Komentari

gold.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ;) 5rica.. ;)

    he sa muzikom se bas i ne slazem ali sto se tv emisije tice definitivno...

    avatar

    22.01.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • M.

    Arcade Fire su izdali odličan album. Možda je pojam ''remek djelo'' malo izforsiran, no sve u svemu kvalitetan materijal. Ne bih se složila sa tobom, Franz Ferdinand nikako ne može bit na istoj liniji s Calexicom. Radi se o razlikama u tonalitetu razvikavanja. Ako cemo se oslonit na kreativnost i na svjezinu izracaja, onda nema diskusije, Calexico. Takodjer kad smo vec na podrucju filma, glazbe i tv. Ne vidim što je tako senzacionalno u emisiji u kojoj pojedinci, naravno izabrani traže smisao u pojmovniku koji vrlo često aludira na seksualnu tematiku. Istina, zna se ciljana publika i naravno znamo kome se obraćamo. Moglo je to i bolje Sensso.

    avatar

    23.01.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    evo mladiću, samo za tebe, lista albuma... bez nekog reda i poretka. why? - elefant eyelash, test icicles - for screening purposes only, dalek - absence, sage francis - healthy distrust, sufjan stevens - illinoise, art brut - bang bang rock and roll, new pornographers - twin cinema, deerhoof - the runners four, wolf parade - apologies to queen mary, edan - beauty and the beat, hunderbirds are now! - justamustache, out hud - let us never speak of it again, the decemberists - picaresque

    avatar

    24.01.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • sensualissimo

    Dear Noir,molim tvoje favorite da otkriješ,da se razotkriješ :-)Ne znam,nekako su mi Genijalci najduhovitiji, najopušteniji,najzabavniji, najsubverzivniji(djelimično). .. Sviđa mi se i DRUGI FORMAT na HRTu a NA RUBU ZNANOSTI je sjajna emisija,s blagim oscilacijama.Najgora je bez sumnje BRAVO SHOW Jelene Bačić Alimpić prostakuše i seljančure s PINKa,koja, u suštini ne zna ni pravilno da se izražava. Satelitski program TV Crne Gore je vjerovatno najdosadnije smeće u univerzumu. A najgori film svih vremena,kako stvari sada stoje je -PUŠĆA BISTRA. Koje sranje joooooooooj (svakako najgora režija koju sam imao prilike vidjeti:::::::: p.s. Hvala na čestitci,stigla je na mail.Velik pozdrav,vama troma(5ra,odavno sam naučio da sve su top liste vezane za senzibilitete i subjektivne su i objašnjavaju subjekte na mnogo načina;-) Buć,nema mi druge nego dati se u potragu za pomenutim albumima(vidim REPoljubac si!)

    avatar

    24.01.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    nemoj tražit, šaljem ja. ako oćeš, normalno. a rap... pa ono, da, ali samo ovaj dobar. :)

    avatar

    24.01.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • swinglow - to keep the dream alive

    mozda vec znas, ali eto, informacija je informacija: calexico 09.05.2006 - Pauk u Zagrebu, support su Iron & Wine. http://www.casadecalexico.com/toursearch.php

    avatar

    26.01.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • zmajevna

    uh, zabolila me glava od toliko nota ;) ...dakle stvarno si se potrudio :)

    avatar

    26.01.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • Okatto Nogatta dolazi i na vaša vrata

    mislim dakle...rolling stonesi?:)) užass...šta oni još rade uopće, nisu li odavno trebali u penziju?! oko ostalog se slažem..al ono, mariah carrey? tu si se šalio priznaj.....:))

    avatar

    27.01.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • sensualissimo

    Ne bre zavuko bi joj ga do slezine(doduše i do dušnika)...AJME AL SAM PROST :-)))))))))))))))))))))))

    avatar

    27.01.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • swinglow - to keep the dream alive

    zita swoon su belgijanci. frontmen stef kamil carlens je bio faca u bendu dEUS, zajedno sa tom barmanom. mozda si cuo za njih? sto se dEUSa tice meni je i sada najbolji taj zajednicki prvi album – "worst case scenario". a zita – nekako mi je najdrazi "i paint pictures on a wedding dress".

    avatar

    27.01.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • kiko&friends wine&food

    bravo za post. uh, koliko stvari na jednom mestu, trebace malo vremena. uh.

    avatar

    27.01.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • kikoman

    da, ako FF dodju u Zagreb nemojte propustiti, ja sam ih gledao pre par meseci u stockholmu - u jezivoj su formi, naspanovani, opusteni a rezu ; pozdrav

    avatar

    27.01.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Pjevac od Editors hoda sa Edith Bowman, ovdje uspjesnom radio i tv voditeljicom.

    avatar

    28.01.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • M.

    Sons and Daughters, Calexico i Kate Bush opravdano su se našli na tvojem popisu, kao što sam i u prvom komentaru izjavila Arcade Fire izdali su odličan materijal. Slažem se za ''Drugi format'', potpuno osvježenje nakon izrazito dosadne nategnute ''Pola ure kulture''. Moje favorit emisije idu duži niz godina, osim što je jedna od njih izgubila fantastičnog novinara T. Ladišića, ali zamjena je sasvim uredu iako kao što i sami znamo zamjena je zamjena, a ja sam teška za promjene. Imaš odgovor na svoje pitanje na moje blogu.

    avatar

    30.01.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • after-party-sunrise

    koliko mene dugo nije bilo ovdje, moram se ovih dana iskupiti...:) ja bi samo dodala novi album depeche mode-a, meni je prejeben!

    avatar

    10.02.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...