Komentari

70e.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mysteries

    Lijepa pjesma ... svidja mi se .. I kad iskreno vise volim Tvoju poeziju .. Zapostavio si svoje stihove i krivo mi zbog toga. Tvoje pjesme .. to jest ..pricam o poeziji.. nagoni covjeka da razmislja o njoj i kad je procita ponovo se vraca medju te lijepe stihove. Jednom sam ti napisala ... Dosta toga poklanjas rijecima ..Tvoje pjesme su odraz zivota. U njima ima mix radosti, tuge, nade, straha, ljubavi .. itd.. Takve pjesme mogu izroniti samo iz tople i dobre duse ... Et razmisli o tome ... Imas dara, iskoristi ga ! ... Pozdraf :)

    avatar

    01.02.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • macko

    Evo vec drugi dan citam.......jedan komentar!! Jedan ali vrijedan!! Pohvale i pokude u isto vrijeme... Imam dara - nemam para ( a ionako nije sve u parama zar ne!!??) Priznajem, kriv sam.... u posljednje vrijeme ne pisem nista svoje.... ima par olakotnih okolnosti u moju korist no stvar je cista.....nisam skoro napisao niti jednu pjesmu! U svoju obranu mogu reci da sam ostavio par komentara u stihu...... ako se to priznaje!!??? Tebi od srca zahvaljujem na nadasve iskrenom komentaru!!! PS Nisam zlopamtilo ali vratit cu ti istom mjerom.........hahahahahaaa

    avatar

    02.02.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • nemiri

    ma neka para, važno je da imaš dara ;)

    avatar

    02.02.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Mysteries

    hahahahaha jes jes nemirna ... ma neka para, vazno je da imas dara ..a ti to mozes, da li znas ..samo da najbolje od sebe das, tu u tebi jos snage ima potrudi se i sve ce da stima ..... Rodila me majka ... vidi mi rime :) ... hahahahahhaa ... Pozdraf :)

    avatar

    02.02.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Lijepo, lijepo.....ali, da jejos cuti i glazbu...:))

    avatar

    02.02.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • Carolija

    Pjesma kao pjesma nije losa al ljepse bi ovo islo kao uz neku recitaciju..bar mi se tako cini...Nego a da nades kakvog sponzora ?

    avatar

    02.02.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • Vizontela mlinarica

    mackoband??? šišaj, maestro!!! ;)

    avatar

    03.02.2006. (04:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...