Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • k.

    danas obradjuju kinu i rusiju :),.....vec bi bilo vrijeme da upise condie neki bod....mozda za pocetak kakve kozmeticke sankcije tipa zabrane sudjelovanja na medjunarodnim kazalisnim festivalima :), naftni embargo se mozda jos nitko ne usudjuje predloziti...., a nesto moraju napraviti, ak nista drugo malo razjariti irance, ucvrstiti im image zlocestih...condi je frustrirana i pun joj je kufer aviona i letova....zanima me kaj ce rusi izvaliti danas...../US Secretary of State Condoleezza Rice said Washington wanted the IAEA board to meet soon rather than wait until March, to deny Iran time to “obfuscate” further on the nuclear issue./ sve se vrti oko ozujka :)......kaj ti mislis?

    avatar

    16.01.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Prognoziram pokusaj zabrane ucesca na FIFA World Cupu i/ili 'slucajnu havariju' u nekoj elektrani...:))) Naftni embargo nema utjecaja jer je situacija na trzistu takva da nema te zemlje koja ce nadoknaditi manjak nafte ukoliko Iran ispadne iz igre, mozda da pitaju Chaveza? :))) Moguce da obje strane svjesno podizu uloge u igri da bi mogli trgovati koncesijama kasnije...npr. ukoliko Iran (barem privremeno) pristane na burzu u dolarima umjesto u eurima (sto uopce nije nerealno!) vrlo vjerovatno ce se uspjeti dogovoriti oko nekakvog kompromisa...Bez obzira sto glupost nije ogranicena, ne vjerujem da je itko spreman ici do kraja u ovoj situaciji iako USA nema previse izgubiti samim sankcijama jer vec duze vrijeme ne ovisi direktno o iranskoj nafti...kao sto se moze predvidjeti, sankcijama nista ne bi postigli, pogotovo ne preko noci i pogotovo sto bi za uskladjivanje sankcija pred Vijecem Sigurnosti bili nuzni znatni (vjerovatno i neostvarljivi) ustupci Rusiji i Kini...Da parafraziram: Kibi-Dabi, Abu-Dhabi! (ovo je moja verzija)

    avatar

    17.01.2006. (04:06)    -   -   -   -  

  • k.

    tak sam nekak mislila...Lock, Stock and Two Smoking Barrels... btw, tesko ja nama zenama u politici jer se ne shvacamo vaznost nogometa.

    avatar

    17.01.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • Liga naroda

    učlanjen si u našu ligu!ako ne želiš to,samo kaži! javi se,uglavnom.pozdrav

    avatar

    19.01.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Zahvaljujem na casti, trudit cu se opravdat ukazano povjerenje prevodjenjem vise od 1,2% kopiranog materijala...:))))

    avatar

    19.01.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...