Komentari

tamburasi.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • searching for the perfect romance

    sritan ti božić :) uživaj u blagdanskom duhu :)

    avatar

    25.12.2005. (02:30)    -   -   -   -  

  • Sabina

    Svim mojim tamburašima i onima koji se tako osjećaju želim sretan i blagoslovljen Božić!!!!Pusa svima.....

    avatar

    25.12.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • Trisha

    Sretan Božić cijelom orkestru i svim dobrim ljudima! pusek

    avatar

    25.12.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • adela

    *sretan božić!* pusa svima!

    avatar

    25.12.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • Audry

    Sretan Božić kokama, tamburašima i onima koji samo čitaju, a ništ ne pušu.

    avatar

    25.12.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • Ivana

    makar smo se već svi vidli i ščestitali još jemput svima sretan Božić!!Pusa svima

    avatar

    26.12.2005. (19:02)    -   -   -   -  

  • adela

    ZNAM DA JE OVO BOŽIĆNI KUTAK....ALI ISKORISTIT ĆU PRILIKU I ČESTITATI NAŠOJ JEDNOJ PRIMAŠICI ROĐENDAN! E PA LJEPOTICE PLAVA (ČRLE) SRETAN TI 18. ROĐENDAN!!! SUTRA SE OČEKIVANO OČEKUJE VEĆ DUGO OČEKIVANA FEŠTA DA ĆE BITI ŠTO BOLJA!!! :) PUSA....pusa kokama....

    avatar

    28.12.2005. (00:41)    -   -   -   -  

  • adela

    kao što se moglo očekivati, očekivana fešta od male plave primašice :) je bila fenomenalna....kaj je bilo i za očekivati....još samo da nam stignu fotke.... p.s. curke ja i sanja smo stigle sretno doma! :) uz 40km/h! polako ali sigurno!! puse nini, audry, sabini, ivani, patrischi i jednoj curi sa 2. brača....zna se kome! :)))

    avatar

    30.12.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • Trisha

    adelči, pital je kapelnik u busu za vas :)))))))) nikaj se ne sjeća! nek ste vi i 20 km/h išli sam nek ste nam žive i zdrave stigle! mi smo jurili ko zna kolko, a nino nas je zabavljal do doma :) pusa tebi, sanji, ninočki, sabini, audry, ivančici i svima ostalima :)

    avatar

    30.12.2005. (01:13)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Urednik vrati se s godišnjeg i stavi slike s koncerata i kaj je najbitnije s fešte!!!

    avatar

    30.12.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • Sabina

    Ej ljudi!!!Za sve one koji ne znaju ja sad stojim,sama i jedina :))))....Uf,to je bilo dobro,to je trebalo slikati!!!!Kad su se drugi samo falili,ja sam odlučila dići se-I JESAM!!!!Koncert je bil najgori do sad,em je trajal pun ku... i 800,em su mi oni puhači na početku išli na živce,em se ovi hvale sa 76895 osvoijenih ZLATNIH plaketa,em je trebalo sedeti tri vure s crnjavkom na riti....Fuj!!!!Ma od svega toga je bitno da je nama u srijedu bilo FENOMENTASTIČNO!!!!Naše nevino djetešce je ušlo u punoljetnost...Fešta je bila mrak,umorili smo se...Treba to ponoviti!!!Ko je prvi na redu da bude punoljetan???Meni još fali jedna godina :))))....Pusa svim mojim kokama i svim ljubiteljima tamburaša...Mislim da sam sve napisala?!?

    avatar

    30.12.2005. (19:02)    -   -   -   -  

  • adela

    TAK JE SABINA!!! TI SI I JEDINA IMALA PRAVO......SAMO KAJ SU TEK POSLIJE I NAS POHVALILI SA MEDALJAMA ALI JOŠ SMO UVIJEK OSTALI ŽUPANIJSKI ORKESTAR....MISLIM STVARNO.....AH...KAJ MOREŠ? MORA BITI I TAKVIH LJUDOVA NA OVOM SVIJETU! KAJ SE SJEDENJA NA KONCERTU TIČE KRALJEŠNICA MI SE ISKRIVILA! :).... KAJ SE TIČE PUNOLJETNOSTI JA SLAVIM PUNOLJETNOST U 9. MJ I JOŠ SAM PRIJE REKLA KAK BUM JA IZNAJMILA PIVNICU, SKUPA S KANDELABERIMA! :) VALJDA SE BUDU JOŠ DRŽALI DO ONDA....MA KAJ NEBI....TAK DA SE ZA 16.9. NE MORAŠ BRINUTI KAM BUŠ IŠLA NA FEŠTU!! :)) NE SAMO TI NEGO SVE OSTALE CURKE I ČLANOVI ORK....I JOŠ MOJI S RAZREDA....MA VALJDA BU MESTA! :)) NADAJMO SE DA BU SVE KAK SAM SI (VEĆ SAD) POČELA PLANIRATI!... P.S. SABINA MISLIM DA SAM TE NADPISALA SA OVIM KOMENTAROM....PROBAJ JEL MOŽEŠ VIŠE.. :) IZAZIVAM TE!

    avatar

    30.12.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • Sabina

    Koka,mene niko ne izaziva jer sam ja uvijek glasnija i više bum napisala od tebe :)!!!!To ti je valjda jasno??Valjda si do sad čula i vidla sve kaj delam i kak volim pričati,pjevati,plesati,umoriti se s vremena na vrijeme i sve ostalo....Dakle,sad da počnem!!!Kaj se naše turneje tiče,meni je guzica ostala negde u Đurđevcu,a možda i u Baili nakon cipelarenja!Uglavnom,nema je...Sve bi to bilo u redu da nismo morali čobeti na tim stolcima.U Koprivnici smo trebali mi odsvirati jedno sat vremena nekaj iz našeg bogatog repertuara(Karmensitu,jestrdej,praizvedbu,zagorsku i ine stvari..),kak su oni puhači u Križevcima(skoro sam se skolintala od dosade,a i od umora).No dobro,nije bed-za drugu godinu smo naučili!!!Mislim da bi se od sada trebali zvati-ŽUPANIJSKI ORKESTAR KUD-a PODRAVKA iz Koprivnice...Možda bi dobivali više para pa bi češće išli na more(aha,je moreš si misliti-pusti snovi)...Dobro mi je krenulo :)!!!Onda dalje,srijeda!!!Uf,to je bilo fenomentastično-roćkas mislim!!!Jest da mi je od onda guzica u komi od,doslovce,cipelarenja!!!Uf!!!Svaka čast nama kaj smo napravili feštu i Sineku kaj nas je pozval i pružil nam mogućnost da se profeštamo(nije da u zadnja dva mjeseca nismo svaki vikend feštali)!!!U svemu ovome kaj sam napisala nadam se ISKRENO I OD SRCA da se našem dragom nevinom djetešcu svidio poklon koji smo mu kupili??To ćemo vidjeti ako ga bude nosio(jedan dio poklona već nosi,a drugi još nismo vidli) i koristio(valjda si sad bude redovito pral kosu)!!!!Zakon!!!A veliš tvoja fešta je tek u 9.mj???A nije bed!!!I to bu začas došlo...Znači ti planiraš u pivnjaku slaviti???Odlično!Dečki budu svirali samo za nas,a mi se bumo potrudili da napravimo takav raspašoj kakav još nije bil u Pivnici!!!Samo se nadam da nam budu dali da bumo duže od 1 sat(mislim pri tome na njihovo radno vrijeme)!!!Ma kak god da bilo bude fenomentastično!!!Luda ekipa-luda fešta!!!Mislim da sam te ipak premašila!Ubuduće nemoj izazivati :))))...Pusa tebi i svim mojim kokama!!!Ako se ne vidimo želim Vam svim asretnu Novu i lijep provod svima koji nekud idu na doček!!!Vidimo se na godinu :)

    avatar

    30.12.2005. (20:16)    -   -   -   -  

  • Trisha

    e pa vi ste šašave do kraja! ja morem klafrati, ali ovo je već preveč ;)))) ja te nebum izazivala, samo sam htjela svima unaprijed čestitat svim kokama i tamburašima novu godinu, zaželjeti sve najbolje, puno sreće, zdravlja, ispunjenje svih želja, ma sve naj! pusaaaaaa i vidimo se 2006.

    avatar

    30.12.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • adela

    uffff sabina.....više te nem izazivala! :)))) mijauuu... rekel je maestro da bumo počeli vježbati picikato polku jer ipak mi znamo bolje šlatati nego križevčani!!! :)) tak je rekel meni i sanji u križevcima....slijedeća je proba 15.1. kaj se tiče pivnice ma valjda budu produžili radno vrijeme...ako ne -svi kod bregovića!!! :) curke pozdrav svima (da ne nabrajam sad) *SRETNA NOVA 2006. SVIMA* i svima želim ludi provod u novogodišnoj noći!! do čitanja!

    avatar

    31.12.2005. (13:57)    -   -   -   -  

  • Ivana

    What the fuck ste se tolko raspisale???

    avatar

    02.01.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • adela

    uf ivana.....ajd i ti i audry i ninočka još falite.....pa bar imaš kaj čitat....ajd da je i kaj pametno ne? alj smo se sastali:)...već pomalo bulaznim....

    avatar

    07.01.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • Audry

    Baš mi je palo na pamet da mi ništ ne pada. Bum se već nelaj setila. Do onda abe ti se. Posdravi pozdravljanja svim pozdraviteljima i pozdravljenima koji očekuju pozdrave ili su ih već primili od nekog drugog pozdravatelja, a on ne zna da ste možda i prije bili pozdravljani putem pozdravljačkog tijela kao takvog. Ipak mi je nakaj i palo na pamet. Pozdrav kao ovakav.

    avatar

    08.01.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  • Trisha

    pa pozdrav i tebi Audry, fakat si super! ;)

    avatar

    08.01.2006. (16:37)    -   -   -   -  

  • adela

    e audry ipak je ovo previše riječi sa korijenom POZDRAV za mene!! ali svaka ti čast....evo ti jedan POZDRAV!!! :)))

    avatar

    08.01.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...