Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pulicer

    Totalno si na krivom putu James Bond! Pa nije ovo skupljanje milostinje za bebe detektivska prica, nego povod za pitanje: imamo li mi ministasrstvo zdravstva? I zasto je taj ministar uopce jos na polozaju, kad vec ne koristi za sebe uslkuge istog zdravstva i nesposoban je naci sredstva za te bebe. Usput ovih su dana u Saboru stekli uvjete za povlastene mirovine.Time su srusili Ustavnu odredbu o jednakosti svih gradjana.S jedne strane TV-show i bebe, a s druge strane jad, bijeda i povlastice.

    avatar

    20.12.2005. (16:25)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    A bebe? E bebe služe da se Mudrinić i Pavić predstave u humanom, dobrotvornom svjetlu. Kad se svjetla ugase, dvojca partnera još iz dana 'Mreže' nastavit će projekt povezivanja preko 'Iskona'. Čekajte par dana i sve će vam se samo kazati.

    avatar

    20.12.2005. (17:41)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Dedeka si si ubio ti osobno, Kemo, kad si prvi put progovorio u Zagrebu. On je baš na u birtiji kod Dolca ispijao svoj prvi gemišt, kad si ti, po prvi put u povijesti ovoga grada, pozdravio Škrabea: Bok, stari, šta ima? E kad je to čuo, tu kombinaciju, taj bok i to što ima, otkazali su mu bubrezi, tri sekunde prije srca! Kemo, tebi nije dosta ono što je napisano, ti i dalje jebeš po Željku, a glup si toliko da ispod stola ne bi znao izać, da te netko podanj stavi!Ti stvarno nisi svoj, prika! E, da je meni tvoja glava, pa da kasnije slikam nadrealne prizore! Kakav Dali, kurac od lipe, to bi bio nadrealizam! Što ti vidiš u toj košnici, to ti mene fascinira.

    avatar

    20.12.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Željko, bio si istinoljubiv, pa si ostavio ovu poduku:"... Ponovimo dakle, s nadom da ovaj put ne ćeš brisati istinu: Latin je ucjenjen! Ucjenjuje ga Puki. Pukiju i Čadežu stanoviti je mladac, Latinov miljenik, ispričao tužnu ljubavnu romansu. Puki je to, naravno, snimio na kazetofon, i, dao do znanja Latinu čime raspolaže. Od toga dana Latin je pisao u 'Nacionalu? (tj. Pilaš mu je pisao tekstove), a u emisiji je radio što mu je SMS kružok naredio! Jebiga: U ovoj je zemlji lakše biti pederčina, nego peder! Jer, prvo je karakterna osobina - drugo, samo nagnuće." Jadan Denis. Za razliku od onog antipatičnog ženomrsca koji postaje simpatičan priznajući da je homo, onog baletana iz HNK, Denis, od simpatičnog angažiranog novinara sve više postaje omražena ucjenjena tetkica! Denisu bi trebalo pomoći: trebalo bi ga nagovoriti da progovori o svim tim ucjenama, o svim tim Pukanićima, o dečkima iz bečke slastičarnice koji su mu davali regionalnu nagradu, a pol ih ima status rezidenta...Denisu, evo, samo Dragi Blog može pomoći. I on to i čini: on i inače, u skladu s katekizmom, čini sve što može, a, što je još zanimljivo, i sve što hoće! Željko, sve si bolji, a i sve je bolja ekipa na blogu! ZA PET! Moja je osnovna flamerska ambicija toliko kuriti da ovaj tvoj blog zapali toliku vatru da se opet, ne bi li se stvari smirile, nađeš u nekoj redakciji! Prijatelju, želim ti u novoj ne samo zdravlja, nego i puno posla. Klasičnog, novinarskog, u nekoj dobroj novini. Bok,

    avatar

    20.12.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Ma sve 5 !

    hehe...prika, samo cekam dan kad ces otkrit da su Gotovina i Carla zapravo brat i sestra, a da Dunja ceka Sanaderovo dijete. seres li ga, seres.

    avatar

    21.12.2005. (03:27)    -   -   -   -  

  • Nikša&Alex

    E,KAD BI NAMA BIO TVOJ MOZAK. BLOG TI JE SUPER,POSJETI I NAŠ.

    avatar

    21.12.2005. (10:58)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Budući da ovdje ima i obrazovanih čitača tipa Dragi Blog, iza kojeg skromno čuči neki novi Dostojevski, valja biti oprezan i reći: prava je privilegija biti glup pokraj inteligentnih i informiranih tipova kojih bi tip-predvodnik bio rečeni Dragi Blog, iza kojega još uvijek čuči neki novi Dostojevski, pak bih ovom zgodom to i pismeno potvrdio. Ne znam samo što tu radi Škrabe, ali kad je već tu Nino, onda nije daleko dan kad će mu se pridružiti Boris i Tahir. I tako će ponovo proraditi trojedni pisac, kako sam ih svojedobno nazvao. Svemu ovome dakako pristaju i likovne igrarije Tahira, osobito one sjajne karikature koje je nedavno izložio. Pa i njegove izvrsne lutkarske predstave itd. Sve u svemu lijepo je biti glup. Međutim, koliko god bio to što jesam, dakle gluperda, ipak ne bih mogao pristati da mi se pripisuje ono što nisam, dakle - Tahir, što mi, novi i vrlo lucidni Dostojevski (čuči li još?) tako velikodušno pripisuje.

    avatar

    21.12.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...