Komentari

sirovina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • ipak sunčano

  a nisi vidio mene kad sam ušla u tu istu kancelariju poslije tebe.(ali naravno kroz prozor)uhvatila sam onog prvog koji je već puzao prema vratima,povukla ga za uho i kad mi je ono već bilo u rukama uzela sam moj pribor (turpiju )i počela mu čistit uho.nije se bunio dok mu nisam izvadila nešto nalik bubnjiću.počeo je vikati:ne čujem aaaaaaa!onda sam mu dala par pari šamara da dođe k sebi i pošto mi to nije uspijelo pusti ja njega neka odluči sam doći k sebi i krenula u lov na second mr.men.nije se micao.mislila sam da razmišlja pa sam ga pustila par minuta neka završi.dokle sam gledala po prostoriji šta da uzmem za suvenir.nije bilo ničeg interesantnog osim neke knjige koja nije imala naslova već samo neki broj,i to nisam kužila da li piše 666 ili 999 jer nisam kužila na koji kraj okrenuti,ali dobro ipak sam pogledala unutra i šta uočim prvo? u uvodu je pisalo: sirovin,sirovina,priručnik za riješavanje sirovina. to me raspiz.... pa sam odmah skočila na second mr.men i dok je on još uvijek razmišljao ja mu stanem rezat prste sa onim čim se otvaraju pisma.nije mi baš išlo ali sam se trudila i dalje.u to isto vrijeme sa mojom super rastezljivom nogom davala sam kopune prvom ali pošto nisam vidila gdje ja to udaram odjednom osjetim da mi se noga zaglavila.pogledam na tren.pa koja su to usta?nožni prsti su mi dosegli do štitnjače.u je*o te kako sam jaka.znala sam da sam mu dotakla štitnjaču jer je čovjek pao u duboku depresiju.pa onda sam ga pustila iako sam još sat vremena poslje vadila nogu. tako da sa malo zaboravila na rezanje prstiju ali.... dosjeti se ja i u mahu skočim drugom na glavu i počnem prdit.to mu je bilo za kraj jer sam morala hitno na drugu misiju.

  avatar

  31.01.2006. (08:50)    -   -   -   -  

 • Sirovinovich

  hehehe, zločesta, drugi puta te vodim sa sobom... :-)

  avatar

  31.01.2006. (09:41)    -   -   -   -  

 • ipak sunčano

  ok po 50-i put pošto mail nikako da prođe!ali idemo sa mojim zloćomobilom jer imam pun spremnik super-zloćokobnog oružja

  avatar

  31.01.2006. (13:46)    -   -   -   -  

 • project mayhem

  Sirovina meets Neo....previše Matrixa si gledao...:) Sad će ti, u strahu od odmazde, povećat plaću, dati ti privatnu kurvu (uz koju naravno ide i avion) i naravno, staviti tvoju sliku kao Employee of the year (nagrada koja je vrhunac u životu svakog poštenog radnika-komuniste)

  avatar

  03.02.2006. (22:50)    -   -   -   -  

 • ipak sunčano

  a ti si se pak usirio!

  avatar

  05.02.2006. (23:55)    -   -   -   -  

 • priprema za proljeće unatoč faking sviscu filu - p

  hehehehe

  avatar

  09.02.2006. (23:41)    -   -   -   -  

 • pretender

  ma ne s.ri!..... manje gledaj (crtane) filmove....

  avatar

  05.04.2006. (21:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...