Komentari

justawoman.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Penellope

    Moram priznati da sma ista takva. Donijeti neku odluku mi je veeelika muka:)) Ponekad pomislim kako mi je sigurno mjesec ili nešto slično u znaku vake. Važem, važem i nikako da izvažem:D

    avatar

    25.01.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Pardon-vage, a ne vake:D:D

    avatar

    25.01.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • Vražja žen(s)ka

    pa zato si i odgovarate što ste suprotnosti...zamisli da ste oboje neodlučni...ja sam više sličnija tebi, mogu vrlo brzo odlučiti jer što ako ću imati cipele nebesko plave boje ili zelene pramenove u kosi...kosa raste, sezone prolaze..:)))

    avatar

    25.01.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • od sexa do lokomotive

    ja bih poludila s njim! Ne bih to mogla izdrzati. Ne volim ljude koji ne mogu donijeti odluku. Mislim, jedna je stvar da li ces se preseliti u Ameriku, a ovdje si nasao ljubav svog zivota koja ne moze ici s tobom. To je teska odluka. Ali cipele - ma daaaaaj!

    avatar

    26.01.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Eto, Penellope i on je u podznaku vaga, i valjda iz toga proizlazi ta neodlucnost... Vrazja, potpuno si u pravu, jer ja sam imala itekakve greske s frizurama, ali nije me bas bilo briga, jer... narasti ce... Moix, vjeruj da sam i ja izludjivala s njim, ali nekako se naviknes na to... mada mi i dalje pada mrak na oci kad moram u shopping s njim... :)

    avatar

    26.01.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...