Komentari

leilani.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • super kul kejOi!s pička

    hvala na slici , baš sam počašćena ... hehe... i izvoliš otić ivanu ,a moš i mene povest...neću se bunit

    avatar

    19.12.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • Ima li tu mjesta za mene?

    ej...ako nisi pročitala ostale knjige od amelie, nemoj da te ova zaustavi!obavezno pročitaj-LJUBAVNU SABOTAŽI i HIGJENU UBOJICE...te dve su mi nenadjebive, pogotovo prva...a ni duge nisu loše...pozdrav

    avatar

    19.12.2005. (19:54)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    dušo onaj rum ti je fino došao neki dan :).. nego sad mi svira više sila-telepatija ,kažem ja :).. i da t. je idiot i tući ću ga ak treba unatoč mojoj anoreksiji :D.. kako češ dobiti legendaran poklon, no.. uglavnom..

    avatar

    19.12.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • Iva

    ah boze svaki put kad spoznam da je netko procitao nesto od nothombice.. prosto me pukne katarza neka!! ona je meni Pisac. Rijetko se kad desilo da nisam mogla pustit knjigu iz ruke (vrlo vrlo rijetko) a nju.. nju sam citala ako treba s mobitelskim svjetlom pod pokrivacem da mi stara ne sere:D Ljubavna sabotaza, pipi, i agree! i antikrista.. samo ne protiv kataline. bljaki. sluzava neka knjiga.

    avatar

    19.12.2005. (20:45)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Mali kapaciteti za pohranu tekućina, a? Imam frendicu koja je ista takva, krajnje iritantno u delikatnim situacijama...kad je neki važni trenutak a ona ODMAH SADA ODMAH mora na wc x.x Ma nisi me isprepadala...ja sam bila u nekoj nervozi, onaj bend mi je bio u kurcu i svako malo sam pogledavala na sat da vidim kada da krenem prema Čvari, pa nisam ziher ni kolko treba do nje, pa računam, računam...a breakdown trenuci-sve je to ok, svatko ih ima...drž se curo :)

    avatar

    19.12.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • dorja

    vuah.. bijah u papiljonu. /trijezna/. mene uvijek puknu te suze zle kad bi se najmanje po defaultu trebala plakat.. ma jebeš default.. Kada počne da propada sve, sve što imaš stavljaš prst na čelo, gledaš u nebo i golub ti se posere u oko. pa si ti misli, zašto baš ti /zato što te bog ne voli (a ne voli te jer je i on zao a ti nisi) / poz ;)

    avatar

    20.12.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • cryptic_bride

    six pack je zakon! a apc jos vise :) heh! mene nisi nasla u papilonu hehe, al jesi svigdje drugdje! al to je ok! aj pozdraf i ne plakati :)

    avatar

    21.12.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • dr.Kadžija

    ja se sjećam kako sam davnih dana kad sam počinjao pit cijedio pitona svakih pet minuta u nekom haustoru...ne mislim na bend....na njih se nebi popišao kak su loši

    avatar

    21.12.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...