiti one koji je zloupotrebljavaju ili bar za to moramo moliti. Vjera i nada su dobre pomocnice ali nebi trebali da one vode jer su spore a mi od rana tek oporavljeni. Nema drveta bez grane niti covjeka bez rane . Dobra Ti noc bila i unjoj andjeoska nosila te krila !!!!!

    avatar

    03.02.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...