Komentari

londoncalling.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • marisi

    Uh...Croydon mi je odvratan. kako to mos ljudima preporucit? bljak. :P

    avatar

    31.01.2006. (04:18)    -   -   -   -  

  • kolega

    mrak..cak se i u londonu ima nesto za pogledat..

    avatar

    31.01.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • turmalina

    baš sam te tila pitat odakle ti taj nadimak... idući put ću sigurno svratit na neko od tih preporućenih mjesta... pusa

    avatar

    31.01.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • danny crane

    hm...mogu reć da sam na nekim od ovih mjesta bio.Mozda bolje rec svim... sjecas se kad smo zalutali u chelsea umjesto da odemo u harolds? sta se croydona tice potpuno mi je razumljiv marisin komentar.to malo mjesto je meni predivno i uvijek volim tamo otici jer sam tamo dva tjedna u jednoj super obitelji zivio ,u dobrom kvartu,i u dobrom drustvu. taj park je zaista prekrasan,a jos je ljepsi zbog dobrih ljudi s kojima sam tamo bio (glupo drvo!).Doduse jasno mi je da se marisi nije svidjelo jel ne zna croydon tako dobro ko mi ,niti je bila u tako dobrom drustvu,sigurno je vidjela i lum činov kvart i sve se poklopilo. najvece iznenadjenje tog mjesta mi je da ima onakav grad i da je onako veliko,sto smo se na vlastitim nogama uvjerili.steta sto prije nismo znali kako se taj park zove,al ovako smo barem sve ostale parkove i grad obisli.zivio croydon!

    avatar

    31.01.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • Hey Joe! :)

    ...dok ti pišem ove riječi, krajičkom oka gledam puzzle na tower bridge by night (sama sam ih složila, 2500 komada! pljesak za mene) a u kutu je jedna slika...i gle čuda, to je slika iz ovog parka kojeg ti spominješ...dakle, da malo osvježimo sjećanje...dvije dekice nekog kariranog dezena, nekoliko boca sa strane i jedna u sredini, nutella, dresovi beckhama, zelena gumena žaba, harmonika, tri cure (dame imaju prednost) i pet dečki koji izgledaju nekako...sretno...zvuči poznato? nezaboravno iskustvo, trebalo bi to ponoviti...mogla bi o tome danima, ali mislim da su sve riječi suvišne...

    avatar

    31.01.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • all rights reserved

    je li LL&P live loud and proud? ili ima u sebi love?

    avatar

    31.01.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • .::Freedom::.

    .::,,u te neke dijelove koje preporučaš bi stvarno volio ić, i vjerujem da ćemo jednom tamo zajedno prošetati....,a što se tiče croydona i onog drva,,heh,,sjećam se kako se danny crane nije mogao popeti na to drvo (hahah...;)), pik-nika, različitih "tajnih" pričica, i nogača...,,i naravno, našeg lum chima i njegove male sobice "kapelice"... :)... pokazat češ mi malo više ovaj tvoj kvart kad budem došao u london...to smo se dogovorili..!::.

    avatar

    31.01.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • lady Arwen

    da imam prilike odmah bih išla u london. osobito sad kad si ga ti tako nahvalio. najrazvikanija mjesta ne moraju nužno biti najljepša. to si ti sad dokazao. pozz

    avatar

    31.01.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    bas sam te par puta htjela pitati zasto croydon ali evo sada znam.. ;) i jos sam te sada usput nesto htjela pitati (da ne zaboravim) dali si u nekakvom rodu sa hrv redateljem hrvojem hribarom?

    avatar

    31.01.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • Up's and Down's

    uh, ja bih rado u london. a ja sam baš napisala post o Pragu. i odmah idem u london ako nudiš smještaj. hehe. pozz

    avatar

    31.01.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • Loch Ness

    ja bi vrlo rado opet u london.. onih 10 dana koje sam provela tamo proletili su u trenu... od svih mjesta koje si nabrojao, jedino sam prepoznala da sam bila u zvjezdarnici.. :) pozdrav!

    avatar

    01.02.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    Čudo jedno kako čovjek bilo gdje na svijetu nađe "svoj" kutak. Uživaj u ljepoti!

    avatar

    01.02.2006. (01:03)    -   -   -   -  

  • In bed with Lavinia

    e, sad mi sline cure. vjerujem da ti mora biti zanimljivo svaki dan upoznati kutak grada koji nikad prije nisi vidio... ali, nije li london malo prevelik zalogaj nakon rovinja? mislim, dal si doživio šok i to ;)

    avatar

    01.02.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • London calling

    @marisi-svatko ima svoj ukus.meni je croydon predivan.mozda ga nisi dovoljno dobro pregledala. @kolega-pa nadje se ponesto,da. @turmalina-pogotovo svrati u croydon i canary wharf. @danny-kako se ne bih sjecao onog naseg bisera.a croydon je zakon.lum chim takodjer. @lapicka-rijeci i jesu suvisne.za nas osmero to je bilo 14 neponovljivih dana. @master betty-ni jedno ni drugo.LL&P znaci live long and prospher(zivi dugo i uspjesno). @krogy-samo ti dodji.vec imam sve isplanirano. @lady arwen-stvori si priliku,udji u avion i za sat i pol si u londonu.i onda ces se fantasticno provesti. @5ra-nemam pojma jesam li u rodu s njim.raspitat cu se pa ti javim.otkud ti ta ideja?iskreno,ja ne znam ni tko je taj covjek. @ladyofblackness-javi se ako budes dolazila.oko smjestaja nema problema. @loch ness-tako je to kad negdje dodjes na kratko,vrijeme proleti. @jade-svugdje nadjemo svoj kutak,valjda zato sto se tako osjecamo sigurnije. @posh-jako je lijepo upoznavati grad ovako polako,bez ikakve zurbe.a na pitanje ne znam sta da ti odgovorim.naravno,da je ovdje sve drugacije ali pokusavam se postupno prilagodjavati novom zivotu.malo sam i bio u soku na pocetku ali sad je vec lakse.no to ne mijenja cinjenicu da je meni rovinj i dalje najbolji i najdrazi.

    avatar

    01.02.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • London calling

    @5ra-evo,raspitao sam se.posto nisam u hrvatskoj nisam ni znao da je taj tip toliko popularan zbog tog svog filma koji je rezirao.ali dobro.a ja nisam u rodu s njim,to ti mogu potvrditi.samo mi molim te reci otkud ti ta ideja?bas me zanima.

    avatar

    01.02.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Toast.

    ja bih htjela do Londona,samo sad mi je malo hladno...:)

    avatar

    01.02.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • Moji Sni

    rado bi poslušala tvoje preporuke kad bih imal priliku doći u London, imam želju a vidjet ćemo kad će mi se ispuniti. Camden bi rado posjetila jer o njemu pjeva Morrisey i baš volim tu pjesmu "Come back to Camden"

    avatar

    01.02.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    zato što sam neki dan gledala neku emisiju u kojoj je on gostovao; i kad sam ga napokon vidila.. primjetila sam pre veliku slicnost... bas me podsjetio na tebe,, bah..:)

    avatar

    01.02.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • danny crane

    hehehe,mak je hribar! Šalim se,osobno nisam nikakvu slicnost primjetio,al sad kad t 5ra kaze...hmhm... ja bi takodjer ljudima preporucio jedno dobro mjesto u londonu: pod u dnevnom boravku kod one familije gdje nismo smjeli na kaucu sjediti jer smo s prljavog balkana,a oni su tako cisti.Tu svoju cistocu su na tom otoku pokusali dodatno ocuvati incestnoidnim vezama,kako nebi doslo do oneciscenja.Zato su svi tako lijepi,al glavno da mi moramo na podu sjediti.Na svu srecu nismo im mi tamo neki supci koji ce poslusat sve sta nam englez kaze,pa smo buntovno na kauc sjeli.Kao sto je za te engleze dr.Arslanagić dobro rekao."sve je to šaša"... vozdrica maky!

    avatar

    02.02.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • hiccup

    bas su mi pricali o Chelsea-u da su tam bas poshy mjesta, u Londonu nisam nikad bila ali me privlaci bas radi tih svojih fakulteta (ustvari engleska as a a whole not just london) radi campusa za koje znam preko interneta, a imam dosta prijetelja koji zive ovdje sa mnom u rimu a iz londona su, svi mi pricaju kako je zivot gori savrsen, that clubbing is great, da se ide u neki club l'equipe angleise ili kako se vec zove..that just makes me scream: I WANNA GO TO LONDON!!

    avatar

    02.02.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • EUFEMIJA

    Ća je pusta Londra,kontra Rovinju gradu!!!

    avatar

    02.02.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • turmalina

    ma evo sam samo svratila da vidim jesi li šta novog napisao... nisi... šteta... do čitanja... pusa

    avatar

    02.02.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • Tonkica Palonkica

    sad si me tako zaintrigirao... da sam bila u Londonu, a u biti nisam "ništa" vidjela. :) znaš... imam jednu molbicu, maću, maću... :) Hajde slikni to drvo, molim te...

    avatar

    03.02.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • Blueville

    Sorry, ali Croydon je nesto fakat odvratno. Ono bljak. Mislim da mi je samo Wembley jos gori. Ako si zelio izdvojiti jedan dio Londona a koji funkcionira kao zaseban dio, a da je istovremeno prekrasan, onda bi to bio moj bivsi kvart Richmond a i Kingston isto tak...

    avatar

    07.02.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...