Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Cartmann

    Ako za ovo nisi dobio bar besplatne palacinke, onda.. ;)

    avatar

    30.11.2005. (11:14)    -   -   -   -  

  • Ti, Peratovicu, u "Panorami" nisi bio urednik unutarnje politike!

    avatar

    30.11.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • 45lines

    (Ti, Peratovicu, u "Panorami" nisi bio urednik unutarnje politike! 30.11.2005. (13:18) - Country Australia Region Victoria City Melbourne ISP Telstrainternet32) - Ti se Australac, bolje pokrij usima. Kad sam te poceo brisati, lazno si se potpisivao kao vlastita žena. A sad bi još i anonimno lagao. Nemoj molim, te da objavim tvoj intervjuu s "Mačkom", kako ste ti i Špijun zvan Igla od milja zvali Antu Žužula!

    avatar

    30.11.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • Oprosti sto se nisam potpisao, kao sto obicno cinim. Inace, to sto si brisao ionako nisam pisao ja nego upravo moja supruga, koju ti tako seksisticki nazivas "zenom" (iako ona to, inace, jest). Ako namjeravs objaviti taj "intervju" s "Mackom" tj. s Antom Zuzulom, podsjecam te da sam ja s njime napravio TRI (a ti pronadji gdje je sve to bilo, kad si frajer i "investigativac"). To ionako ne mijenja cinjenicu da ti nisi bio urednik unutarnje politike u "Panorami", kao sto ne mijenja ni mnoge druge cinjenice koje ti pretvaras u lazi i manipulacije, primjerice da "Igla" nije nikakav spijun, a ti mu cak ne znas niti pravo ime, kao sto ne znas ni mnoge druge stvari... Srdacno, M.B.

    avatar

    30.11.2005. (16:02)    -   -   -   -  

  • DIS

    Mate znam i ja tko je "Igla" i često ga viđam u zadnje vrijeme. Evo inicijala "Igle" M.B.- svaka sličnost s tobom Bašiću je slučajna.

    avatar

    30.11.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • Simo Tamo Matavulj

    Mate, dobro je znati da tvoja supruga inace jest zena, ali to nije jedino kad je tako naziva Peratović! Inace, dopizdilo nam je to tvoje apstraktno zvocanje i prigovaranje - reci konkretno koje to cinjenice Peratović pretvara u laži i manipulacije, a prestani trabunjati o Igli i Koncu, jer, na koncu konca, sve te igle su Lipov Kurac! Jedino što nas čitatelje ovoga bloga zanima jest, recimo, je li Jasna Babić surađivala s jugoslavenskim obaještajcima ili nije. Ti vjerojatno tvrdiš da nije, a, vidiš, mi znamo da jest. I sad: pitanje je zapravo ne samo to je li j.b. sdb-ovski konfident ili nije, nego je pitanje zašto ti o tome istinu prikrivaš, budući da je kao i svi mi vrlo dobro znaš. Ovo s jb shvati tek kao metonimijski prikaz problema - ti i inače, da završim u revijalnom tonu, lažeš i manipuliraš činjenicama iz nekog sasvim određenog razloga, razloga koji te je vjerojatno nagnao na odlazak kroz u land down under, razloga koji je za tebe još uvijek živ i valjan, i zbog kojega ćeš, po svemu sudeći, o događajima devedesetih lagati dok si živ. Lagati ćeš ponajprije samoga sebe, kao što se lažeš, na primjer, u razgovoru za imotski kupusov list. Zato, Mate, sjaši više s Peratovića i prestani papagajski ponavljati: Ti Peratoviću lažeš, ti manipuliraš, ti lažeš, ti izmišljaš, ti...Ne, Mate - ti lažeš! Još srdačnije, Tvoj Andante Pavelich

    avatar

    30.11.2005. (22:01)    -   -   -   -  

  • majster Mlinar Korenjak

    Jel' Igla Mirna Berend? Ili Miroslav Blažević? A Marinko Božić? Ili pravoslavni Božić? A možda Monsinjor Bozanić? Ili Mendo Brundo? A da nije Marlon Brando? Ne, ne, bit će ipak Mirna Berend! Ona jedina zna s iglom.

    avatar

    30.11.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • majster Mlinar Korenjak

    Šteta jedino što je Bobo Binsr i što je 'Baltazar', uz vulgarniji 'Maksimir', baza jugoslavenskog pokreta otpora u Zagebu. Šteta, inače je sve O.K. Da, Željkec, vidiš da te branim, pak te molim za uslugu: prestani oponašati onog enologa Butkovića! Jebeš to s kim si ti sinoć pio i tko je bio u lokalu! To je prije raport sitnog doušnika nego novinarstvo. Nama imponira tvoja obavještenost, a ne galerija likova koji te informiraju ili pak luskuz pozornice na kojoj se ta fanfaronada odvija.

    avatar

    30.11.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Nastavljam u revijalnom tonu: "Ja sam mali Mate, od mame i tate..." ili jos bolje "moja supruga nije zena tj. je zena, iako, inace to jest"...lalala...lala...lalala...

    avatar

    02.12.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • Blogistice mala, bas si mi simpa, jos bi sve to bolje bilo kad bi voljela pseudohermeticnog AGM-a, kao sto ga volim ja, pateticno desnicarski, sto znade biti napisano na ovim "stranicama"... Primjerice: "Ljerko, ti si srce malo/ pa ne slutis smisla zalosnih soneta/ kesteni u vrtu duhu tvom su meta./ Al' ce doci vrijeme kad ces k'o Elvira/ don Juana sita i laznih kavalira/ sjetiti se sjetom njezne ove strofe"... No, ni to nece promijeniti cinjenicu da taj procelavi "drugar" nikada nigdje (osim na svom blogicu) nije bio urednik, i to iz vrlo banalna razloga - nije sposoban za tu "cast", koja je ujedno i obveza, pa se ne bi niti morao neoprezno busati u poslijeratne grudi junacke... Banalna cinjenica o nesposobnosti pravopisno nedoraslih blefera sklonih ideologiziranju boje na vratima svake garaze nije, za tvoju informaciju, nikakvo otkrice, posebno nije vrijedno kvazinarodnjackih sesteraca, osmeraca, deseteraca i slicnih dostignuca hrvatske postkomunisticke(?) revijalne scene, kojom je - cini se - donekle opsjednuta stanovita kolicina mladih ljudi (muskih i zenskih), u Srednjoj Europi, blizu Balkana, u novije doba. Makar se uklapa u kontekst... Kaj velis? Javi mi u razumnom roku, jer nas vrime gazi... (M.B.)

    avatar

    03.12.2005. (01:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Draga BlogistiKa, ne obaziri se ti na lektora Matu B., nikad realiziran hrvatskog pisca. Njega je vrime prigazilo dok je bio mlada nada hrvatske književnosti.

    avatar

    03.12.2005. (02:32)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @M.B. Jooooj, velika ti hvala sto hranis moj veliki zenski ego sa pridjevom "MALA"-to mi znaci toliko puno, bas kao i svakoj "pravoj zeni,supruzi,koja je ponekad zena,iako,mislim jest" kada stanem na vagu! A sto ja volim, to ce tebi ostati zauvijek nedokuciva tajna, tajna velikeeeeeeeee moci (kako u crticima kazu) a meni pak ostaje tajmom tvoje pretjerano rasipanje znakovima navoda gdje im vise puta i nije mjesto!;) Kako sam ja MALA -moram ti reci da ce mene vrijeme puno kasnije pregaziti, a da ces ti ostati uskracen na odgovor. A veliki se potpisuju punim nikom, linkom ili vec barem imenom i prezimenom i njihovo pisanje vec samim time dobiva tezinu i osnovu za kriticko razmisljanje o vjerodostojnosti tekstova. I btw (ti ces znati sto to znaci) hvala sto si i moje stranice posjetio, onak cisto da me procekiras kao vjerojatno i sve koji dolaze ostaviti svoj komentar na 45-ici... Mate, pozdravljam te recenicom-"Nedaj se, Mate! Ne daj se godinama svojim, Mate!" jer vrijeme...jebes ga...vrijeme te gazi.. (bolje vrijeme nego netko drugi;) )

    avatar

    03.12.2005. (08:51)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @45 lines Ma nemas beda, dozivljam ti ja sve takve tipiche kao veliku razonodu! ;)

    avatar

    03.12.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • U prvoj knjizi Ede Popovica koja se, kao sto znamo(?), zove "Ponocni boogie", stoji zapisano otprilike ovako: "Vrijeme je. Vrijeme je za sto? Vrijeme je..." Ili mozda to nije u njegovoj knjizi... Inace, oce li mene zgazit vrime ili stogod drugo, e, to je bas pitanje, koje sebi postavlja i Miroslav Skoro (ho-ho-ha)... U svakom slucaju, ja se trudim da se ne bih dao "drukcijim pogledima i navikama, jer jos mi je soba topla, prijatan raspored i rijetki predmeti", rekao bi Arsen Dedic, a odrecitirao Rade Serbedzija na longplejki koja je objavljena u Jugotonu, tamo gdje je direktor bio prvi Jelenin muz, vjerojatno koje desetljece prije tvojega rodjenja... BTW, jesi li cula verziju Marijana Bana?... "Raspolazem s jos milijun takvih nepotrebnih podataka, jer jos nas mladost krade i vara i napusta" u istoj pjesmici, ali ne kuzim zasto si se ti zakacila za - let us say - banalnosti, lajk fortifajvlajns, kad je prica ionako iznevjerena od pocetka? Taj ti je Peratovic - covjek s istoimenim imenom. Dakle, takav kakav jest, sad je, cini se, objavio gotovo sve svoje (i stare i uopce) tekstove (a zbog stanovite kolicine medju njima izdavaci su dobili visemilijunske kunske tuzbe) & what can we do bloody now? Gdje tu sada pak pociva tvoj "veliki zenski ego sa pridjevom "MALA" - bas bi me zivo zanimalo kad bih imao malo vise vremena i prostora... Kaj velis? Javi mi u razumnom roku, jer nas vrime gazi...(M.B.)

    avatar

    03.12.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • DIS

    Mate, ne znaš ništa bolje ili nemaš ništa svoje?

    avatar

    03.12.2005. (15:09)    -   -   -   -  

  • Prvi dio, stari moj... Tj. ne znam nista bolje, kao sto nikada nisam ni znao & kao da se to ionako ne kuzi. Inace, zasto pitas? (M.B.)

    avatar

    03.12.2005. (16:37)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Anonimus i dalje aka MB Moje zenski ego je tu, upravo draskan sa strane mi covjeka, koji je COVJEK,SUPRUG bez onog "mozda, i ponekad, mislim, jest"! Moja je odluka, hehehe, mene i mog ega KOGA cu ja citati, bili to stari tekstovi ili netom napisani. A ti, zlato moje, mozes samo kukati nad svojim godinama, sadit palme po Au, otvorit tvornicu klokanske hrane, a na meni je da OVDJE zivim i da se jebeno trudim da mi soba OSTANE topla, prijatan raspored kakav takav,i da samo na slikama gledam rijetke predmete! A sad cu te pozdraviti zauvijek rijecima: DOSADAN SI!

    avatar

    04.12.2005. (19:45)    -   -   -   -  

  • Ma, da... (M.B.)

    avatar

    04.12.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...