Komentari

virtuela.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • xiola bleu

    E, procitala sam onaj novi supplement Observera (Observer Woman, mastovito nazvan) i umirala od smijeha. Bilo mi zabavno. Pogotovo ono 15 things that women think are important but men could not care less about'. Jedan od primjera: kad zena spazi drugu zenu da ima potpuno isti outfit (sto meni i jest totalni faux pas, odnosno koma nad komama - jednom htjedoh otic s posla doma i vratit se samo da nemam istu majicu ko kolegica koja je sjedila tik do mene). A za voznju, e, moram reci da sam tu majstor. Bez lazne skromnosti. Prosla i rvacki i UK ispit od prve, volim vozit, vozim brzo, jedino mozda malo grijesim kod reverse parking, ali dobro, to su sad vec finese.

    avatar

    19.01.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    ah vozački.. blago tebi na Iveku..moj se zvao Đoko i imao je brkove, nisam se tako bijedno i mizerno osjećala što sam žensko smotano nikad to tad i nikad više..rasplakao me ko ništa..jebo te đoko da te jebo..al prošla iz prve, ne kužim akko, al valjda je to bilo mojih 5 minta..i ne vozila jedno 6 godina..pa se preselila u selendru di bez auta si ko bez nogu..i sad vozim, sreća što postoji samo 1 semafor, a parkinga di me volja..trebalo mi jedno dobrih godinu dana da se ne preznojavam kad krećem u grad, al sad je sve ok..zato sam sigurna da je sve u praksi, pa kad jednom kreneš, nekako zaboraviš i noge i ruke i di šta, nekako samo dođe..

    avatar

    19.01.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    Ja sam valjda u posljednjih 13 godina vozila maximum deset puta i to mi je uvijek bio doživljaj. Ma, vjerojatno bih se nakon nekog vremena 'opustila', čak i pudlice nauče voziti u cirkusu, ali u međuvremenu sam si život tako uredila da mi auto praktički ne treba, a kad treba, ondak imam vozača. Inače, i moja Stara je strava za volanom, ali ona se zbog toga ne nervira. Ali, kada bi misli mogle ubiti, uvjerena sam da bi moju staru (ostali vozači) linčovali barem pet puta dnevno...

    avatar

    19.01.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    Xiola, mene isti outfit ne dira, jerbo se uvijek sjetim scene iz Dinastije kad se u nekoj garderobi susretnu Alexis i Kristl, pa se počupaju u istim haljinama, a to mi je bilo turbo smiješno, pa se daklem, i dan-danas počnem smijati. Zadnji put mi se to dogodilo u 10-om mjesecu u Zgbu, kožna jakna iz Zare, pa nisam valjda mislila da ću hodat unikatna ko majstorsko platno, i sretnem neku curu na Ilici u istom outfitu i počnemo se smijati. Inače, fora je lista o tome što muški ne primjećuju, ali i među njima ima različitih zvečki. Moj Br.1 nije primjećivao apsolutno ništa, Broj 2 je primjećivao koliko muško a da nije gej može primijetiti, a Broj 3 primjećuje samo extreme, tipa kožne minice i sado-mazo čizme, teška seljačija koja se njemu sviđa. Blah.

    avatar

    19.01.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ne znam, htjela bih da me to ne dira, ovo sa istim outfittom, ali ne mogu si pomoci.

    avatar

    19.01.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    :-)))

    avatar

    19.01.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    muko moja, ovo s autima, ko da sebe citam, strašno:D

    avatar

    19.01.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • babl

    Volim kad se raspjevas i opustis!

    avatar

    21.01.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • Sack

    Unatoc svim svojim emituje i milosti, visiti uz ograde kao i svaki drugi refurbished laptops mn

    avatar

    18.09.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...