Komentari

plavookaplava.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vesela doris..

    evo, ja malo švrljam po blogovima i svratih na tvoj.. tako mi se sviđa ona dolje pjesma ''U ime ljubavi naše..''. Stvarno je super. Ja isto pišem pjesme. U tome se jedino osjećam... super. Sve osjećaje mogu prenosit na papir. A u vezi ovog posta... Lijepo je sastavio poruku, a ti kak odlučiš.. Drž' se! pozz : )))

    avatar

    07.01.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • sally

    Stvarno mi je lijepa ova pjesma ispod, puna je emocija..a što se tiče dečka, ne zna stvarno ovisi o tebi..možda mu je stvarno žao, ali čovjek bi trebao znati cijelu povijest vaše veze da može išta reći. Ja ti savjetujem: ako je vrijedan toga, daj mu drugu šansu, a ako nije i svega ti je dosta, onda traži dalje..poz

    avatar

    08.01.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • *God Put A Smile Upon Your Face*

    Heeej!! Drago mi je da ti se sviđa moj blog :). ne znam cijelu priču, pa niti ne znam kaj da ti savjetujem...ali slažem se s komentarom iznad!! Ako ti je stvarno dosta - kreni dalje....ima još puno riba u moru :). Ali ako ga voliš....i ako on stvarno voli tebe....onda ipak razmisli... Pjesme su super!!!! pozdravček!!

    avatar

    08.01.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • Girls just wanna have fun! :)

    zaista nemam što reći (kao ni ostali) zato što ne znam povijest svega. ali sam sigurna da nisi bez razloga ovako ljuta i povrijeđena. podržavam te, jer i mi cure/žene imamo ponos!! odluči onako kako SAMO ti smatraš da je najbolje. Drži se!

    avatar

    08.01.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...