Komentari

leilani.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Iva

    za početak, vrlo vrlo mi se sviđaju tvoje obrve:)) najozbiljnije. s tom mislju mi je pocelo i zavrsilo citanje posta:) (ne daj da te to uvrijedi, post nije plitak pa da su obrve u prvom planu, nego su obrve jako lijepe..nda.. enivej:)) hm.. da, puno sam frktala nosom zadnjih mjesec dana u skolu, kad god sam prosla kraj gotovinine fotke-- daklem, stalno. svaki odmor. ti ces upast na faks. i ja cu. ti si bistra inteligentna cura. i ja sam:D upast ce i oni i mi. i onda cemo tek krenut vodit rat:D ma trkeljam, sorry. to je zbog sljokica. pretvorila sam se u sljokicu. zanijela sam se u stavljanju šljokica. sretna sam o da:D

    avatar

    31.12.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • dorja

    bu! hu! prvi komentar u ovoj godini na tvom blogu. hi.h. a ko jebe novu godinu.. nego, htjedoh reći.. svi se mi uvijek bunimo zbog tih ljudi koji imaju veze i para da potplaćuju i bogate tetke i pičke materine, a da smo mi u toj situaciji, da se ne možeš upisat na fucks koji želiš i da ti netko ponudi da će potplatit nekog da te ubaci, sumnjam da bi ga odbila jer si..hm..moralna?pravedna? ne znam.. mah.. ništa.. ajde kažem ja bok :)

    avatar

    01.01.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • skips on the record

    sad ću se ja pravit pametna pa ti reći ono što su meni svi govorili "upisat faks je lako, treba ga završit", tako da se uopće nemoj opterećivati time. ti si pametan curičak (isto ko i ja :) ) i sve bude ol rajt. e i tako, ako ti treba mjesto za starenje u lici, dođi k meni, primam te ja, moš na tavanu spavat. nadam se da si se zabavila noćas, sretna nova i tako... i samo drkaj :))

    avatar

    01.01.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • kreeza identeeteta

    jesi to ti na slici?????? kjuuuuuut :)))) drkanje je zaaaakon! želim ti sve najbolje i da nova bude bolaj od stare! cheers!

    avatar

    01.01.2006. (18:54)    -   -   -   -  

  • queen of the highway

    slažem se!!i ja sam u dubravi i u potpunosti se slažem!p.s.:REKVIJEM ZA SNOVE je genijalan film...pozdraf

    avatar

    01.01.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • fabrička greška generacije

    vlado-pa hvala!ja sam se našljokala za novu makar ne volim šljokice!al bilo je šljokičavo:))))@p.blossom-pa možda je tako makar ja zbilja ne znam šta bih da sam u takvoj situaciji. ne bih se ni htjela naći, ne volim biti govno kad ne trebam!@speechless-to moj stari stalno ponavlja!joj ja tak volim liku!bumo radili tam partije za golu nadroksanu dječurliju!!!wiiii!@kreeza-jesam.o fala!također!@qoth-ma genijalan je!eh..netko me kuži..

    avatar

    01.01.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • cryptic_bride

    LoLcina! ja ne volim dubravu...al meni tak svejedno kad sam ja na totalno desetoj strani grada ;) hehe...sretna ti nova i to.... pozdraf

    avatar

    01.01.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...