Komentari

sagitta.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • trill

    zeznuta stvar ti principi...

    avatar

    19.01.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • aj em lukin jour tetovaz

    uf, nemoj tako razmisljati. iskreno, mnoge zene imaju u glavi da je tip taj koji ide njima ususret, a sto su atraktivnije taj dolazak u susret im se jako, jako pomice. uvijek u vezi netko daje, drugi uzima, iako bi idealno bilo da je sve napola. ili nebi? ono kaj ja volim reci u takvim situacijama: svakom prema zasluzi i svaka roba svoga kupca ima. Koka, ak si se zaljubila kakve veze ima sto ti vise ides prema njemu nego on prema tebi. Bitno je da ste sretni, zaljubljeni i debeli.....

    avatar

    19.01.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Zašto sada kompliciraš?Ako ti se sviđa i ako ti paše kakve veze ima tko kome više ide?Jedino ako su u tome svemu i neke druge stvari u igri.

    avatar

    19.01.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • Jest!

    Zeznuto je uskladiti principe s kompromisima! Ali pouzdano znam da sve treba, odnosno bi trebalo odmah reći, da se ne bi za mjese, dva ili petanest desilo da se skupi jedan ustupak previše pa da sve ode dođavola. A što se tiče sličnosti u nickovima, to zaslužuje jedan mail. Evo, idem ga odmah napisati!

    avatar

    20.01.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • Jest!

    Ma, ne mogu ti naći e-mail adresu (možda sam preumorna pa je ne vidim, bar se nadam da je to u pitanju)! Ajde, ostavi mi je negdje u komentaru, pa da ti razjasnim sve, baš ćeš biti pozitivno iznenađena!

    avatar

    20.01.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Nemrem sad niš iskemijat, al dajem ti časnu riječ da bu u idućoj turi haiku poezije i stih za tebe :)

    avatar

    20.01.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • Kljun

    princip je bez veze, to je obična nerazumna tvrdoglavost. Dječija igra. Imaj čast. To se traži.

    avatar

    23.01.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    Hm...kao osoba koja je 8 godina putovala i puo dalje od tebe i to javnim prijevozom, preporučam ti da pod hitno poduzmeš nešto kako bi situaciju bar malo prilagodila sebi jer ne bu dobro!

    avatar

    24.01.2006. (07:22)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    ako si već došla u fazu gdje mjeriš koliko je tko uložio a koliko dobio nije dobro; u ljubavi može biti samo davanje; izgleda da je prestala zaljubljenost, barem ona početna; sad bi to trebalo prerasti u nekakav "viši" oblik ili puknuti...

    avatar

    27.01.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • TransFer

    Ili će ON morati upoznati, prihvatiti i zavoljeti njene sestre blizanke ;))

    avatar

    27.01.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Kakav princip! Malo pretjerivaš gledajući u lipu tko je više dao, tko dobio! Ne radi se ovdje o osobi koja te konstantno iskorištava, već o tvom draganu, pobogu! Nije toliko bitno hoćeš li ti potrošiti malo više na benzin od njega, koliko je bitno da vam je lijepo zajedno....Uostalom, vjerujem da ima stvari u kojima si ti "profitirala", a da si ih brzo zaboravila (sad nagađam: jel te časti večerama, jel ti kupuje cvijeće, poklanja darove bla bla)...A sve je to toliko irelevantno kad se volite.

    avatar

    27.01.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Čini mi se kao da tražiš neki glupi razlog za svađu ili barem nemir. Pobogu, šta on jednostavno ne dođe sa psom? Uostalom, kao vlasnik psa moram reći da je to velika obaveza zbog koje se neke druge stvari moraju žrtvovati. Ali pazi sad - to znači da će biti i dobar tata jednog dana! :)

    avatar

    27.01.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • Sagitta odapinje svoje str(j)elice visoko, visoko.

    @Trill: Da, vidim iz vaših komentara da bih ih trebala imati manje... @Virko: Slažem se, neke stvari se jednostavno ne gledaju s računicom, ali... znaš nas Strijelce... i mi sami smo malčice sebični, pa kad se konfrontiramo sa sebi sličnim... Pusa! @Vučica: Ma nisu nikakve druge stvari posrijedi, radi se samo o mojoj neobičnoj percepciji koju sam vjerojatno razvila tijekom mjeseci samoće (točnije, bivanja 'single'). Sad su stvari bitno definiranije, a i ja sama posloženija u svojoj glavi... Pozdravi vučju femili! @sss: Pročitala sam mail, uhvatit ću što prije neku priliku da ti odgovorim. Zanimljivo, nema što! I čini me jaaako ponosnom! Pusa! @dr. Luka: Hvala ti za haiku! I oprosti za Kung-Fu, ha, ha! Pozdrav, omiljeni doktore! @Kljun: Slažem se. Čast imam. A vjerojatno su principi i čast uzročno-posljedični. Tako ja na to gledam. Bez principa nemaš čast. A s čašću idu principi... @Žvakica: Ma draga, stvari su u međuvremenu stvarno postale definiranije, kunem se! Ispričat ću ti sve kad se vidimo, ja sam malo čudna u svemu tom... Ali popravit ću se maajke mi! Pusa! @Mafija: Nije prestala zaljubljenost, Mafijo, vjeruj mi! Ja sam sad još zaljubljenija, odnosno, možda je to čak već taj 'viši oblik'?! Uh, ovo me baca na zen briju... Pozdrafček tebi i familiji! @Pustinjak: Sviđa mi se ovo što si napisao, baš je u mojoj maniri... Vjerujem da su moje sestre blizanke njemu već mile... @Rozan: Nažalost, ništa od sveg navedenog u zagradama u tvom komentaru. No to mi ni ne treba, jer na milijun drugih načina pokazuje da mu je stalo... Ne gledam ja u lipu benzin ni cugu, nije to problem... Možda samo 'u lipu' gledam spremnost na nekakve ustupke ili žrtve. Pozdrav Hercegovini, gdje li si samo ti isparila sa svojim superzanimljivim blogom?! @Jazzie: U pravu si, Jay. On će biti baš super tata... Čak bih voljela da mene izabere za mamu, jer i mene ide šetanje njegovog pesa po minus temperaturama... Nisam ja baš tako laka za hendlanje kad se radi o nekom do kog mi nije baš stalo. A kolika je pes odgovornost, postalo mi je kristalno jasno otkad sam s njim. Pusa!

    avatar

    30.01.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...