Komentari

kemoterapija.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • martin

    malo se zabavio pa našao.zlatko vitez definitivno niste... ali jeste li ovaj čiča sijedog brka što mi ga google izbacuje? meni se na trenutak učinilo da me bacilo na službene stranice sinjske alke. zvučna kulisa: pucanje mačkula. dostojan komentara vašeg muškog ukrasa: jedino i isključivo boris mutić. pozdrav kemo, lud ste neki lik

    avatar

    01.02.2006. (01:32)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Sijed jesam. I brk mi je sijed. Mutić i ja drugujemo više od četrdeset godina. Otvori stranicu Blogomobil. I to sam ja. Martine, odzdrav.

    avatar

    01.02.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    "...tog poznatog novinara i publiciste, TV scenarista i hodajuće enciklopedije kulture." Kud se nadje novinar na novinara! :))

    avatar

    01.02.2006. (01:45)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Cartmane, vjeruj, nisam ga tražio. On dolazi i bez poziva. Kao ružna bolest.

    avatar

    01.02.2006. (02:24)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Kemo, steta sto nisi najavio na vrijeme.. skupili bi i mi koju sichu ovdje, s ove strane svijeta.. da covjek ne gladuje.. za takove gluposti ipak treba naci jos vecu budalu kojoj ce to naplatit... ali boze moj, ni prvi ni zadnji. A, tebi lijepi pozdrav, i osmijeh koji si mi uspio izmamit, dapace, nasmijao si me od srca!

    avatar

    01.02.2006. (05:16)    -   -   -   -  

  • navrnuta uška

    blago ludima, njihovo carstvo je nebesko, a blago i spartancima; oni su 'vake bolesnike uponoravali odmah. po rođenju.

    avatar

    01.02.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • Joop

    Kemo, jesi li čestitao rođendan?

    avatar

    01.02.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    opet svaka na mjestu :))))

    avatar

    01.02.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    LAWoman, pa tebe bar nije teško nasmijati. Zabavljam se ovdje i ja, proučavam vas kao miševe u bajci. Jedan stari, dostojanstveni miš koji mirno gricka svoje banalnosti i jato mišića koji mu se pletu oko brkova tražeći pokoji zalogajčić za sebe. Samo tako nastavite, radujem se nastavcima!

    avatar

    01.02.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    S obzirom na to da ne želim ulaziti ni s kim u polemiku,a naroćito ne na ovaj naćin,to jest preko bloga,ja ću te dragi Kemo samo pozdraviti i podsjetiti te da mi javiš na mail,za našu šetnju...Franc

    avatar

    01.02.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • DabRicA

    joj, taj lijeceni nema bas zivota izgleda meni....mislim, lijeceni, ako ti se ne svidja blog i imas nesto protiv njegovog autora, odseci i ne vracaj se...ima ljudi kojima je i blog i autor drag...a ovo nije mjesto za pljuvanje po istome... dakle, Kemo, ja sam ostala duzna povratnu informaciju oko onog seminara o Borbenu Vladovicu. Moj profesor nije prihvatio ideju da na humoristican nacin napisem interpretaciju i napravim usporedbu, jer je on to zamislio kao znanstveni rad pa sam ja na znanstveni nacin morala interpretirati tu pjesmu. Koliko sam u tome uspjela, samo nebo zna. :-) (vjerojatno ne bas, ali, ajde) najvaznije je da je seminar prihvacen...u znanstvenom obliku...kako god, ja se naiskrenije zahvaljujem na pomoci :-) ideja je bila odlicna, zao mi je sto nije naisla na odobravanje profesora (kojeg mozda i znas, ali necu ovdje iznositi njegovo ime)... :-) samo ti nama i dalje pisi blogove, a za lijecenog, ali ne izlijecenog se ne brini, samo ignore nabaci, pa ce odustat s vremenom... :-)

    avatar

    01.02.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    DabRica, mislim da je, bar za znanost o književnosti, svaka tvoja žrtva uzaludna. A kaj se Kemoterapije tiče, ne samo da ne bum odustal od polemike (koju nisam započel) nego bum tu dovukal još terijera. Pada mi sad na pamet misterozni Budalaj Lama...

    avatar

    01.02.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • _|_

    "Budalaj Lama" ili ti ga "Dragi Blog" je nitko drugi no Peratovic. Kemo, svaka na mjestu. Evo kod mene u blogu stoji jedna fina slika.

    avatar

    02.02.2006. (03:23)    -   -   -   -  

  • _|_

    ...a vrlo je i moguce da je to "lijecenikatolik"

    avatar

    02.02.2006. (03:25)    -   -   -   -  

  • 45lines

    "Nadam se da Peratović neće deklarativno darovanu kemijsku olovku ponijeti na premijeru Areteja." @Kemo, mailaj mi il' ostavi komentar na 45 lines kad je premijera. A što Dragi Blog misli o Čadežu, pročitaj u današnjem postu: "Krabuljni ples Dragog Bloga na mjesečeni". Bye:)

    avatar

    02.02.2006. (06:10)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Bred, fotos je duhovita montaža. Ne znam zašto si stranicu složio tako da nema komentara, pa ti zato na ovome mjestu zahvaljujem i pohvaljujem.

    avatar

    02.02.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    @Žac: Kažeš: "što Dragi Blog misli o Čadežu, pročitaj u današnjem postu: "Krabuljni ples Dragog Bloga na mjesečeni". Bye:) 45 lines. Tamo nažalost ne piše što Dragi blog misli o Čadežu, nego piše da Dragi blog tvrdi da je Čadež bio svjedokom ljubomornog ispada Latinova ljubavnika pred Pukijem i njim, Čadežom. To da je netko svjedok nećemu, ne znači istom da je lijep, lijen, glup, gluh, pametan, pometen...ne znači, naime i ukratko, da je narečeni ovakav ili onakav, bilo kakav, nego znači jedino i samo to što piše: da je vidio i čuo ono što se pred njim zbilo. Baš kao što i ti tvrdiš da bi cijeli događaj mogao potvrditi, jer da si i ti tada vršljao po 'Nacionalovoj' redakciji. Dakle: Jesi li ili nisi i ti svjedok da je tome tako bilo? I, drugo pitanje: Jesi li shvatio da nazvati nekog svjedokom nečega ne znači išta kazati o njegovoj moralnoj, fizičkoj, psihičkoj, društvenoj i inoj kakvoći?

    avatar

    02.02.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • _|_

    @Kemo, nema na cemu. Maknuo sam komentare jer bi nazalost bilo svakakvih.

    avatar

    03.02.2006. (04:59)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Bred, oduševljen sam! Posrijedi je autorsko djelo pa mogu spušit tužbu ako tu fotomontažicu reproduciram bilo gdje. BTW, iza pseudonima Dragi Blog i Budalaj Lama koji se javljaju na Peratovićevom blogu stoji ista osoba, koja nije Peratović, pa to je jasno, ako već zanemarimo sadržaj, na temelju i letimičnog pogleda na leksik, sintaksu i stil.

    avatar

    05.02.2006. (02:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...