Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Virtuela

    prigodna tema za novogodišnju trpezu - lova. daklem, večeras se jede ili leća (po talijanima, donosi pare) ili one dugačke azijske nudle (veli dagoberto da to klopaju u japanu za novu godinu ne bi li ti financije bile duuuuuge kao te nudle). ako ništa ne upali, uvijek se u nestašici mogu pojesti (dobro marinirani) pes i žena. dete čuvaj. trebat će.

    avatar

    31.12.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  • misko

    Točno: informacija se može unovčiti! Zato nas i bombardiraju lažnim informacijama! Poslušao sam te i osvrnuo se gnjevno na odlazeću godinu! Sretno!

    avatar

    31.12.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • kaxikay

    Pucalo se po Sarajevu sa svih strana. Mujo i Haso naišli na prostreljenog unproforca. Iz džepa mu viri novčanica od 1000 maraka. Pokupi je Haso, tutne je Muji i kaže "Vidi 100 maraka!". Mujo zagleda banknotu sa svih strana, a onda kaže: "Falsifikat!" i podere je. "Kako si znao da je falsifikat?!", zgranuto će Haso. "Di si ba vidio da se sto maraka piše sa tri nule?" hladno odgovori Mujo.

    avatar

    31.12.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • look at me...

    super blog-imam novi post i jako mi je vazno da ga procitas i prokomentiras jer o toj temi se ne smije sutjeti!

    avatar

    04.05.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Moš me ubit, nemrem zaboravit: Takvu crvenu novčanicu imala jedna Vesna u osnovnoj školi, i zadatak da po izlasku iz škole kupi kruh. ali nije pojanta u tome, nego je ta novčanica bila tolko puta presavita dok nije došla na veličinu kockice, ne kvadrata, s tumačenjem - da se lakše nosi i da joj niko ne drpi nofce, a ono u obliku kockice, ali još joj je falilo dva -tri sloja do kocke, a ono papir savitljiv, i dobro, ja to pričam mami, a ona veli kak to nije pristojno delati s nofcima. Nisam tada pojmila da se novčanica haba, niš mi ni jasno. Sreća pa je došla nova vlast pa ne znam jesu li potomci te tete i onog rudara kaj je bil na nekoj nofčanici dobili odštetu, a sve manje viđam više od 500 kuna u komadu pa ne znam ko je na kojoj sliki. Skupila sam medeke, 300 kuna, znaš! Kaj veliš!? Ha? E a ne kasnim ti puno s komentarom, ni punih četri godine nije, kaj je to za nas!

    avatar

    29.03.2009. (07:11)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Mene su kao malu učili da dignem pogled dok hodam nepristojno je buljiti u pod!Ma jebeš pristojnost,odsad samo po podu zvjerinjam možda mi se posreći!Hvala na priči i savjetu!

    avatar

    14.08.2016. (19:12)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Usput dobrodošao natrag!

    avatar

    14.08.2016. (19:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...