Komentari

bllankk.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • The Phoenix

    E balgo se tebi .. .. a ja ? Cijelo popodne učim, naime imam 4 predmeta za naučiti. . .ne pitaj! I mi ti imamo lektire 100 kg ! Sad prek ferja imamo 2, pa još za referat ja 1 pa još jednu iz filozofije za referat i još za maturalnu radnju - 5 ukupno!! Katastrofa ! To mi je najdraži feeling, kad sam sam doma ... i još kad snijeg pada.. . uživaj ! Tako se i ja zamislim .. . ide doma,a snijeg pada i pada ... . A što se tice svakodnevnih iznenadenja, ja sam ti pravi primjer osobe kojoj se nista ne dogada u životu osim promjene broja na kalendaru, vjeruj mi !!! pozdrav

    avatar

    14.12.2005. (19:16)    -   -   -   -  

  • Solo Brijačica

    a jebote.....sreća da nisam upisala neki fax di se tolko čita...volim čitat knjige..knjiga može imati i 500 stranica samo da nije obavezna..ono "moraš" te guši..

    avatar

    14.12.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • secret

    snijeg pada, a ja sam sama setala s osmijehom i pozelila da prosetam s mojim dragim iduci put:)

    avatar

    14.12.2005. (21:08)    -   -   -   -  

  • ...my.diary...

    hi!nebi vjerovala,ali i meni se dogodila ista stvar jucer, hladnoca, prekrasne pahuljice,i taj feeling mira,kao da je vrijeme stalo :)) e,i da kazem thanx na komentaru,bas si me nasmijala,ali jedna stvar je tocna :) pozdrav!

    avatar

    15.12.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ja uzivam u bozicnom ugodjaju. :) Imam veliku jelku iza ledja i valja ju okititi. Sinoc smo stavili lampice, a ako nastavimo u ovom tempu bit cemo gotovi taman na Badnje vece. :D Pusa i daj puhni koju pahulju u ovom smijeru, ne bi li mi koja doleprshala. :)

    avatar

    15.12.2005. (12:22)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    @jančii-e jadnik, mogu si samo zamislit kak ti je...al nece ni moje uzivanje bas predugo potrajat...pa ono, uzivam dok mogu, makar nisam bas ovaj cijeli tjedan in the mood, al nastojim da si skroz ne pokvarim raspolozenje @muudrathena-skroz se slazem s tobom. taj moras me ubija. Kad bi netko zamolio, vec bih to napravila s vecom voljom, a ovak... @to secretica!!! :))) @da, znam-taj snijeg bas utjece na nase raspolozenje, jel da? A kaj se tice onog-dobila sam iznenadni nalet inspiracije pa sam ga morala iskoristiti:)) @mishmisho-draga moja mishice, mmm-velika jelka...obozavam to...a psenicu?jesi je vec posadila? ne brini, vec je puno pahuljica doleprsalo k tebi...mislim ja na tebe :*

    avatar

    15.12.2005. (15:51)    -   -   -   -  

  • butterfly in Hell

    e, prelipe su mi stvari što sam pročitala u pretposljenjem postu. Jednosatvno savršeno. Dođe mi da se rasplačem, hvala što si mi uljepšala dan!!!!! :))Navrati ponkad!

    avatar

    15.12.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    ej, butterfly...zaboravila si mi napisat adresu bloga...pa, nist, pricekat cu da mi jos koji put navratis i napises adresu :))...i stvarno sam sretna sto sam usrecila toliko ljudi s tim postom!osjecam se super!

    avatar

    15.12.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  • Town called Malice

    Hey! Ja obožavam gledati snijeg kako pada, djeluje jako smirujuće. Sad si me poaknula na šetnju. Mada ne pada snijeg. Nema veze! Pozz!

    avatar

    15.12.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  • ...my.diary...

    ciao!ne,nisam imala pingvine u planu, no nebih se bunila niti protiv toga, osim sto bi se valjda smrznula jednom za vjeke vjekova :)) nego, nije mi jos rodjendan,ali kad bude,onda chu napisat tu zelju :) pozdrav!!!:))

    avatar

    16.12.2005. (09:08)    -   -   -   -  

  • Stare pjesme, moji snovi... kOhm2%

    ja sam pročito 800tinjak stranica "Hitchhiker's guide to the galaxy"-ja u roku tjedan dana čitavši samo u tramvajima i busevima! nije stvar u broju stranica već u tome moraš li i želiš li. al vjerovatno to vec znas... moro sam bacit nekakav komentar, al nisam znao sta. pa eto :)))

    avatar

    17.12.2005. (13:43)    -   -   -   -  

  • Dozvola za disanje

    ja ne volim čitat knjige,zapravo ovisi kako koju...ako čujem o nekoj knjizi da je dobra i kad se uvjerim da je dobra onda ju pročitam maks. 2 dana,a ostale (tipa lektire) skidam s neta :) ja sam stalno sama doma,meni je svaki dan mir i spokoj...deda se počeo zabrinjavat za mene i pitao me jel imam kakvih psihičkih problema s tim što mojih gotovo nikad nema doma.reko imam problema kad su doma a ne kad sam sama...i tak snjeg...volim ić na klizanje dok pada snjeg...fantastično nešto...

    avatar

    17.12.2005. (15:47)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Obožavam kad je noć i kad snijeg pada.. Radijator mi grije, ja sjednem na njega, otvorim prozor i gledam kako se bijele pahuljice polako stvaraju iz ničega, padaju po svemu.. miris snijega.. zime.. Božića.. spokojne večeri.. Sve je mirno i tiho.. samo osjećaš studen kako se miješa s toplinom radijatora..

    avatar

    18.12.2005. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...