Komentari

upitnika100.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • zli_podstanar

  Ne znam. Mozda je najbolje razmisljati samo o sebi i potpuno ugusiti taj takmicarski duh. Mislim, sta god da vidis, bilo bolje ili gore od tebe, da te se uopste ne tice, da se ne poredis sa drugima... ako je uopste moguce tako nesto.

  avatar

  23.01.2006. (19:45)    -   -   -   -  

 • ipak,mislim da mora postojati neki takmičarski duh,ali pozitivni,jer te on vodi i mentalnom i fizičkom i emocionalnom napretku.na tjelesnom,uvijek sam se utrkivao s onim za kojeg sam znao da je brži od mene...on bi pobjedio,a i ja bi bio sretan...jer sam ipak malo napredovao...bar za korab bliže boljem...... zavist,zloba...to je ljudska psiha.....kad padneš na cesti,od 10 ljudi 9 će se prvo nasmijat,a samo jedan zabrinuto priskočit...trudim se da budem taj jedan. Bianchi

  avatar

  29.01.2006. (05:27)    -   -   -   -  

 • upitnik?

  naravno da je takmičarski duh poželjan, ali ne u obrnutom smjeru, dakle ako uzmemo za primjer tjelesni i trčanje, pozitivno je kad se želiš utrkivati s najbržima, negativno kad bi htio trčati samo s onim sporijima tako da ti ispadneš brz, žalosno je što većinu vesele najsporiji jer se onda oni osjećaju brzi.

  avatar

  29.01.2006. (18:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...