Komentari

madworld.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • My So-Called Gay Life

    Sretna Nova 2006. :-) Jedini

    avatar

    30.12.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • d.

    Od Chainsa imam jedan album, ali nisam stigla još poslušati. A i trenutno nije kod mene. Lolice su onako... simpatične. Prva dva singla mi baš ne valjaju, ali ostali su zgodni. Harryja uopće ne čitam, mislim da me to baš i ne bi zanimalo pa se i ne trudim!* SrEtNa NoVa

    avatar

    30.12.2005. (20:03)    -   -   -   -  

  • fabrička greška generacije

    heh..znala sam ja da češ ti doći na chainse...pametna si ti cura! ali za šljokice se nisam nadala...

    avatar

    30.12.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • ...TRY TOO HARD...

    imam već dugo alice in chains ali nikako da preslušam...pottera čitao...lollobrigidu nemam...nek mi neko posudi...sad ću krenut žicat sve frendove...a još imam toliko muzike koju nisam slušao...uživaj sutra:)))

    avatar

    30.12.2005. (23:55)    -   -   -   -  

  • Iva

    harry ti je super super taj 6. super dio! ja se isto ni jedne faking stvari iz petice nisam sjecala pa ti mogu dat jedan savjet :D:D o jesss jedva sam docekala, da djelim savjete :D al nisu spoileri:) uzmi fino peticu i procitaj (pri kraju je) ono prorocanstvo, dobro ce ti doc. i spominjat ce se DA -- to ti je bila ona dumbledorova armija, to je harry kao osnovao da uci ko hoce s njim obranu od mracnih sila i tak neke kerefeke:D i mislim da ti je to ok:) joj super je super:D:D:D sljokiceee ajme da ja se veceras zbilja tome veselim:D jedini dan kad si mogu dopustit neogranicenu konzumaciju svjetlucavih cuda!! sretna ti nova! joj sta sam ja dobre voljeee, idem peć kolač za novu:D

    avatar

    31.12.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • robbie4ever

    hello...super ti je blog...* * * Happy New Year * * *

    avatar

    01.01.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    haha, ne ću to nikad zaboravit :) neću mirno umrijet ako ne budem našljokana prije :) sretna ti nova, lolobriđida djveojko :))

    avatar

    02.01.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    hmh...malo prije sam čitao još jedan blog i isto je neko bio na tom atentatu....neki popularni bend veliš? čitaš pottera? de rađe Narniu čitaj:)

    avatar

    02.01.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    ajme crapperu, ne znaš za antenat, ma sram te može bit :)))))

    avatar

    02.01.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Hej ljepotice, sorry na onom prikrpavanju u Močvari :-* super ste curke, moramo jednom jednu grupnu kafu nabacit :3

    avatar

    03.01.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @jedini: tebi isto :).. @draguljče: ma lolice i meni već na živce idu :)a heri je zakon :),@prota: a i ja sam to znala(ono da sam pametna :P) @trytoohard:slušaj chainse, kažem ti.. !! @vlado: a fala na savjetima :),, aaaaaaaaa to je DA.. a ja još glaedam i čudim se :),, @robbie: a neki robbie williams fan? di samo naleti na moj blog ??:) a fala tebi sto @daydream:zato čim te sretnbem napadam te :) aj sretna nova i tebi.. fala @crapper:antenat je super.. ni baš popularan vjerojatno si bio na happy blogu :D :D @kenny: ma sve u redu.. ali ubuduće mi NEMOJ pokazivat nikakava alkoholna pića :D ni dobro.. ni.. ajme meni poslala sam ti broj.. sad me samo strah kad ću dobit čuden pozive u noći :) ma bez brige, ionako moraš cd dobit, ne? :)

    avatar

    03.01.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...