ma, ne vjerujem...ovo sam spremala danas i zbilja je jedno od mojih omiljenih jela..uz palačinke sa šampinjonima i tortilju - ja sam jednostavna cura :)
06.12.2005. (18:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ok, ali sada tek pročitala tvoj recept...ja to radim drugačije...na ulje stavim žlicu šećera, kada se istopi i požuti, dodam zelje pa začine i tijesto, bez luka :)
06.12.2005. (19:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
to jeo prosli tjedan... danas pita zeljanica :))))) mljacc a sta volim? hmm ne volim one neke ribe koje se gule i slicno od riba samo fishfingerse i tunau konzervi..a ostalo.. pa uglavnom sve :DDD
06.12.2005. (19:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čokolada, u bilo kojem obliku. Ali mogu pojesti gotovo sve, a posebno volim bakalar, pire krumpir i polpete. Preporučam ti da probaš, ako već nisi, pire s majonezom (ali onom punomasnom). Ja u tome uživam :))
06.12.2005. (21:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hm.. lazanje (domaće), pohano i poriluk, šnicle na brzo i svježa repica... eto i ja sam priprosta :)) e da, i lignje punjene šunkom i sirom i zapečene u peći... i još puno tog, ali ovo su favoriti :-)
06.12.2005. (22:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uh, uh, stvaro si to danas pripremila :)))), ako se osobe procjenjuju po jelu, onda sam ja, brate mili, mucho komplicirana osoba... :)))) meni je hrana poseban porok... ne kuham jer nemam vremena i volje, ali u restoranima zato biram komplicirane i neobične delikatese :))) ... stalno mi govore da me lakše oblačiti nego hraniti :)))
07.12.2005. (00:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dodatak: osvrt na krpice sa zeljem... obzirom da sam Primorka i tamo nema krpica za zeljem.... neću reći da to volim... probala sam, ali se nisam privikla da to jedem :)))
07.12.2005. (00:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni definitivno nonini njoki sa pasticadom! mljac! inace, slazem se s tobom, i ja najvise volim domace i jednostavno. joj, sad sam ogladnila! :)) jutro, vrazice! :)
07.12.2005. (08:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prošli petak smo imali krpice sa zeljem, njam, njam...obožavam ih...za razliku od mene moj dragi to zove "šmrkljići sa tjestom" i nemre sjedit za stolom kad ja to jedem!...:) seljačina!....:)
07.12.2005. (08:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni je hrana često doživljaj pa je ne mogu odvojiti od društva i ambijenta. Jedno od najljepših sjećanja mi je ljetovanje u Komiži i posjeta otoku Biševo. Sjedili smo za masivnim drvenim stolom ispod nekog velikog drveta koje je davalo tako željenu hladovinu. Domaćin tamne i izbrazdane kože, nimalo škrt na riječima, barba koji je obišao sva mora i pojeo dosta kruha sa sedam kora, kratio nam je vrijeme od trenutka kada smo se slikali sa živim jastozima do njihovog serviranja. Pripremljeni su na buzaru sa nezaobilaznim maslinovim uljem. Uz to smo jeli pravi domaći kruh iz krušne peći i pili domaće crno vino prepuno okusa i jačine. Mljackali smo, točali i srkali ko djeca, zadovoljno se smješkajući i oblizujući. To su bili gušti koji se ne mogu platiti. Ovo ukratko opisano je samo vrh sante leda mojih gastronomskih sjećanja koja sežu u daleku prošlost i mogla bi ispuniti nebrojeno puno redaka. Krpice sa zeljem naravno obožavam. Danas sam doručkovao domaću paštetu napravljenu od malo piletine i puno povrća, i naravno, odlična je :)
07.12.2005. (09:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
krpcice sa zeljem, zelje s grahom, grah sa slaninim, slanina sa lukom, luk s ćevapima, ćevapi sa lepinjama... sve jedno povlači drugo, nemoš stat majkamustara :)
07.12.2005. (10:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sline mi cure, ja to tak volim, ali moj dragi smislit ne može, baš tak, domaće je domaće, fino smo jeli u Bratislavi, a najviše volimo trošiti na klopu, kad god skupimo izvedemo se, u restač s normalnim cijenama, to nam je gušt, a kaj najviše volim ne znam, meni je sve kaj volim tak fino...ko će sad pauzu dočekat
07.12.2005. (10:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mlijeko je zločesto
ma, ne vjerujem...ovo sam spremala danas i zbilja je jedno od mojih omiljenih jela..uz palačinke sa šampinjonima i tortilju - ja sam jednostavna cura :)
06.12.2005. (18:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mlijeko je zločesto
ok, ali sada tek pročitala tvoj recept...ja to radim drugačije...na ulje stavim žlicu šećera, kada se istopi i požuti, dodam zelje pa začine i tijesto, bez luka :)
06.12.2005. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
debela na dijeti
moje najdraze su pohane palacinke jer su komplicirane. rijetko ih jedem jer sam lijena radit pa ih zato najvise volim :)
06.12.2005. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JJ
to jeo prosli tjedan... danas pita zeljanica :))))) mljacc a sta volim? hmm ne volim one neke ribe koje se gule i slicno od riba samo fishfingerse i tunau konzervi..a ostalo.. pa uglavnom sve :DDD
06.12.2005. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palochka
Čokolada, u bilo kojem obliku. Ali mogu pojesti gotovo sve, a posebno volim bakalar, pire krumpir i polpete. Preporučam ti da probaš, ako već nisi, pire s majonezom (ali onom punomasnom). Ja u tome uživam :))
06.12.2005. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šunka šunka
neznam kak sam došo tu, al ono, kad sam vidio ovo pitanje mogu samo reć ČEVAPI :P
06.12.2005. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cocosh
nabujak od kelja. hvala. :o)
06.12.2005. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Opterećena :)
hm.. lazanje (domaće), pohano i poriluk, šnicle na brzo i svježa repica... eto i ja sam priprosta :)) e da, i lignje punjene šunkom i sirom i zapečene u peći... i još puno tog, ali ovo su favoriti :-)
06.12.2005. (22:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
just...tiny
meni su krpice sa zelje, najdraže jelo još od djetinjstva...
06.12.2005. (23:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rilady
uh, uh, stvaro si to danas pripremila :)))), ako se osobe procjenjuju po jelu, onda sam ja, brate mili, mucho komplicirana osoba... :)))) meni je hrana poseban porok... ne kuham jer nemam vremena i volje, ali u restoranima zato biram komplicirane i neobične delikatese :))) ... stalno mi govore da me lakše oblačiti nego hraniti :)))
07.12.2005. (00:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rilady
dodatak: osvrt na krpice sa zeljem... obzirom da sam Primorka i tamo nema krpica za zeljem.... neću reći da to volim... probala sam, ali se nisam privikla da to jedem :)))
07.12.2005. (00:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jazzie
Ne volim krpice za zeljem :( Najdraže jelo mi je teško reći - puno toga obožavam... ne znam kuhati, sva sreća dragi zna!
07.12.2005. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Maltezerich:))
ej ženo pa i mi obožavamo krpice sa zeljem... najbolje i najukusnije jelo... podrška iz srca slavonije stiže od nas... pozdrav
07.12.2005. (00:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lola u žurbi
okruglice sa šljivama ;)) sa puno šećera u prahu i cimeta!!!
07.12.2005. (01:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatka Žvakica
Moje najdraže jelo je bilo koje koje mama skuha. Toliko mi je dojadila moja kuhinja da sam potpuno neizbirljiva!
07.12.2005. (07:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zvoncica
meni definitivno nonini njoki sa pasticadom! mljac! inace, slazem se s tobom, i ja najvise volim domace i jednostavno. joj, sad sam ogladnila! :)) jutro, vrazice! :)
07.12.2005. (08:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
PoZoY
krpice rules...prepečeni trganci rules...egzotična hrana sucks...
07.12.2005. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
od sexa do lokomotive
SHPAGETE! Sa bilo cim. :) Ubijam se u spagetama...
07.12.2005. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
KOKI
prošli petak smo imali krpice sa zeljem, njam, njam...obožavam ih...za razliku od mene moj dragi to zove "šmrkljići sa tjestom" i nemre sjedit za stolom kad ja to jedem!...:) seljačina!....:)
07.12.2005. (08:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
izgubljena
ti imaš problema s kilogramima???? ma, daj....ja sam najverovatnije jedina osoba koja ne voli jesti tjesteninu, ali te krpice volim...
07.12.2005. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kiwi-club zadovoljstvom protiv kila
Meni je hrana često doživljaj pa je ne mogu odvojiti od društva i ambijenta. Jedno od najljepših sjećanja mi je ljetovanje u Komiži i posjeta otoku Biševo. Sjedili smo za masivnim drvenim stolom ispod nekog velikog drveta koje je davalo tako željenu hladovinu. Domaćin tamne i izbrazdane kože, nimalo škrt na riječima, barba koji je obišao sva mora i pojeo dosta kruha sa sedam kora, kratio nam je vrijeme od trenutka kada smo se slikali sa živim jastozima do njihovog serviranja. Pripremljeni su na buzaru sa nezaobilaznim maslinovim uljem. Uz to smo jeli pravi domaći kruh iz krušne peći i pili domaće crno vino prepuno okusa i jačine. Mljackali smo, točali i srkali ko djeca, zadovoljno se smješkajući i oblizujući. To su bili gušti koji se ne mogu platiti. Ovo ukratko opisano je samo vrh sante leda mojih gastronomskih sjećanja koja sežu u daleku prošlost i mogla bi ispuniti nebrojeno puno redaka. Krpice sa zeljem naravno obožavam. Danas sam doručkovao domaću paštetu napravljenu od malo piletine i puno povrća, i naravno, odlična je :)
07.12.2005. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jana
Moje najdraže jelo je pire od krumpira s umakom od rajčice :-)
07.12.2005. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pjesma o jednoj mladosti
Sarma. Punjene paprike. Pileća juha. Tijesto s gljivama. Tijesto s jajima. Mljac.
07.12.2005. (09:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Utjecaj rođaka na moj životni put
krpcice sa zeljem, zelje s grahom, grah sa slaninim, slanina sa lukom, luk s ćevapima, ćevapi sa lepinjama... sve jedno povlači drugo, nemoš stat majkamustara :)
07.12.2005. (10:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plava Zvjezdica
sline mi cure, ja to tak volim, ali moj dragi smislit ne može, baš tak, domaće je domaće, fino smo jeli u Bratislavi, a najviše volimo trošiti na klopu, kad god skupimo izvedemo se, u restač s normalnim cijenama, to nam je gušt, a kaj najviše volim ne znam, meni je sve kaj volim tak fino...ko će sad pauzu dočekat
07.12.2005. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...