Komentari

osnovna01.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • e-učenje

  1. Kako to misliš da neki "opet moraju u školu" (i za vrijeme zimskog odmora) - na odbojku i informatiku? Pa to se ne mora!!! 2. Snijega nam sad svakako ne fali, tu se slažem ;-) 3. Slike su ti sad ne velike nego ogromne. Mislim da bi ih mogla komotno i smanjit za piksel-dva. Veselo dočekaj(te) Novu!

  avatar

  30.12.2005. (14:38)    -   -   -   -  

 • e-učenje

  PS. A što se tiče spavanja na satu - tko ti je kriv kad ne dolaziš na informatiku ;-)

  avatar

  30.12.2005. (14:39)    -   -   -   -  

 • Zaustavite vrijeme i uživajte

  A smijem li ja pitati zasto skola nema svoju domenu i na njoj svoje stranice ? ;) ... za domenu treba pogledati www.dns.hr a ako nemate server uslugu hostanja mozete dobiti na public.carnet.hr stoju ... neke skole su se snasle, vidi http://public.carnet.hr/statistika.php?show=gostujuci_abeceda

  avatar

  05.01.2006. (00:29)    -   -   -   -  

 • e-učenje

  @foto: Ma bit će, bit će... sve je to "work in progress". Imamo već par blogova, pa i (kakav-takav) forum na lickiosik.aboard.de, a stranice će eventualno biti na licki-osik.skole.t-com.hr dok ne nabavimo bolju domenu/hosting servis. Razlozi: informatika je uvedena tek ove šk.g. kao izborni predmet, novi učitelj počeo u studenom...

  avatar

  16.01.2006. (09:48)    -   -   -   -  

 • e-učenje

  @foto: Hvala na CARNet linku, vidim da su škole dobile lijepe domene, a i s CARNetovcima će sigurno bit lakše dogovorit postavljanje nekog specifičnog CMS ili LMS alata nego s T-Comovcima.

  avatar

  16.01.2006. (10:01)    -   -   -   -  

 • purgericaaaaaaa

  MARIJICKA=KURVA DAJANA=KURVETINA ZAJEDNO CINE=DVIJE UMISLJENE KOZE!!!

  avatar

  24.04.2006. (11:34)    -   -   -   -  

 • my world!!!!!!

  dobar blog,makar nisam iz lickog osika

  avatar

  24.04.2006. (11:36)    -   -   -   -  

 • MaRe I LaNcHi!!!!!!!

  cudan blog...kissac..pozdravljamo lucija i ivana iz lickog osika

  avatar

  06.05.2006. (14:15)    -   -   -   -  

 • MaRe I LaNcHi!!!!!!!

  WE HATE A DAJANA!!!!!!!!!!!!!!MARIJA!!!!!!!!BICH!!!!!!!!!!!!!MARIJA MARIC IS A BIG BICH!!!!!!!!!!!!!!KUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!DVIJE UMISLJENE KUJE,KOJE MISLE DA SU BOLJE OD NAS DVIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAAHAHAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH..E PA NISU!!!!!!!!!!UMISLJENE KOZE!!!!!!!!!UMISLJENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...COBANIC EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..GLUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....RUZNEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE..MUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...JADNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........BOLESNEEEEEEEEEEEEEE U MOZAK!!
  EVO TO SMO HTJELE JOS JEDNOM OBJAVITI,JER NJIH DVIJE FAKAT MRZIMO!!!!MARE:CAK SAM S4E S DAJANOM POSVADALA,JER ME KUJA NAPALA,LJUBOMORKA!!!!!!!!!AJDE SORRY NA IZRAZIMA!!BLOG TI JE MRAKAC!A KAD CE NOVI POST????AJDE KISSAC!!!!!!!!!!

  avatar

  10.05.2006. (11:17)    -   -   -   -  

 • matea

  odkud si ti?koja je to čovićka???

  avatar

  23.12.2007. (15:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...