Komentari

manowar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Princess Steel The Warrior

  other bands play Manowar kill.stay heavy

  avatar

  30.01.2006. (21:52)    -   -   -   -  

 • dawnrazor

  kronologija je apsolutno nebitna.potreba za dokazivanjem čruosti u bilo kojem kontekstu isto.Treća Bradavica postoji samo 2 mjeseca iz čega prema tvojoj, odnosno Manovarovoj filozofiji proizlazi da nije vrijedna Odinovog ordena, što je apsolutna neistina.mi se zalažemo za slobodnu ljubav i podjelu žlica po zasluzi.mi smo eminentna i renomirana slušna tvorevina.sviramo etno/gothic/punk/egyptian folk i boli nas kurac za sve koji ne uvažavaju naše poljuljane psihe i imaginarnu scenu.i da...komercijalnost?SVAKI bend koji je prodao barem jednu ploču je komercijalan, iz proste činjenice da ŽIVE od glazbe, ona je posao, kako god to okreneš.sad, u kojoj mjeri će se spojiti ugodno s korisnim je već drugo pitanje.uglavnom...ne podržavam Manovarovu ideologiju.

  avatar

  30.01.2006. (22:03)    -   -   -   -  

 • Unbeliever

  .. then you will die... by steel.. >:)

  avatar

  31.01.2006. (09:28)    -   -   -   -  

 • Slym

  i zatol volim ManOwar :)... Number 1 je zakooon stvar...

  avatar

  31.01.2006. (11:15)    -   -   -   -  

 • MANOWAR

  Pozdrav Stell Princes - super blog, i ostali, hvala na komentarima, šta da kažem. Dawnrazor, ako se osvrćeš na moj post na Unbelieverovom blogu vidim da si i tamo komentirala, ali ne kužim, ja sam taj post napisao prije više od godinu dana na svom blogu, i tada nisi ništa napisala, i bilo ti svejedno za Manowar ideologiju. "ja volim manowar *slušat*, ono za kaj se oni bore me previše ne zanima jer mi je neak previše,to s bogom &stuff.." Ok, promijenjena priča, i imaš neki svoj bend. Ma potreba za čruosti mislim da to nisam ni napisao..sigurno to ne mislim...možda je nekako tako zazvučalo. Ja sam govorio i da Manowar mnoge pjesme sviraju u ime Odina, a neznam sad u čije vi ime, za koga. "boli nas kurac za sve koji ne uvažavaju naše poljuljane psihe i imaginarnu scenu" - ovo me podsjeća na Manowar :-)) Ovo za komercijalnost se baš i ne mogu složiti. A što je po tebi s bendovima koji se slabije prodavaju ali se kopiraju piratski, ili izvođači koji su umrli i više ne nastupaju, a njihova glazba je aktualna... da li je to po tebi odraz originalnosti, ili komercijalizacije? Netko tko nikad nije prodao cd, kad umre, ako ga netko zatim proda, po meni ne mora odma značiti da je radio komercijalnu glazbu. Ja pod komercijalizacijom ponajviše smatram izvođače koji pomno planiraju privući što širi spektar masa. Ajd pozdrav, tipkam te na tvom blogu :-)

  avatar

  01.02.2006. (09:24)    -   -   -   -  

 • dawnrazor

  NISKI UDARAC, citirat moje konstatacije dok sam imala *insert broj godina* i mislila da je Helloween slušljiv bend.i da...ja nemam bend...ja imam KULT!!! *dijabolični smijeh* (i for fuck's sake, briši taj citat...svi smo mi jednom imali...*izvjestan broj godina*)

  avatar

  01.02.2006. (10:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...