Komentari

banned.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • noborder network

    svaka čast, bar netko pametan, aj cao

    avatar

    05.01.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Durch den monsun!!!

    fuck off!!kužiš il da crtam?ne diraj mi hotelovce i ne pljuj po njima!!!jasno?

    avatar

    05.01.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • banned

    Pogledaj to ovako: ja mogu pljuvati po kome god želim, zato jer ne postoji nikakav zakon koji bi meni zabranio da ja kažem nešto, sviđalo se to tebi ili ne. Isto kao što ti meni možeš reći fuck off. Kužiš ili da crtam?

    avatar

    05.01.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Solo Brijačica

    nemoraš mi ništa pričat o tome..meni je u busu pustio tomsona..pukla sam!!! ja bi njih sve tako istukla..ne,još bolje,neka ih neki crnac tuče a drugi im gura kurac u usta!!!

    avatar

    05.01.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • Pišanje uz vjetar ...

    a jebote .. to je u kurcu . ne, to je zato šta živiš na tom otoku u obliku kite. da.

    avatar

    05.01.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • otpor, stoko!!

    heh, i na novogodišnjem partyu na kojem sam ja bila pustili su tu stvar... a jebi ga, ima svakakvih čobana. ta pjesma je stvarno ogavna!

    avatar

    06.01.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Carob King - Odvažnik svog mišljenja

    Kako je krhko znanje, ne znam je li se pitaš ili zaključuješ da jebem ili je u pitanju jedno i drugo. Ali parafrazirati ću R. M. Rilkea i reći: «Jebati se mora zbog neizrecivog cvijeta osmjeha, jebati zbog žena.» Dragi Canisu, «ja ne znam ni tko si, ni što si, ni gdje si se skrio, ti što žuč si moju jasno osjetio». Dobro je što si se odlučio pisati blog uvijek od početka, jer ovako nitko ne zna jesi li prvo postao punoljetan ili su te roditelji kao maloljetnog oženili za punicu i u kakvim si odnosima bio s barba Guy-om dok si bio mali. Bilo bi još bolje da te mama rađa (ili da te poplava izbaci) svaka dva mjeseca, pa da svatko može reći «znam Canisa od početka». Sviđa mi se kako pišeš. Tako pičkoočaravajuće može pisati jedino muškarac s brkovima ili osmi povjerenik. Što se pališ na ljude koji su pjevali Tomsonovu pjesmu o klanju u Jasenovcu i Gradiški Staroj, ti isti će se već sutra kad se otrijezne truditi objasniti sebi i drugima kako je Jasenovac bio Hollywood, a Gradiška Stara Caritas. Ustaše su odavno izumrle, a na životu su ih simulacijom održavali UDBA-ši i KOS-ovci zbog interesa bivše SFR Jugoslavije. Antifašiste koji kod nas uglavnom nisu ni postojali, simulirali su komunisti (izuzev Franje Tuđmana – on je simulirao tricu špadi). I ti simuliraš neoantifašistu i humanistu, ja simuliram antiantiustašu i antiantifašistu. Svi to rade iz nekog prikrivenog interesa i cilja. Ti to radiš da bi povalio neku curicu iz susjedstva, ja da bi jebao cijeli svijet. Kažem ti: «Idi na tuđe si mjesto stao, idi da mi sunce ne bi zaklanjao.» Najbolji evergreen-aš Arsen Dedić pjeva samo za tebe i tvoje društvo: «Foliranti su prevarili život, foliranti su prevarili vrijeme…» Zeki te zauvijek tvoj Carob King. Piši mi. I Internet-komunikacija može biti jebačina – intelektualni cybersex. Obožavam kratke komentare. Pametan čovjek više može reći jednom riječju (jebeš-jebem) nego Mesić, Tuđman, Tito i Pavelić (poredak obrnut od odapinjanja) svojim sabranim djelima. Nemoj se sramiti sjesti i plakati – pravi muškarci to rade kako bi manje pišali.

    avatar

    14.01.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • banned

    Oh, tako li ljupkog komentara! Da si ponekad pohađao školu znao bi padeže i ponekad pravilno deklinirati poneku imenicu, te bi vjerojatno znao da razlika između točke i upitnika nije imaginarna poput tvog mozga, niti samo fizička poput tvog kroničnog nedostatka istog. Tada bi mogao zaključiti da se ja ne pitam, niti da zaključujem, već da ti konotativno poručujem da su neki ljudi prirodno glupi, za što si ti, prijatelju, živi primjer.

    avatar

    30.07.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...