Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mirisdunje

    I korača zivot svojim ustaljenim stazama, kolotecinom, ali onaj vrisak zmije, siktaj njen, u njedrima sto je ostao, nikako da izblijedi, da iscezne. Mozda ga jednsotavno odnesu, iscupaju iz grudi rijeci neke tople, meke, poljubac neciji, snazni stisak ruke i spoznaja da nije sve izgubljeno, da dani imaju buducnost i da je svjetlost konacno provirila i na tvoja vrata....Ugodan ti dan zelim....

    avatar

    26.01.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Sa ujedom zmije smo rodjeni i on nas prati kao sjenka...ponekad nas opomene kratak bol i poremeti trzajem i ako smo sretni, a prevazidjemo ga samo ako je nasa Sreca u pravim vodama!... to ne znamo , to se saznaje... hvala na posjeti, na komentaru, a ja, eto me, stizem tamo gdje Tvoje pjesme mirisu i napajaju me , svako jutro !

    avatar

    26.01.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Kad se "Zmija" probudi onda krene putem prema "Gore" :)

    avatar

    26.01.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Mocni Univerzume,Tvoj pojam/ ... put prema"Gore"/ je novitet koji Biblijski ukazuje na staru Zmiju ; NOSIOCA NASIH NEVOLJA; JER JOS NIJESAM VIDIO NI PROCITAO O nJENOM PUTU NA "DOLJE" ... bijase nasvjetliji andjeo Luconosa": Dzon Milton " Izgu bljeni raj" ---------------Hvala i Pozdrav !!!

    avatar

    27.01.2006. (08:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...