Komentari

uraljamanyc.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • druz

    Dolazim u tu tvoju Ameriku, ovdje stalno imam nesto za raditi :)

    avatar

    12.12.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • stefica

    Eh a da vidis kad se nademo na sastanku OOUR-a, non-stop se tuze kako su overworked!!??! nego odoh sad trazit di cemo na zderacinu za Bozicni rucak...zamisli mene zaduzilo da naden misto :-)

    avatar

    12.12.2005. (17:47)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Vlajina tik ispod Promine, na tu Vlajinu mislim.

    avatar

    12.12.2005. (20:48)    -   -   -   -  

  • stefica

    @xiola: Promina, kraj Sib'nika....jos ces mi ispast rod'ca!!!!

    avatar

    12.12.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    e... Stefica... kako Stefica pa iz Dalmacije, aa? Nego, imam ja papire... imam. A, LA ili ne LA, ne znam da je negdje drugdje lakse dobit papire, ili posao???

    avatar

    13.12.2005. (04:40)    -   -   -   -  

  • stefica

    @la woman....stefica, nego kako nego stefica..isto ka i ti la woman ;P sve je lakse u NYC-u naravno :-)

    avatar

    13.12.2005. (13:29)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Erm, preciznije receno - Drnis. Jesam li ti i dalje rodica?

    avatar

    13.12.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • Southern Belle

    Ah, Stefice, malo mi je depresivno bas nekako zadnjih par tjedana jer sam na sebatickom u gradu gdje moj dragi hubby ima staziranje, sto znaci da nemam nigdje nikoga svoga i kako mi moja radna masina daje probleme, ja sam frustrirana i usamljena. Hvala Bogu praznici dolaze, a poslije praznika se vracam nazad na "posao." Ma moj posao ni nije posao u tom smislu rijeci. Ja sam graduate student pa ja uzivam privilegije da nemam puno obaveza osim sto citam i programiram a to ja volim, tako da mi je zivot uzivancija uglavnom. Ja sam trenutno u Columbia,SC sto je dobro jer zima ovdje nije ni dosla do prije tjedan dva, a jos je toplo. Jucer oko 6 PM smo muz i ja igrali tenis vani u kratkim hlacama i majici. U prvom mjesecu se vracam natrag u Druham, NC gdje mi je skola. By the way, ja sam u NY bila dva puta. Jednom sa samo presjela na drugi vlak i imala par sati za izgubit, drugi puta sam bila sa college bandom (ja sviram klarinet) na St Patrick's Day Parade. Bili smo cetiri dana i smjestani na Intrepid nosacu koji je u luci na Manhattanu. Ja nekako volim vise male gradove, cetiri dana u NY tada mi je bilo dovoljno da obidem NY i provedem se. Ne znam, mozda je razlog i to sto smo stajali na tom ledenom brodu i kisilo je i snijezilo te godine pa smo se svi smrzli (oni ne griju brod). Zamisli ogromna matalna kutija koja samo pluta na hladnoj vodi. Hladnije je bilo u brodu nego vani.

    avatar

    13.12.2005. (15:45)    -   -   -   -  

  • stefica

    @xiola, nisi, moji geni kameni su malo juznije:-) @mihaela.ajme pa di su vas na brod stavili u srid zime..jesu oni normalni,, pa jel ih ko tuzija za pretrpljene boli i dusevne traume...a za male gradove..i ja san to mislila dok nismo prije par miseci bili u Boulderu,CO i ..bilo super, ali nakon par dana ne znas vise sta bi ni di bi..ja sam prokleta..makla bi se, al' volim ovaj ciganluk ovde ;-)

    avatar

    13.12.2005. (15:54)    -   -   -   -  

  • Southern Belle

    Problem je sto je mola skola bila military college tako da udobnost nikad nije pitanje. :) Ja obozavam Boulder, CO! To bi bio "veci" grad u kojem bih mogla zivjeti. Moj problem je sto ja moram imati planine i sumu blizu, u suprotnom se osjecam u kavezu. Boulder je otvoren, NY pogotovo sa svim visokim zgradama me pravi klaustrofobicnom. Washington je OK. Ja sam cetiri godine bila u Shenandoah Valley, VA tako da sam spoilt sa prirodom Shanandoah Nacionalnog Parka. Koji su ti planovi za Bozic?

    avatar

    13.12.2005. (18:39)    -   -   -   -  

  • stefica

    hah nemoj zezat..doduse je, Boulder je bas za vas outdoor tipove, svak nekog vraga radi...isli sam kod prije koja je odselila iz NYC dole i oni nas vodili na hiking..a mi cilo vrime, so what's the point u ovom hikingu..sta cemo radit kad dodemo..ocemo negdi sist popit pice??oni poludili s nama ;-) ma super je Boulder ka gradic, lip, tih, uredan, pun hipija, e moga bi mi bit najlipsi u US (odma posli SF, SF ipak ima more)..ali ako nisi lud za sportskim aktivnostima, dosadno ti je..a ja sam ti vise tip za stat u toplome, ili na kavi na stekatu, pusti me sa pentranjem po planinama ;-)Bozic..hmm to mi nekako pari daleko, nadam se da ce me neko zvat na rucak :-)

    avatar

    13.12.2005. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...