Komentari

ithinkofdemons4u.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • The page cannot be found//The page cannot be displ

    Bio sam i ja na konceru. Stvarno je bilo čarobno. Svaki atom mog tijela je uživao čitavo vrijeme dok su ovi glazbenici-sanjari prskali toplinom i fantastičnim zvukovima.

    avatar

    14.12.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • starla

    jako sam voljela Mercury Rev i zbog toga mi je užasno žao što sam bila na ovom koncertu. Bilo mi je urnebesno smiješna pjevačeva tzv. "teatralnost", nešto preprestrašno, grozno, brrrr.... na trenutke sam umirala od smijeha, a na trenutke mi je bilo strašno žao jer sam znala da više neću moći poslušati niti jednu njihovu pjesmu, a da se ne sjetim idiotske pojave dotičnog.

    avatar

    19.12.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • marshmallow

    Starla, you rock my world. Ček aut www.zbrdazdola.com i vidi moju recenziju dotičnog koncerta. I još si Starla... Pusa!

    avatar

    20.12.2005. (04:35)    -   -   -   -  

  • ithinkofdemons

    gluposti, jesu šminkeri, ali fejkeri nisu, ljudima je bitna mjuza koju sviraju i nisu više nadrogirani debili kao na Yerself is Steam i Boces. I zaboli me kurac (ovo je moj blog i mogu psovat) jesu li istu playlistu imali u jebnenom Skopju. Ja sam ih gledao samo tada. Nisam ni ja lud za tim baletanskim pokretima, al nem'š sve dobit

    avatar

    20.12.2005. (08:44)    -   -   -   -  

  • Sonia

    evo ne mogu da ne izrazim svoje oduševljenje ovim koncertom koji je stvarno bio čaroban,Mercury Rev su vrhunski glazbenici i oduševili su me u svakom pogledu! A ova zadnja fotografija dokazuje da sam bila tamo, hvala sto si me barem dijelom uhvatio... :)

    avatar

    09.01.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...