Komentari

cadez.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • sisajed

    arbajt maht fraj

    avatar

    29.01.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • gawrun

    ništa nisam shvatio, ali to je valjda zato što me jučer vjetar opalio po glavi pa mi još zviždi među ušima

    avatar

    29.01.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • dragec

    dečec, ti si puknul.

    avatar

    29.01.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Da je ovo pravi fan blog, vec bi smo imali galeriju, slike, hiljadu i jednu izjavu o Sovagovicu primjerice "Dusko K., pjevac folk muzike "Sovagovis ? Koe to ?" ili "Dino D., nogometas "Pratim svaki njegov strip" ili "Stipe M., politicar Sovagovic je nosio fasisticku uniformu" i volpejpere i tako :)

    avatar

    30.01.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • 30 redaka ili jedna kartica

    pozdrav samo, opet si me nasmijao

    avatar

    30.01.2006. (01:17)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Da uzvratim posjet /a trebam se dic u 7:20 sutra/, i pripopomognem gradjenju kulta sa malo statistike, kaj se tice Sovagovica u uniformi, covjek je glumio domobrana-legionara /Sokol/, UNPROFORca /Tri muskarca/, domobranskoga porucnika /Cetverored/, vojaka Armije BiH /Nicija zemlja/, pa majora SVK /Nebo, sateliti/ i nekoliko puta murjake ... E sad nisam ziher koga glumi u "Zivima i mrtvima" :)

    avatar

    30.01.2006. (01:54)    -   -   -   -  

  • napalm

    nedjeljom se ne djela i fajrunt. za pecanje ne znam. ručkovi po potrebi, al što manje.

    avatar

    30.01.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • Tinns

    Ja sam shvatila! Ja zapravo neću smjeti ispravljati kontrolne nedjeljom!... Učenike neću smjeti pitati ponedjeljkom... i treba smisliti što sa ostalim danima... možda zapravo više ne budem uopće trebala raditi!... Ali, pričekajmo malo... doći će i za to rješenje iz našeg sabora!... Pozdrav!

    avatar

    30.01.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • gay hrvatina

    Hm, bilo bi dobro znati što zapravo Šovagović misli o ovom blogu. Kako je Filpu kad vidi da se jedan novinar ovako besramno koristi njegovom pameću, božanskom ljepotom, urođenim seksipilom i neodoljivim šarmom da bi sebi ugrabio malo pažnje javnosti??? Što kaže lijepi Filip na ovaj skandalozan čin koristoljublja???

    avatar

    30.01.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • Erogeni genij s Venere

    zašto bi upće bile sve tri obitelji istovremeno na okupu? hehe (hvala na prijedlogu, obradit ću ga :)

    avatar

    31.01.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • Knjizevni terorist

    pogresno. pisanje bloga je odmor, a ne umor, pa je nedjelja susljedno i blogerima dan odmora. hocu se ovime precizno izjasniti, jer ja jesam protiv rada nedjeljom. kao sto sam protiv rada i svakim drugim danom. ali covjek je nazalost marva i nedjeljom i drugim danima, isti kurac. crkva jasno nije nimalo avangardna vec kao financijska institucija samo brani svoje interese, zato su i zajasili toliko na nedjelju. znas onu prastaru. ako ti nesto nije jasno, slijedi trag novca. tako sam i ja sam za sebe nasao odgovor na pitanje kako od 12 knjiga u polufinalu jutarnjeg cak sest njih kao urednici potpisuju clanovi zirija. slijedi trag novca. ne znam koliki je honorar viskovicu, ali je ocito da ga se nije htio odreci. ako se dobro sjecam, ziri jutarnjeg za publicistiku ove je godine bez nekoliko clanova zbog sukoba interesa. njima to istupanje iz zirija nije bio problem, a ovima iz knjizevnog zirija jest. pretvrdi su na lovi ti knjizevni kriticari i urednici kulture. cadez, ne znam sto drugo da kazem. sve mi se cini ocito. ili ce me netko uvjeravati da se i ovaj put varam.

    avatar

    31.01.2006. (02:50)    -   -   -   -  

  • mislim da si ti jedan od najomrazenijih 'blogera', dosao si tu nesto kao drmati i kritizirati, a da si pri tome zaboravio prvo sebe pogledati u ogledalo, svoj jadan zivot, a pogotovo zaboravljas procitati dva put ono sto si smislio. ma nisi ni smislio, nego samo negdje kopiras. znas tko su "kriticari" drustva? oni koji ne znaju nista boljeg stvorit i napravit u zivotu, nego pljuvati one koji imaju sto god pametnog za reci i pokazati! jadan si...

    avatar

    31.01.2006. (04:50)    -   -   -   -  

  • Knjizevni terorist

    duso, znam da te boli bilo kakva rijec izrecena protiv crkve, ali ovo je ipak sekularna drzava, pa zadrzavam to pravo. nazalost, i kapitalisticka, puna onih koji znaju nesto bolje stvorit, pa zato nisu kriticari drustva. prema posljednjim podacima vise od devedeset posto privatizacije je provedeno nezakonito, ali sto cemo mi jadni, koji ne znamo nista boljeg stvorit, i kad ima toliko ljudi koji su za to bili sposobni. mozemo eto nedjeljom u crkvu na malo utjehe, sad su hvala bogu praznije zbog shopping centara. ili poceti pisati price, objavljivati ih na blogu pa spamati okolo po drugim blogovima da privucemo citatelje.

    avatar

    31.01.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • A ti kae Šovagović dočekal Zafranovića, pa ga je zbombal zbog Tončija, to niš, a, to ne spominješ...

    avatar

    31.01.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Ja apstiniram od seksa svaki dan.

    avatar

    31.01.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • Ateh plese

    istina... ali postoji i nesto sto se zove warning colors.. ne znam pojam na hrvatskom nazalost... kad zivotinja bojama upozorava predatora da je opasna ili otrovna...

    avatar

    31.01.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • Koomjen Tos

    zene od tih dijelova su vrlo lijepa. " cheap refurbished laptop

    avatar

    17.09.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...