Komentari

boban11.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • bodhidharma

    za pouku priče ti nemam šta pametno kazati, ali slobodno ti počni pisati scenarij pa ćemo i neku pouku ubacit. Za svaku životinju koju moja cimerica ne pojede; ja pojdem 3.

    avatar

    30.11.2005. (01:52)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Jebeš priču s naravoučenjem. Komentar se odnosi na komentar. Nadam se da razumiješ. Inače, ne dijelim savjete, jer umijem - itekako - i sam griješiti.

    avatar

    30.11.2005. (08:13)    -   -   -   -  

  • imam dres od Nikole Žigića!

    a ne kužim al nije bitno, kako kaže moj djed (pun je poslovica) "ko ga jebe"...bitno je samo da ja glava na ramenu i da je šlic otkopčan...ostalo su nijanse

    avatar

    30.11.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  • ofca

    pa da, i onda kažeš da je moje pisanje poezija i da ti se ne da čitat..no nema veze, jako simpatičan momak :)

    avatar

    30.11.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    jebo mi bog mater, da se moram tako izrazit, ako sam u posljednjih 20 godina pročitao bolji blog.. idem te odmah u favorite staviti (nekog moram izbacit bokte), uglavnom svaka čast ..

    avatar

    01.12.2005. (09:28)    -   -   -   -  

  • Žuta Minuta

    Za razliku od tebe, ja pročitah sve tvoje postove :) Što se dalibora bruna tiče... morala sam prosurfati da bi znala ko je... elem, nisam uspjela naći ilegalan download pjesama... ali sam našla imena pjesama. Ove dvije stvari govore mi sljedeće: vrijednost njegove muzike je prevelika, da bi se tako jednostavno mogla dowloadovati, dok naslovi pjesama profano oslikavaju socioliške promećaje srednjeg staleža i samo porijeklo društvene disfunkcije... Da zaključim.... veliki sam fan Dalibora Bruna

    avatar

    01.12.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • Žuta Minuta

    I da ono najbitnije... jesmo srodne duše... Potičem iz srednjobosanske mesrske porodice, gdje se dolazak prvih minusa čekao u niskom startu... Pištolj za svinje(ne onaj kakav tvoj stari ima) posjedujem... doduše, ofarban sadolinom i lakiran... služi sada samo kao ukras (o morbidnosti roditelja mojih). Meni, kao žensku nisu dali da gledam kada kolju svinje... ali ja sam svejedno plakala i suosjećala se, sve dok prvi čvarci budu gotovi ili dok nam nabiju "slatku peku" na štap i puste nam (djeci) da je sami prečemo ispod kazna u kojem se kuhaju sastojci za krvavicu. Dakle, kad budeš na izdisaju za 100-ti rođendan, na nekoj maloljetnoj kurvi, a nos ti se kao božićnom sobu Rudolfu crveni (bijeli) od kokaina možeš sebi reći "upoznao sam srodnu dušu"...

    avatar

    01.12.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • imam dres od Nikole Žigića!

    fala isuse, malo si ga pretjerao, ali dobro...sad mi je ego do neba...i još me staviš u favorite (istina, provjerio ja), samo za tebe ću napisati post o tome zašto nije bilo žena apostola i o isusovim tinejđerskim danima...e lilu, šta da ti kažem, ja nikad nisam ni sumnjao da nismo srodne duše...još si bosanka...a ja čistokrvni Hrvat arijevac...to ti je još jedan argument jer ima teorija (nije moja, ali eto) o miješanju gena...kao ultra-desničar, domoljubni i vjerski fanatik, šovinist, seksist i rasist-još nikad nisam imao curu čistu hrvaticu...stvar je u tome da me čisti geni ne privlače, podsvjesno valjda...životinjski...to ti je kao kod brata i sestre..kad bi imali djecu bili bi najvjerojatnije debili ili nakaze (primjer srednjovjekovnog europskog plemstva ili u našim krajevima jedan i jedini Čobi-ministar meni drage grane industrije, a to je poljoprivreda...ali o ljudima koji fizički sliče na svinje i njihovoj uroti osvajanja svijeta nekog drugom zgodom......e, znaš šta ima novo, DALIBOR BRUN pjeva operu u HNK...hoćeš ić gledat?

    avatar

    01.12.2005. (14:38)    -   -   -   -  

  • amy damon

    ajme, ima jesus pravo, odlicno pises. ne sjecam se kad sam se zadnji put smijala naglas zbog necega sto sam procitala :))

    avatar

    01.12.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • castanea land

    ja ću puknut od smijeha! i ovdje u slavoniji svinjokolje slično završavaju. sjećam se kad je stari nagovarao brata na klanje prve svinje u životu. mislim da mi brat i danas ima traume od tog događaja :)

    avatar

    02.12.2005. (09:36)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    meni je najbolji onaj koji je popišan otišo doma... zakon!

    avatar

    28.12.2005. (00:45)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    srce ti je kamen i ne sudi pravo....
    ludnica od posta!

    avatar

    24.11.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • Anonimni

    Ovaj blog sam i prije vidio, pa sam ga izgubio. Majstore, nemam ti šta drugo reći, nego najbolji jebeni blog koji sam ikada pročitao, stvarno svaka čast. Stranicu ne samo da sam stavio u bookmarkse nego sam ju spremio na hdd. Inace sam iz Slavonije, pa znam kako je na svinjokoljama. Kada sam citao tvoj blog doslovce sam se morao par puta maknuti od računala, jer su me obrazi i stomak toliko boljeli od smjeha da nisam mogao izdržati. Još jednom, svaka čast MAJSTORE.

    avatar

    06.08.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...