Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Civilka

    nikad demokrata od hadezeovaca. ali nije problem u njima koliko u onima koji sute dok se gaze civilizacijske stecevine. prvo ladisic, pa stankovic, sad latin. ni glasa cuti. zabrana okupljanja na markovom trgu. svi sute. tako nam i treba.

    avatar

    14.12.2005. (00:29)    -   -   -   -  

  • Medi@Intelligence

    Prijatelju, pa ti si stvarno odabrao politicku stranu, a istovremeno bi zelio biti neovisni novinar. U normalnom svijetu to ne prolazi jednako kao sto ne prolaze nestrucnost i infantilizam u programima javnih televizija poput HRT-a. Takvoj nestrucnosti bili smo svjedoci u toj osporavanoj Latinici u kojoj je voditelj Denis Latin prikazao jednostrane priloge radene potpuno neprofesionalno jer fakti izneseni u tim prilozima jednostavno nisu odgovarali relevantim i strucno analiziranim podacima. Ja cu biti iskren i kazati cu kao takoder nisam podrzavao mnogo Tudmanovih poteza, no ne mogu prihvatiti neprofesionalnost i jednostranost u stvaranju emisije koja obraduje jednu toliko opseznu i slozenu temu. To, prijatelju moj, ne mogu ciniti novinari koji su svoj zanat stjecali izvjestavanjem s placa ili jos gore kroz razne zanate koji s novinarstvom nemaju nikakve poveznice. Takav pristup je NEDOPUSTIV I ZAHTJEVA KRAJNJU OSUDU STRUKE jer sutra cemo se i ja i ti, ali i mnogi drugi susresti sa slicnim likovima i mozda ce neki od nas biti i prozivani ili optuzivani. Tada prava na adekvatnu obranu necemo imati jer ce prilozi koji opisuju, npr. nas rad, unaprijed biti jednostrano poslozeni i baceni nam u lice. Sa takvih pozicija nitko se nece moci obraniti. Zar je to JAVNA TELEVIZIJA I JAVNI SERVIS???Jedno je politicki pritisak, a nesto potpuno drugo je neprofesionalnost. Kroz prosla dva dana, po prvi puta u povijesti Hrvatske, netko je konacno javno prozvao ovu kucu za neipunjavanje zakonom odredenih kriterija. Pa zar je to grijeh, zabrana, urota ili mi, prijatelju moj, ne zivimo u istoj drzavi!Najstrasnije od svega je to sto oni koji sada brane HRT, prihvacaju da hrvatski medijski prostor javna televizija-HRT puni sa primitivnim sapunicama, reality zabavom, infantilnim kvizovima, potpuno neduhovitim serijama i jeftinom glazbom. Pa dobro kako se netko moze usuditi govoriti kako mu se na HRT-u ne svida ovo ili ono, ako je sada u ovom trenutku rekao kako je napad na HRT ujedno i napad na slobodu!Mislim da ces i ti, prijatelju moj, nakon svojeg izjasnjavanja, izgubiti svaki kredibilitet da govoris o losim stranama HRT-a jer je i tvoj pristup ovoj temi sveden na pokusaj pronalaska politicke urote!

    avatar

    14.12.2005. (22:38)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... da, morat ću ponoviti opet onu: građanstvo si je samo krivo što ga jebu u šupak... :-P

    avatar

    15.12.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • antracit

    Medias, al' ga seres :) Od tih silnih slova, a 2219 si ih natipknuo, nisi nigdje napisao KOJI je to dio latinice odradjen neprofesionalno? :) Sto je to krivo receno, nepotpuno receno? Koje su to neprofesionalnosti? Zash to ne napises? Frka te je neceg? Ili jednostavno nema tih stvari, pa ne mozes prstom pokazati na njih? Ako je i CIJELA Latinica bila sjeb, promasaj, onda se uhvatio za BAR JEDAN DETALJ iz te CIJELE Latinice? Osobno mi je Latin ljigavac i senzacionalist, al' u spornoj Latinici ja bas nista 'krivo' nisam nasao. Stoga, opet pitam, mozes li prstom pokazati na JEDAN detalj koji je krivo obradjen, na bar JEDNU cinjenicu koja je krivo/netocno prezentirana?

    avatar

    16.12.2005. (08:26)    -   -   -   -  

  • antracit

    Ovo si napisao gore: "Takvoj nestrucnosti bili smo svjedoci u toj osporavanoj Latinici u kojoj je voditelj Denis Latin prikazao jednostrane priloge radene potpuno neprofesionalno jer fakti izneseni u tim prilozima jednostavno nisu odgovarali relevantim i strucno analiziranim podacima". Koji su to fakti, koje spominjes? Dal' si u stanju biti konkretniji?

    avatar

    16.12.2005. (08:29)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    ne samo to, nego (kao i mnogi) gosn Medias kritiku onoga sto sam cijeni automatski naziva "odabiranjem strane" (implicitno, nravno, krive), kao da izricanje suda o necem/nekom samo po sebi znaci pripadanje nekoj grupi koja je "protiv" tog neceg nekog... u toj idealiziranoj i nestvarnoj slici, jedino se ne-kritika i mlakost naziva neutralnoscu...

    avatar

    19.12.2005. (20:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...