Komentari

vrsnjackapomoc.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • crvena

    mene je uzela na pik jedna cura iz razreda i svasta mi ne govori,ne smeta mi to toliko nego mi vise smeta sta to ocito i moja razrednica vidi a nezeli nista napravit. a ja to njoj ne bi rekla jer je sva onako simpaticna a ne zelim da misli da radim probleme(tek smo se uopznale jer sam 1. srednje).a ta zenska koja me uzela na pik se ulizuje razrednici stalno.a mene to tako ne bi zivciralo samo da mi je nije zao.mislim ja bi ju u zubima mogla drzat da to ocu ali njoj fali nesto pa se izivljava na drugima.nisam ja jedina...kako da mi nju preobratimo na nekakvo normalno stanje

    avatar

    08.01.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • everybody dance now

    moj savjet ti je da se obratiš razrednici za pomoć,jer sam sigurna da razrednica to vidi,ali ne želi ništa reći!Čeka sa joj se ti obratiš!I vjeruj mi ta koja se stalno ulizuje vjerojatno ide na živce tvojoj raski!!

    avatar

    08.01.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • otrovna jabuka

    evo nek se i ja javim... završila sam školu, ali ne tako davno. nisi baš detaljno opisala problem, pa ću probati se snaći s ovim što si napisala. meni je za takve ljude bio jako koristan savjet koji sam jednom dobila - nemoj takvom nekome uopće pokazivati nikakvu reakciju. ne dozvoli toj curi da vidi kako te može naljutiti ili rastužiti jer nikome nije gušt izazivati one koji ne reagiraju. ako vidi da ti ne trzaš, velike su šanse da će odustati. isto, potpuno se u svemu slažem s 5rich... obrati se razrednici, to ti može samo dobro učiniti. većina razrednika vidi puno toga što se događa u razredu, ali ne reagira dok situacija nije stvarno opasna, ili dok im se učenici ne obrate.

    avatar

    08.01.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • Vršnjačka pomoć

    Razrednici naravno postoje i zato da pomognu svojim učenicima kad su ugroženi bullyingom, a ne samo poučavanja radi. Nemoj dopustiti da ti itko zagorčava dane u školi, a za sve takve ima lijeka, vjeruj mi. Razgovaraj s razrednicom, uključi u problem svoje prijatelje i ne dopusti ničije iživljavanje. Ako ne ide drukčije, javi se profesorima koji vode skupinu za spječavanje nasilja. Rado će ti pomoći.

    avatar

    31.01.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...